Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HA weź zrób tak ze szmaragdy dropiąjak broszki a nie w vip shop trzeba kupic jak mam sobie zrobic hwanga?

nie musisz mieć vip shop masz barnanowa boosy itp . leci ; )

Cyrk.png

Opublikowano

Różnie to bywa, na weekend jest najwięcej osób. Teraz wiadome ludzie w pracy/szkole więc obowiązki niektórym nie pozwalają grać, a licznik masz na głównej stronie i pisze ile osób jest online z ostatnich 90 minut

Opublikowano

Moge cos napisac w sprawie EXPa. Wiadomo serwer Medium. od 0-75lvl jakies 1-1,5H. Od 75 do 90 około 1-1,5H. Od 90 do 100 6-7 godzin bez ratów EXPA. Srednio w około 10 godzin gry mozna stuknać 100lvl. Od 100 lvla dopiero zaczyna sie prawdziwa gra, takze polecam :)

Opublikowano

Nie polecam h@ to jest idiota i w banie wbija na rodziców .... Pozdrawiam szczeniaku

Oj chlopaczku ja tylko napisalem iz takie teksty sobie mozesz do tatusia w domku walic. Wyzwiska rzucasz chlopczyku, wiec nie wiem czego sie spodziewasz.... Zakaz wstepu na IP wiem ze boli.

Opublikowano

konkretnie rozbudowana prezentacja, średnio +/-300 online, może wbije, polecam.

Wbijaj wbijaj . polecamy zapraszamy ; )

Cyrk.png

Opublikowano

Moge cos napisac w sprawie EXPa. Wiadomo serwer Medium. od 0-75lvl jakies 1-1,5H. Od 75 do 90 około 1-1,5H. Od 90 do 100 6-7 godzin bez ratów EXPA. Srednio w około 10 godzin gry mozna stuknać 100lvl. Od 100 lvla dopiero zaczyna sie prawdziwa gra, takze polecam :)

0-75lv zajmuje 30 min bez ratów z ratami dużo szybciej :) Z ratami 50% lv szamanowi wyexpiłem w 24min :) Ale masz racje od 100lv tak naprawdę zaczyna się gra :)

Także zapraszam gorąco serdecznie na serwer :)

Nie polecam h@ to jest idiota i w banie wbija na rodziców .... Pozdrawiam szczeniaku

Skoro , to co pisałeś na forum , obrażałeś administracje oraz ich rodzinę to świadczy tylko o Tobie :) Zostałeś wychowany bez kultury , ok ale to nie powód żeby wjeżdżać na kogoś rodzinę :) Wiadomo rodziny się nie wybiera dlatego Tobie współczuję i obyś się odnalazł w tym niesprawiedliwym pełnym zła świecie . Pozdrawiam

Opublikowano

TEN LICZNIK JEST SPRAWNY TYLKO 98 GRACZY ONLINE CZY MI SIE TYLKO WYDAJE?

Tak , jest sprawny. Po poludniu to zdecydowanie lepiej wyglada:P Dzieciaki w szkole, ludzie w pracy itd,itd. Zapraszamy.

Opublikowano

Rozkręca się cały czas bo jest Graczy Online: 258 . Także lecimy w górę , a weekend mam nadzieję pobijemy rekord 520 ,., Zapraszamy na serwer , exp został na mapach poprawiony także nie powinniście już narzekać na to że lv za wolno leci ...

Opublikowano

-Poprawiono exp na AV2

-Poprawiono komnate Berana

-Poprawiono exp na 140

-Poprawiono drop metinow

-Sprawdzono baronowa x5 (dzial bez zarzutu) Czas wejscia na baronowa podany w sek(rowne 6h)

-Dodano zwoje u handlarki Berserk G1 / Silne G1

-Zanizono cene ulepszen broni epickich

-Zanizono cene muszelek kolorowych

-Obnizono ilosc wejsciowek do lasu z metinami

-Drop Malz poprawiony x5

-Drop Malz kolorowych poprawiony x1

Zapraszamy Serdecznie ...

Opublikowano

Uwagi oraz propozycje naszych graczy wzięliśmy pod uwagę i jak widać efekty są także mam nadzieję że teraz jesteście zadowoleni a jeżeli macie więcej pomysłów/propozycji zapraszamy na nasze forum oraz Team Speak 3 :)

Pozdrawiam .

Opublikowano

Nie rozumiem tylko paru rzeczy , dlaczego po 4h expieni nie stac mnie na ani 1 kamien duszy ze sklepu , wszystko poszlo w skile , zmiany itp , czyli kolo 400kk . Maja 90 lvl dalej nie mam nic :D , dla mnie serw jest nastawiony pod is , wszystko tam mozna dostac .

Dlaczego max bonus "szansa na kryta " to 5%?

Dlaczego max bonus "reg hp " to 10%?

Skoro kd sa takie drogie to pewnie jest 100%? Pogram jeszcze ale puki co , ODRADZAM jak ktos nie chce pakowac w is 50 zl .

Opublikowano

Nie rozumiem tylko paru rzeczy , dlaczego po 4h expieni nie stac mnie na ani 1 kamien duszy ze sklepu , wszystko poszlo w skile , zmiany itp , czyli kolo 400kk . Maja 90 lvl dalej nie mam nic :D , dla mnie serw jest nastawiony pod is , wszystko tam mozna dostac .

Dlaczego max bonus "szansa na kryta " to 5%?

Dlaczego max bonus "reg hp " to 10%?

Skoro kd sa takie drogie to pewnie jest 100%? Pogram jeszcze ale puki co , ODRADZAM jak ktos nie chce pakowac w is 50 zl .

Wszystko można w grze zdobyć nie trzeba w IS pakować , tylko masz do zdobycia o wiele wiele więcej rzeczy . Ja mam dzienny utarg 500/600kk :) Polecam robić dropy i od 1lvl do v2 lecieć eq robisz z PZ gdzie się da i nic tylko dropić . Tam wyciągniesz w 30 min jakieś 200kk + latać na bossy dropić sztaby a nie stać 24/7 w m1 i czekać aż samo się zrobi . :)

A bonusy są takie dlatego że w dalszym eq masz nadrabiane % bonusów w każdym itemie masz fajny bonus .

Opublikowano

Ściągnąłem patchera spatchowało all i ? LOG . FATAL ERROR!! Python Library file not exist.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Pisaliśmy wiele razy w temacie . Pobierzcie nowego clienta . Owszem jest nowa aktualizacja i trzeba ją pobrać przez patchera dlatego proszę pobrać aktualnego clienta który znajduje się na stronie głównej naszego serwera :)

Opublikowano

Ciekawa rzecz, bo ten serwer to jeden z najlepszych, najbardziej stabilnych i ciekawszych serwerów ostatnich miesiecy ale liczba graczy nie zawchwyca....

Na misjcu adminow przemyslal bym kilka spraw, co zrobic zeby przyciagnac graczy, moze reklama dzwignia handlu?

Opublikowano

Ściągnąłem patchera spatchowało all i ? LOG . FATAL ERROR!! Python Library file not exist.

Weź sobie go patch i nie tylko usuń z clienta error.exe jakoś tak się ten pliczek nazywał

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...