Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha prawda. Ja też sie wbiłem na dt i co odrazu trutka:P Ale lepiej spamowac na wołaj zwiększcie respy nie ma ripów itp.

Jak zdobyc wierzcha?

Wierzchy tylko w is, minimalna cena to 30 zł.

A jeśli chcesz peta to również znajdziesz, nawet takie za 100 zł :)

Gdyby nie milion bugów i ja chu* administracja, to może bym zagrał.. póki co skasowałem klienta i nie będę grał na 'syfie' gdzie gra może 700 luda ( miało grać 2k) xD

AW: W piątek bez bugów?

i co kierzek robi u was a administracji?sponsor? beka xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydawal sie server na poczatku fajny. Pogralem troche wbilem 80 czy tam 90 lvl i podziekowalem. 0 metinow w red lesie, nie ma skad dropnac stalki / perly. Respy bossow co godzine albo 2 :O

To nie dla mnie

A i jeszcze przy kazdym teleporcie wywala z clienta. Bynajmniej u mnie na 7-ce

stalki leca jak woda chcesz za 5 minut nowa postac zrobie i leci jaka chcesz;] za free

serw spoko

tylko zrobcie cos z dt bo wywala na metkach czasami koniec czasu:)

Opublikowano

Jak będziecie robic ta aktualziacje o 24. To Naprawcie te visual c++ runtime error... bo się grać nie da mam windows 8 i mnie wywala dosłownie co 10 sec... :) ,To Tyle dzięki .;]

Opublikowano

Administracja się stara poprawiła już wiele bugów i nadal to robi. Mówicie, że jest pod górkę, ale czy wolicie pomęczyć się i spędzić trochę czasu na serwie czy w 2 dni wbić max lv i mieć całe eq porobione?

cpok.jpg

Opublikowano

Fajne mirrory. Normalnie ściągam clienty 1GB w 2-3 min, a ten od 12h do 3 dni :]

A miałem pograć. Szkoda.

3mirror jest no limit..
Opublikowano

3mirror jest no limit..

FileRio

Megaupload

Crocko

Z każdej z tych podanych wyżej stronek z każdego klika podanego w zakładce pobierz na stronie - minimum 12h ściągania.

A od tego co podał link do mega.co.nz ściągać nie będę - wielokrotnie takie typy wiruchy wstawiały. xD

io7e.jpg

Opublikowano

FileRio

Megaupload

Crocko

Z każdej z tych podanych wyżej stronek z każdego klika podanego w zakładce pobierz na stronie - minimum 12h ściągania.

A od tego co podał link do mega.co.nz ściągać nie będę - wielokrotnie takie typy wiruchy wstawiały. xD

tu masz http://www.multiupload.nl/UQTKNJVG5C

Serwer już powoli ogarniamy graczy przybywa.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny nie jest za latwo nie jest za trudno, wrecz w sam raz. W dzien mozna spokojnie wbic 120-130lvl ogarnac sb trutke i eq do pvp/pvm. Kto jeszcze nie gral - zapraszam serdecznie :)

Opublikowano

FileRio

Megaupload

Crocko

3 link w zakaldce pobierz, jest na mega.co.nz
Opublikowano

Lookaliście na forum? Dział propozycje, dyskusje? Wszyscy wciąż mają nadzieję, że będzie aktualizacja i będą wprowadzone nasze sugestie. ;) Niektóre, które mają umilić grę a niektóre niezbędne.

Powiększyliście spoty? Na 3 grupkach się nie wyexpi

Opublikowano

tak za przeproszeniem ... czy wy kur** myślicie ??

najpierw dodajecie grzybki po 100k do handlarzy .... ludzie nakupywali ich od zajebania ... gdzie reszta męczy i dropi ...

nagle po czasie je usuwacie ?? no kurwa bez jaj...

Co z tego że je usuneliście każdemu kto je kupił jak teraz ludzie biegaja w kd +6 i się cieszą bo mieli je praktycznie za darmo -.-

brawo ... 0 myslenia -.-

zamiast cofke o te 15min zrobić to właśnie po części dojebaliście serwer, bo aż się odechciewa grać po takich lewych zagraniach z waszej strony ...

Teraz jedni maja kd +6 a drudzy co nie wiedzieli niech zapierdalaja na metki po lesie i czekaja na respy, a co niech sie pomęczą :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...