Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie iwem co ty chcesz od tego expa w grocie , w 1h20min wbiłem 12lv od 82-94 , więc exp nie jest słaby .

2. Nie dizała bo działa na mistyki :**

3. Uwierzm i zę będzie :) Ponieważ zbroja na 75 daje ci już 25% absu na magi3 :)

4. 5% jest dlatego żę w broni znajdują się wbudowane bonusy na ludzi :)

5. 70kk to nie wygurowana cena jeżeli zrobisz dorpa do v2 pająki to sztabki tam lecą jak szalone :) do 10 szt ze spota .

6. To samo co w 5 punkcie :)

Początki są zawsze trudne większości graczy się przyzwyczaiło . Rekord mieliśmy 520 osób A obecnie jest Graczy Online: 313 więc to też o czymś świadczy .

Expiłem w v2 i z kilku spotów z 5 sztab wypadło.

Serwer spoko to kd mozna by do 50kk obniżyć i by było gites.

Exp nie jest aż taki zły jak twierdza.

Poza tym wszystko jest git ;s

mojasygnan.png

Opublikowano

Klikam " Graj" i wyskakują ????????????????????????

Spatchowałem gre " Klikam Uruchom " i pojawiają sie ????????????????????

co zrobić ?

No ale pisalem ci abys sciagnal swiezutkiego klienta ze strony. Na starym sa takie problemy wlasnie, na nowym jest to poprawione juz.

Ile potrwa jeszcze przenoszenie tej strony z doladowaniem sm?

Stronka juz wieczorkiem sie pojawi, wiec mysle ze jutro czy pojutrze bedzie juz mozna z SMS korzystac.

ja dalej wolne:P

a tak wogole naprawiliscie bug z metkami??

bo za kazdy 10% wpada czy sie ma 1czy 100lvl

To nie jest bug.

Opublikowano

Mam parę zarzutów co do serwera:

1. Słaby exp w grocie, zdecydowanie lepiej leci w lesie.

2. Na moby w grocie nie działa bon na diabły.

3. Słabe absy na magię, żadna postać nie będzie się równała z BM i Smokiem.

4. Mały bonus na ludzi, przy dużej ilości życia pvp będzie nudne.

5. KD zdecydowanie są za drogie, nie dość, że często pali to kosztują 70kk.

6. 6/7 bony także ciut przy drogie.

wbiłem z ciekawości wczoraj i mogę Ci na to odpisać tak: co do expa w grocie się zgodze, w prezentacji pisze easy/medium, a z ratami 150% mam 0,7% z spota w av2 na 97lvl, to co będzie bez rat i na 99? 0,1%? patrząc na expa, to prędzej hard.

reszta jest dobrze, jedyne do czego bym się przyczepił to epiki. ulepszanie kosztuje 1kkk gdzie na 97lvl mam 200 sztab i 300kk, (gdybym nie dropnął i nie sprzedał stalek miałbym max 100kk) 200 sztab + 300kk = 700kk. to na max lvl będziemy latać w eq na 90?

Opublikowano

wbiłem z ciekawości wczoraj i mogę Ci na to odpisać tak: co do expa w grocie się zgodze, w prezentacji pisze easy/medium, a z ratami 150% mam 0,7% z spota w av2 na 97lvl, to co będzie bez rat i na 99? 0,1%? patrząc na expa, to prędzej hard.

reszta jest dobrze, jedyne do czego bym się przyczepił to epiki. ulepszanie kosztuje 1kkk gdzie na 97lvl mam 200 sztab i 300kk, (gdybym nie dropnął i nie sprzedał stalek miałbym max 100kk) 200 sztab + 300kk = 700kk. to na max lvl będziemy latać w eq na 90?

Co wy piszecie na serv się łatwo expi . jak dla mnie . próg lvl musi być na każdym serv jest .

Cyrk.png

Opublikowano

Co ty gadasz ze 0.7 % ? JAk mi leci 3% za spota w av2 więc co ty gadasz za głupoty :) Mam 98lvl i ja nie widzę problemu z expem . Także trochę siły i wolnego czasu i 100lv masz wbity później jest już łatwiej i również do pewnego momentu ponieważ progi lewelowe muszą być :) Pozdrawiam

to skoro to nie jest bug z metkami to nie ma co expic lepiej na metki isc:)(szybciej lvl wpadnie niz na expieniu)

Każdy ma swój sposób na wbijanie lvla więc trzeba ze wszystkich możliwych rzeczy korzystać :)
Opublikowano

Cholera jasna ile razy mam wam to jeszcze powiedzieć...Jak bierzesz spota i zejdziesz z pieczeęci to trzeba czekać 3-4 sekundy bo pisze ''Musisz stać w miejscu zeby wykonac tą czynność''...Nie mam zamaiaru się do tego przyzwyczajać...Tą zasraną pieczęć widziałem chyba na 3-4 serwerach w tym wasz...Ja jako gracz nie mogę funkcjonować bez tego...I zobaczymy czy mi jako właśnie graczowi pomożecie...

Opublikowano

Cholera jasna ile razy mam wam to jeszcze powiedzieć...Jak bierzesz spota i zejdziesz z pieczeęci to trzeba czekać 3-4 sekundy bo pisze ''Musisz stać w miejscu zeby wykonac tą czynność''...Nie mam zamaiaru się do tego przyzwyczajać...Tą zasraną pieczęć widziałem chyba na 3-4 serwerach w tym wasz...Ja jako gracz nie mogę funkcjonować bez tego...I zobaczymy czy mi jako właśnie graczowi pomożecie...

Ja ci powiem tak jeżeli ci się nie podoba polecam ci zmienić . server skoro to jest '' Cholerne ''

Cyrk.png

Opublikowano

Ja ci powiem tak jeżeli ci się nie podoba polecam ci zmienić . server skoro to jest '' Cholerne ''

Juz ktorys raz gracz dostaje kopa w dupe i to po chamsku bez proby rozwiazania problemu. Pieknie.

Te stado malp jest poprostu zbyt glupie by ogarnac np. ctrl+h wejscie na wierzcha bez zakladania go, ctrl+h zejscie.

Cos sie zmienilo od wczoraj? Od kiedy kropka to przecinek i co to za spacja?

@Edit A niech sobie idzie, co nie? Wkońcu i tak przyjdzie więcej graczy na jego miejsce, prawda Moriaz?

A więc, Taxior, paszoł won!

Opublikowano

Juz ktorys raz gracz dostaje kopa w dupe i to po chamsku bez proby rozwiazania problemu. Pieknie.

Te stado malp jest poprostu zbyt glupie by ogarnac np. ctrl+h wejscie na wierzcha bez zakladania go, ctrl+h zejscie.

Cos sie zmienilo od wczoraj? Od kiedy kropka to przecinek i co to za spacja?

@Edit A niech sobie idzie, co nie? Wkońcu i tak przyjdzie więcej graczy na jego miejsce, prawda Moriaz?

A więc, Taxior, paszoł won!

Nie bądź taki do przodu kolego :) Jeżeli coś ci nie pasuje to załóż swój serwer , chętnie zobaczę co masz do pokazania . Zapomniałem do tego trzeba mieć choć trochę rozumu którego nie posiadasz .

A co do wypowiedzi Experiego , tłumaczyłem temu typkowi że ctrl+g wchodzi i schodzi nie widze problemu skoro te 2 literki ( G i H ] są od siebie oddalone o 2/3 mm . Także się zastanówcie 2x za nim coś napiszecie o o takie błache rzeczy robicie wielki szum . A ty smerf nie rób z siebie hejtera za 5zł . Jak się serwer nie podoba to czemu na nim grasz ? A tutaj pierdzielisz takie farmazony ? 500 osób na serwerze to chyba o czymś świadczy , więc się zastanówcie trochę nad sobą . Pozdrawiam

Opublikowano

Ale mimo tych 2mm klawiszę mi się mylą+Zróbcie żeby można było wchodzić odrazu a nie czekać...Możecie to naprawić? Gracz was prosi...Pozwolicie na takie coś?

Opublikowano

Nie bądź taki do przodu kolego :) Jeżeli coś ci nie pasuje to załóż swój serwer , chętnie zobaczę co masz do pokazania . Zapomniałem do tego trzeba mieć choć trochę rozumu którego nie posiadasz .

A co do wypowiedzi Experiego , tłumaczyłem temu typkowi że ctrl+g wchodzi i schodzi nie widze problemu skoro te 2 literki ( G i H ] są od siebie oddalone o 2/3 mm . Także się zastanówcie 2x za nim coś napiszecie o o takie błache rzeczy robicie wielki szum . A ty smerf nie rób z siebie hejtera za 5zł . Jak się serwer nie podoba to czemu na nim grasz ? A tutaj pierdzielisz takie farmazony ? 500 osób na serwerze to chyba o czymś świadczy , więc się zastanówcie trochę nad sobą . Pozdrawiam

Ty jesteś taki pusty, czy tylko udajesz? po pierwsze graczom się myli G z H, bo na każdym serwie jest CTRL + H (przyzwyczajenie). a poza tym Experiemu chodzi o to, że jak chce się założyć pieczęć (CTRL + G) to TRZEBA STAĆ W MIEJSCU 3 SEC, bo inaczej wyskakuje napis, że trzeba stać w miejscu.

na dodatek znowu logowanie off, stronka off, pewnie znowu będzie cofka. ;)

Opublikowano

500 graczy? Serio?

Jak ten licznik nie jest podkrecony to ja nie jestem hejterem.

@up wytlumacz mi dlaczego przesylasz całuski hejterom?

Lubisz jak ktos cie cisnie? Podnieca Cie to czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...