Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz że ja obliczam w ten sposób to powinieneś rozum leczyć bo na głowę niestety już za późno ...

Jeżeli masz bez sensu komentować to wg się nie wypowiadaj tutaj :) Bo tylko szkoda tych stron . Nie podoba się nie wchodź i nie komentuj bo tylko robisz z siebie pośmiewisko .

Pozdrawiam :**

Graczy na serwerze co raz więcej :D

Graczy Online: 456

No mistrzu wytłumacz mi jak to, ze bedzie jednego gracza mniej sprawi, ze przyjdzie 10 innych?

Z tego co widze ilu by nie przyszlo to w tym rownaniu nadal jest -1 bo to nie ma z nim nic wspolnego, to, ze on nie gra nie rpzyciaga 10 graczy. To jest CZYSTE MINUS JEDEN GRACZ.. Koles pisze, ze nie zagra bo ma PROBLEM Z ROOTAMI natomiast Ty mowisz mu zeby sobie szedl bo i tak bedzie duzo graczy wiec wisi Ci problem gracza? Prosze, niech ktos napisze, ze on nie jest w administracji...

Dobry serwer ale takie błazny odstraszają graczy.

Kiedy poprawicie drop sztabek? Robie nocke na innym serwie to bym sobie i tu wbił potem oblookać bo klient jest.

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak by mi wisiał jego problem to wg. bym nie pisał co ma zrobić . A jak widzisz moje posty wyżej udzielałem rad co ma zrobić aby ew. client mu działał . Ale ty masz kompleksy i się czepiasz :) Zawszę się trafi jedna osoba która chce zbawić świat sowimi postami . Także pozdrawiam i jeżeli ci się coś nie podoba nie komentuj . Czasami warto jest się ugryźć w język i przemilczeć a nie komentować bez sensu .

Opublikowano

Rooty na których mi wszystko działa:

dl

http://www.mediafire.com/?x4p77v7eu0c4edb

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/3479d803bafc628cff515b536364a61cdc6d72e1473689025f8499d9bddf0cb5/analysis/1382127350/

ps.

Zapraszam na serwer.

Gra sie naprawde fajne i co najważniejsze jest dużo graczy.

Mogli by zwiekszyc drop sztab i yang lub zmniejszyc ceny w sklepie bo jest troche za drogo.

mojasygnan.png

Opublikowano

To dźwignijcie, juz pobieram klienta zaraz zobaczymy co tam zmajstrowali.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

To dźwignijcie, juz pobieram klienta zaraz zobaczymy co tam zmajstrowali.

Juz tak pisza od startu czyli jakies prawie 5 godzin, mam nadzieje, ze zrobia to do rana. Nie wiem, moze to jakies utrudnienie dla no lifeow zeby potem gimby jak wstana mialy latwiej i wtedy to dodadza?

A moze to takie buty!

Opublikowano

UP- Stary narzekasz,narzekasz a grasz. Wiec jak to jest stary? Zapomniales dodac ze rowniez sa na black markecie gdzie nie potrzeba VIP Shopa. Smerfu no ogarnij troszke. Po co siedzisz skoro ci nie pasuje wszystko? Heh, ty smyku.

Jesli chodzi o ta 10 minutowa przerwe to po to aby pdniesc drop sztabek, teraz juz nie bedzie narzekania. O Ataki badz naprawde spkojny.

Zapraszamy serdecznie

Opublikowano

Dziwny pierścień teleportacji, lubiłem gdy expowiska miałem ładnie posegregowane według levela. W m1 trochę za dużo obiektów.

Gdzie wgle moge zrobic skille na P? Kamien duchowy widze w is ale ku juz nie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Dziwny pierścień teleportacji, lubiłem gdy expowiska miałem ładnie posegregowane według levela. W m1 trochę za dużo obiektów.

Gdzie wgle moge zrobic skille na P? Kamien duchowy widze w is ale ku juz nie.

Polecam FAQ u cesarza w m1. Skile wbijasz do m1 normalnie a od m1 wbijasz duchowym od razu na P. Byc moze pierscionek bedzie edytowany jeszcze aby wszystkie mapki sie miescily w jednym pierscieniu.
Opublikowano

To ja ci napiszę . że jeżeli nie chce ci się poczekać . 10 20 min . to twoja sprawa . i się tak łatwo poddajesz :)

nie wiem, może nie czytałeś, ale kilka postów wcześniej pisałem, iż mam słabego neta (bezprzewodowy, słaby zasięg) i klient ważący 1GB pobiera mi się czasami 2h, czasami 6h a czasami zostawie pobieranie na noc, wstaje rano i dalej się ściąga.

Opublikowano

Usuń rooty i wlacz patchera, jesli to nie pomoze to znaczy, ze nie potrafia zrobic patchera i to nie Twoja wina ale bd musial pobierac clienta.

@VeneticMT2, tylko krytykuje, co z tego, ze gram(w sumie jak narazie wbilem tylko 80 bo cisne nocke na innym a raczej cisnalem zaraz czas spac zeby popoludniu wstac^^), moge przeciez napisac co mnie boli.

Mialbym wiekszy ale poirytowaly mnie hity w av2, poniewaz dzialaja tam tylko ludzie, ktorych jest 5%..Ale wroce =)

Pozatym to chwileczke, skad wiesz, ze gram? Czyzby isamu nie byl jedynym co sie puszcza z Kierzkiem za IP?!

Opublikowano

serw zapowiada sie dobrze własnie takiego szukałem ,zapraszam do gry. Mitch :))

Serw padł? bo strona nie działa

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Zmiencie ikony pokazywanie dmg i zróbcie normalnego konia bo nie mam zamiaru bawić się z tą zasraną pieczęcią...

Opublikowano

Zmiencie ikony pokazywanie dmg i zróbcie normalnego konia bo nie mam zamiaru bawić się z tą zasraną pieczęcią...

Ikony dmg . pokazywania nikomu nie przeszkadzają tylko tobie lecz. pieczęć . jest dobra . ja jakoś nie narzekam . na nią . dobrze się spr. a jeżeli ci się nie podoba to bez pośrednio można zawsze zmienić server więc . wiesz : )

Cyrk.png

Opublikowano

Wielkie sranie...Co do pieczęci...Biorę spota zaczynać bić-> chcę wejść na wierzchowca ale nie mogę, bo piszę mi ''Muszę stać w miejscu żeby wykonać tą czynność'' po czym padam bo nawet nie zdjąże ustać tych 3-4 sek...Po co p****olicie sięz tymi pieczęciami zamiast dać zwykłego konia+księgę i wszyscy byli by zadowoleni...Logika niektórych serwerów mnie przeraża...

Opublikowano

Wielkie sranie...Co do pieczęci...Biorę spota zaczynać bić-> chcę wejść na wierzchowca ale nie mogę, bo piszę mi ''Muszę stać w miejscu żeby wykonać tą czynność'' po czym padam bo nawet nie zdjąże ustać tych 3-4 sek...Po co p****olicie sięz tymi pieczęciami zamiast dać zwykłego konia+księgę i wszyscy byli by zadowoleni...Logika niektórych serwerów mnie przeraża...

Nie , jak zejdziesz z mounta to Ctrl + G . ale się przed tym porusz i szybko klikasz Ctrl . + G ja tak cały czas robię i nie narzekam i nie padam ani nic . więc spróbuj :)

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...