Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 dlaczego wchodzenie jest na ctrl+g? Zawsze na konia się wchodziło ctrl+h...Gram tak od zawsze...Zawsze my się myli i padam...Po 2 bez sensu jest ta pieczęć...Nie działa on tak jak koń...W bieegu może i tak ale jak biore spota schodzę puszczam wira i chce wejsc to musze czekać a w ten czas mnie ubiją...GM/Mod to widzi? Jak tak to niech ruszy dupę i to poprawi...Bo jak narazie to nie robią nic...

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tyle ten serwer to jedno wielkie gunwo!

Bony drogie jak na medium

kasa ledwo co leci

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mobki w v2 maja male hp i prawie nic nie bija a kaska jako tako tam leci, gorzej z atla v2, exp jako taki, abs na strzaly i miecze nie dziala, hity przeogromne. Masz 22k hp, do tego dziala tylko silny na ludzi, ktory jest 5% wiec max mozna miec 25%. Wyobrazasz sobie wybijanie mistykow? Katorga.

Opublikowano

Jednak zmieniam zdanie co do servera , główny Administrator nie ogar jakich mało , pierw robi przerwe 0 info na serverze , potem mówi ,że cofki nie będzie choć była 3-4 godzinna cofka , potem jakieś dziecko ktore jest modem na Forum banuje każdego za wulgi , parodia :)

Nie polecam servera za względu na Administrację oraz przdu... pomocników tego P3N3ra .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pobierz nowego Clienta w 100% działa .

Ale co, kto?

My tu placzemy od strony conajmniej, ze byla cofka i ludzie potracili lvle itp. a Ty wyjezdzasz z klientem?

Po co? Na nim nie zalicza cofki czy jaka magia? :D

Opublikowano

Właśnie, więc po co płaczenie od strony przynajmniej, że cofka była? No była i nikt nic na to nie poradzi, wychodzi na to, że musiała być no i tyle. Jak by nie była potrzebna to na pewno by jej nie było

Opublikowano

Błąd zlikwidowany i nie trzeba się tak zaraz bulwersować :) Garstką Hejtów serwera nie zniszczycie :) Jeżeli jesteście nie rozumni i że taki błąd niestety się trafił no to trudno , cofka była nie zaplanowana .

A osoby które płaczą za ban na ts3 są pozbawione kultury lub ich w domu nie nauczyli . Nie trzeba od razu z ryjem naskakiwać tylko na spokojnie :) Wleci jeden z drugim rzuca hejty i przeklina bo nie nauczył się czekać cierpliwie . No to wybacz my na głupotę ludzką nie poradzimy .

Ale co, kto?

My tu placzemy od strony conajmniej, ze byla cofka i ludzie potracili lvle itp. a Ty wyjezdzasz z klientem?

Po co? Na nim nie zalicza cofki czy jaka magia? :D

Tutaj Akurat miałem lag i tak post późno dziwnie doszedł :)

Mobki w v2 maja male hp i prawie nic nie bija a kaska jako tako tam leci, gorzej z atla v2, exp jako taki, abs na strzaly i miecze nie dziala, hity przeogromne. Masz 22k hp, do tego dziala tylko silny na ludzi, ktory jest 5% wiec max mozna miec 25%. Wyobrazasz sobie wybijanie mistykow? Katorga.

Drop sztabek jest ustawiony wystarczająco , skoro ja w 1h w v2 dropłem 450 sztabek to wybacz masz coś z głową lub nie umiesz grać :) Exp od 80-88 jest bardo dobr yw av2 później są schody bo są progi lewelowe zrobione . Druga sprawa są butelki które dropią z metinów , więc nie wiem w czym widzicie problem .

Powiem tyle ten serwer to jedno wielkie gunwo!

Bony drogie jak na medium

kasa ledwo co leci

Chętnie zobaczę i zagram u ciebie na serwerze , zobaczymy co ty wykombinujesz [hejterze za 5zł]

serwer padl i jeszce cofka(3lvl w tyl, czyli z 1h do tylu jak nie wiecej spoko)

zamknijcie go na dzien,dwa i naprawdzcie bledy

bo przez cofki i zamykanie ludzi z tracicie, tak jak przez to ze czesc grala a reszta nie mogla sie zalogowac

Problem został rozwiązany .
Opublikowano

Prezka bardzo ładna. Lecz serwer nie bardzo. 2,5k hp na serwer easy/medium to nie bardzo. :x

+ administracja wydaje się lekko nie ogarnięta w sprawie metina >.<

Opublikowano

Prezka bardzo ładna. Lecz serwer nie bardzo. 2,5k hp na serwer easy/medium to nie bardzo. :x

2,5k hp wystarcza szczególnie, że jest bon tylko 5% na ludzi.

Uzasdnij dlaczego nie ogarniaja metina?

Opublikowano

Ogolnie jak sprawdzalem HP to 72 k mi sie udalo wybonowac. Oczywiscie mowie tu o pzniejszym etapie gdzie w jednym z hwangow mozemy miec nawet 5000 PZ, lub w bizuteri. Jesli chcesz zweryfikowac nasz wiedze odnosnie metina to zapraszam na ts3, sprawdzimy kto jest ogarniety, a kto nie.

Czemu cały czas pisze " Patchowanie " I wgl pasek sie nie ładuje od patchowania ... ? ile mam czekać ?

Sluchaj moze byc tak iz twoje lacze jest zbyt slabe. U mnie trwalo 7 min patchowanie calego klienta,ale pwiem zupelnie inaczej. Sciagnij sobie aktualnego klienta ktory jest w download. No chyba ze tydzien ci sciagal bedzie to juz naprawde nie wiem.
Opublikowano

Ogolnie jak sprawdzalem HP to 72 k mi sie udalo wybonowac. Oczywiscie mowie tu o pzniejszym etapie gdzie w jednym z hwangow mozemy miec nawet 5000 PZ, lub w bizuteri. Jesli chcesz zweryfikowac nasz wiedze odnosnie metina to zapraszam na ts3, sprawdzimy kto jest ogarniety, a kto nie.Sluchaj moze byc tak iz twoje lacze jest zbyt slabe. U mnie trwalo 7 min patchowanie calego klienta,ale pwiem zupelnie inaczej. Sciagnij sobie aktualnego klienta ktory jest w download. No chyba ze tydzien ci sciagal bedzie to juz naprawde nie wiem.

Klienta mam dobrego około tygodnia temu go pobrałem może trochu wcześniej. Więc chyba jest aktualny ? . Neta mam 16mb więc problemów z łączem nie ma . Klient pobiera mi sie okolo 4 minut . Patchowanie rozpocząłem od nowa po pobraniu new klienta. Dam edita jak coś .

Opublikowano

Jeżeli chodzi o exp to sam osobiście testowałem . Mówili że expili tma do 94 przez 3h . No to jesteście niepowazni ja od 82 - 94lv wbiłem w 1h20min w dodatku zarobiłem tam 100kk + 105 sztabek co daje 300kk . A później już jes ylko lepiej . Wystarczy graća się w 100% przyzwycaicie :)

0FartuToSkiLL , skoro ci 4 min zjamuje pobranie clienta to lepiej pobierz aktualnego :)
Opublikowano

Jeżeli chodzi o exp to sam osobiście testowałem . Mówili że expili tma do 94 przez 3h . No to jesteście niepowazni ja od 82 - 94lv wbiłem w 1h20min w dodatku zarobiłem tam 100kk + 105 sztabek co daje 300kk . A później już jes ylko lepiej . Wystarczy graća się w 100% przyzwycaicie :)

0FartuToSkiLL , skoro ci 4 min zjamuje pobranie clienta to lepiej pobierz aktualnego :)

Ale grales WP, prawda?...

Nigdy nie porównuj WP do innych klas w expie jesli chcesz argumentowac, ze latwo sie expi. Natomiast jesli inna klasa to serio Ci co mowia, ze exp trudny dramatyzuja.

Opublikowano

Konia nie było i nie będzie . Musisz się przzwyczaić do wierzchowców które działają na tej samej zasadzie co koń . Tylko masz skrót klawiszowy inny ctrl+g wchodzenie i schdozenie w każej chwili :)

Opublikowano

Mam parę zarzutów co do serwera:

1. Słaby exp w grocie, zdecydowanie lepiej leci w lesie.

2. Na moby w grocie nie działa bon na diabły.

3. Słabe absy na magię, żadna postać nie będzie się równała z BM i Smokiem.

4. Mały bonus na ludzi, przy dużej ilości życia pvp będzie nudne.

5. KD zdecydowanie są za drogie, nie dość, że często pali to kosztują 70kk.

6. 6/7 bony także ciut przy drogie.

Opublikowano

Mam parę zarzutów co do serwera:

1. Słaby exp w grocie, zdecydowanie lepiej leci w lesie.

2. Na moby w grocie nie działa bon na diabły.

3. Słabe absy na magię, żadna postać nie będzie się równała z BM i Smokiem.

4. Mały bonus na ludzi, przy dużej ilości życia pvp będzie nudne.

5. KD zdecydowanie są za drogie, nie dość, że często pali to kosztują 70kk.

6. 6/7 bony także ciut przy drogie.

1. Nie iwem co ty chcesz od tego expa w grocie , w 1h20min wbiłem 12lv od 82-94 , więc exp nie jest słaby .

2. Nie dizała bo działa na mistyki :**

3. Uwierzm i zę będzie :) Ponieważ zbroja na 75 daje ci już 25% absu na magi3 :)

4. 5% jest dlatego żę w broni znajdują się wbudowane bonusy na ludzi :)

5. 70kk to nie wygurowana cena jeżeli zrobisz dorpa do v2 pająki to sztabki tam lecą jak szalone :) do 10 szt ze spota .

6. To samo co w 5 punkcie :)

Początki są zawsze trudne większości graczy się przyzwyczaiło . Rekord mieliśmy 520 osób A obecnie jest Graczy Online: 313 więc to też o czymś świadczy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...