Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memorialmt2 [Dedyk] [Easy]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie jakieś konkretne info bo przed startem to się wypowiadaliście co chwile a teraz to w ogóle, po co ta beta była?!

@up, kamer idioto.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolego ty nie jesteś w temacie, ty rozumiesz to że gumiś wbije ci się do bazy nawet przez taką dziurę co nie wiesz o niej, nie można się zabezpieczyć na 100% on ci zawsze się wbije/ Ogarnij :O Gumiś wbijał na bardziej zabezpieczone serwery ;)

Tak to jest jak zielak i adi se porobili pełno wrogów A co do serwa ile ludzi online? xD

Opublikowano

Tak to jest jak zielak i adi se porobili pełno wrogów A co do serwa ile ludzi online? xD

ale ty masz łeb człowieku hahahah -,- nikt nie jest wrogiem gumisia rozumiesz? On po prostu reputacje sobie bije na wbije serwerów już pół roku temu gumiś wbijał na serwery :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

człowieku jak to nie? mam 10 tyś kont z pandory :) znaczy miałem na starym kompie :)

dużo osób ci potwierdzi że serwery typu pandora,diamond,elitemt2,dragonmt2, były z stamtąd regularnie kradzione konta tak minimum po 2 tyś na miech :-)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

kolego ty nie jesteś w temacie, ty rozumiesz to że gumiś wbije ci się do bazy nawet przez taką dziurę co nie wiesz o niej, nie można się zabezpieczyć na 100% on ci zawsze się wbije/ Ogarnij :O Gumiś wbijał na bardziej zabezpieczone serwery ;)

Nigdy nie można się zabezpieczyć w 100%, co nie zmienia faktu, że gumiś to tylko wymyślona bajeczka.

Quett, ile dałeś za exploita?

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Pierdolisz... xD a na Pandore to jakos sie nikt nie wbija.

Dziwne że jakiś czas temu był włam na pandore i pare tyś kont wyciekło.Co do serwera dobrze że nie pobierałem clienta tylko czekałem do jutra pozdro dla gumisia :D.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

No widzisz Zielak ;) wiedziałem, że tylko zyebie Ci reputacje ;]

tak to jest jak się bierze strone bloodwara + osobe, które nie potrafi kodować xD

No cóż może Małysza serw nie skończy jak ten ;]

Opublikowano

INFO Z TS: SERWER BEDZIE DZIALAC DO 45 MIN !!

Info od RETROX-a Server TS jak i strona za jakieś 2/3 godzinki zniknie ze świata <3 papa :*

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...