Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty sam jesteś przywrócony kurva nie działa dalej

Dzoiala,dziala. Musialem tylko podpiac pod crona odswiezanie logowania.
Opublikowano

Czyli nie ma co wchodzic ?

Nie server nie padł . server jest On . więc. nie piszcie głupot z góry dzięki :) pozdrawiam .

Cyrk.png

Opublikowano

Kieruję tą wiadomość do GM/Modów...Whatever...Zobaczymy czy coś z tym zrobicie...Dodajcie zwykłego konia...Nikomu nie chcę się bawić z tą pieczecią...Chcę na nią wejść, ale nie mogę bo muszę czekać te cholerne 3 sekundy, żeby ''stanąć w miejscu''...+Zmniejszcie troszkę ceny...20kk za 1 kamyk d to jednak trochę za dużo jak na medium...

Opublikowano

Taxior - klikasz ctrl+g wsiadasz i zsiadasz kiedy chcesz nie musisz stawać i czekać w biegu klikasz ctrl+g i działa normalnie.

qqqqq2 - ponieważ jest przenoszone na inna stronę :) Musicie czekać cierpliwie , wkrótce doładowania bd normalnie działać .

Opublikowano

Przez pather nie działa przez przycisk "" Graj "" nie działa jakieś propozycje ?:>

banner5.gif

Opublikowano

serwer padl i jeszce cofka(3lvl w tyl, czyli z 1h do tylu jak nie wiecej spoko)

zamknijcie go na dzien,dwa i naprawdzcie bledy

bo przez cofki i zamykanie ludzi z tracicie, tak jak przez to ze czesc grala a reszta nie mogla sie zalogowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...