Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Wyłącz Firewalla i Antywirusa. Jeśli nie pomoże, to reinstall.

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jak chcę wejść w Maple Story Europe, to wyskakuje mi error:

"Connection to the server has ended.

Please try again later" ?

Nie musisz wyłączać firewalla wystarczy dodać MS.exe do wyjątków i powinno chodzić normalnie.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

dzięki pobrałem już lecz pojawił się kolejny problem . zrobiłem wszyto tak jak kazali na stronie, wchodzi do momentu wyboru singapore / malysia lecz kiedy wybieram któraś z 2 opcji robi mi się czarny ekran ( jakby się wczytywało) i nic ;/

Pomocnik
Opublikowano

działajacy bypass pod 74.2 http://localhostr.com/download/I3RFz38/ChiLaX+Full+Bypass.rar i bobtrainer : http://localhostr.com/file/ZItKtMG/BobTrainer%20v74.2.rar. Co i jak odpalic nie pomoge bo jest to smiesznie proste...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

hmm, na southperry.pl w dziale o aurze powinni dać ci jakąś rade. Tu masz link do głównego działu : http://southperry.pl/viewforum.php?f=104 tam Ci napewno pomogą. zobacz też tu : http://southperry.pl/viewtopic.php?f=104&t=1668 i sprawdź, czy zrobiłeś wszystko jak należy :)

@rTi

Wszystko działa, bot się włącza itp. ale po chwili, pisze, że program Maple Story przestał działać.

@EDIT. Dobra już wiem, jak wyłącze injectora, to wszystko jest git :D. Tylko te dc w grze ; /

Pomocnik
Opublikowano

Gdy injectuje bypass chillaxa i chce sie logowac podczas wpisywania pinu mam appcrasha :/ wie ktos moze jak temu zaradzic ?

Jednak gdy wbijam normalnie (legit) nie mam crasha.. Wiec moze to byc wina bypassa?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

System? Spróbuj zainstalować .NET Framework 4.0 (linki do wszystkich plików na forum CCPLZ w temacie z BobTrainer'em v74.2) ;)

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

System? Spróbuj zainstalować .NET Framework 4.0 (linki do wszystkich plików na forum CCPLZ w temacie z BobTrainer'em v74.2) ;)

Mam netframeworka. To wina systemu mam windowsa 7 32bit pisalem z chillaxem i wlasnie napisal mi ze to przez system ;/ wiec na 64 bit by wszystko chodzilo ?

Opublikowano

Ja mam pytanie dotyczące MS w okienku. Gdy wchodzę w System Options w Maple Story i chcę zaznaczyć "Window mode" to nie mogę tego zrobić. Napis jest cały czas na szaro a kwadracik obok "stoi" niewzruszony :P

Pomocnik
Opublikowano

Ja mam pytanie dotyczące MS w okienku. Gdy wchodzę w System Options w Maple Story i chcę zaznaczyć "Window mode" to nie mogę tego zrobić. Napis jest cały czas na szaro a kwadracik obok "stoi" niewzruszony :P

Wcisnij Alt i Enter naraz ;] i masz wtedy window mode

Opublikowano

Mam netframeworka. To wina systemu mam windowsa 7 32bit pisalem z chillaxem i wlasnie napisal mi ze to przez system ;/ wiec na 64 bit by wszystko chodzilo ?

No właśnie ja mam XP 32 bity i tak jak pisałem w innym temacie prawie nic nie chodzi. Mogę na VirtualBoxie postawić 64bita (przy 2GB RAM)?

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

Oppai bypass wyszedl pod 74.2 i to rozwiazalo problem :D a i mam silnik tego bypassa wiec jak ktos wie jak sie robi update bypassa to niech podzieli sie tą wiedza albo tutorialem :D (przyda sie na przyszłosc)

Pomocnik
Opublikowano

Zalezy kim ale najlepiej dobic 20 na golemach/questach i chodzić na PQ zawsze w 1 dzien wbijam +30 lvl ;)

Ile jeden dzien !? co tak dlugo :P? jak bam albo wh to na C roomie co sa latajace moby auto aggro + kami + 7 miss godmode i 45 min masz 30 lvl ;p A jak inna postac to mysle ze zombie mushroom dungeon wystarczy.

Gdzie expic 70 BaM(lukless) uzywajac kami ?

Opublikowano

mam 41 lvl mag f/p z średnim ekwipunkiem gdzie mogę szybko expić, ręcznie lub na hackach podajcie obydwie propozycje. Nie grałem bardzo długo (ponad rok) dlatego musze wszystko przypomnieć.

Opublikowano

do 50 na pingwinach w Shroom Castle , potem do 60 możesz w singapurze na Gratest oldies i potem do 70 na drake w mini dungeon . ;]

KUPIE XBOW 110ATT+ KRADIA PM ME

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

@ up hahahahahhahahahahahahh

41-45 Odies CD's w kerning square.

45-50 Truck's w singapour

50-55 Drakes w sleppy wood

55-59 toy troyan's Ludibrium

59-63 Robots

63-70 Omega sector, nie wiem jak się nazywały moby

70-80 Sand Moles w Magatii

80-86 Iron Mutae w Magatii

86-88 mirthil Mutae w Magatii

88-90 Roidy w Magatii

90-100 MP3 w Singa

Pomocnik
Opublikowano

@ up hahahahahhahahahahahahh

41-45 Odies CD's w kerning square.

45-50 Truck's w singapour

50-55 Drakes w sleppy wood

55-59 toy troyan's Ludibrium

59-63 Robots

63-70 Omega sector, nie wiem jak się nazywały moby

70-80 Sand Moles w Magatii

80-86 Iron Mutae w Magatii

86-88 mirthil Mutae w Magatii

88-90 Roidy w Magatii

90-100 MP3 w Singa

Pozdro typie podales same hotspoty.. w dzien tam nie pohaxujesz bo change channel bedzie ci napierdalal jak szalony a bez tego to ban pewny... A jezeli legit to ujdzie

A to dla tych co nie wiedza gdzie z czym haxowac :P http://www.ccplz.net/threads/big-bang-training-areas.17575/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...