Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer nie przemyślany każdy będzie się tłukł 10 minut bo będzie 50k hp i 90% na magie

Malo tego, jak sie postarasz to nawet z 70k wyciagniesz HP. System walki jest ustawiony bardzo dobrze. Zaufaj iz nie bedziesz sie tlukl wiecej jak minute.Pierwsze slysze aby bylo az tyle na magie, zwlaszcza iz na magie jest max 5%. Pozdrawiam i zapraszam, sam przetestujesz.
Opublikowano

Zmieńcie czcionkę przy opisie tych pierścieni i nowych kd, bo co 2 słowo jest nieczytelne. Po co w ogóle bawicie się w takie duperele, zwykła, normalna czcionka wam nie wystarczy?

Opublikowano

Malo tego, jak sie postarasz to nawet z 70k wyciagniesz HP. System walki jest ustawiony bardzo dobrze. Zaufaj iz nie bedziesz sie tlukl wiecej jak minute.Pierwsze slysze aby bylo az tyle na magie, zwlaszcza iz na magie jest max 5%. Pozdrawiam i zapraszam, sam przetestujesz.

Chciałbym ale mam limit do 5 GB zostało mi 3 bo przerwalo mi sciąganie przy 900+ mb i nie działa zaden download teraz

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Działa Download bo pobierałem clienta.. Bierzesz Mirror 1 i pobierasz z bazowego multiupload.nl a pod spodem masz jeszcze kilka innych hostingów :D

Opublikowano

Wczoraj normalnie wlaczalem clienta, a dzis mam internal error^^

Oby nie trzeba było wlaczac przez patcher bo mam problemy z net frameworkiem, a patcher go wymaga..

W ogole, skad ja mam ten patcher w kliencie? Wczoraj mialem tylko binke, zero patcherow, do tego miala inna nazwe..

Opublikowano

Wczoraj normalnie wlaczalem clienta, a dzis mam internal error^^

Oby nie trzeba było wlaczac przez patcher bo mam problemy z net frameworkiem, a patcher go wymaga..

W ogole, skad ja mam ten patcher w kliencie? Wczoraj mialem tylko binke, zero patcherow, do tego miala inna nazwe..

Jak masz problem z net.framework to polecam pobrac nowa aktualizacje

http://www.microsoft.com/visualstudio/plk/downloads#d-additional-software

Opublikowano

Serwer polecam ;)

Aw : Bs bedzie legalny ?

BS tak ,legalny. Widzisz zapomnialem dodac do klienta.

Proszę wrzuci ktoś clienta na mega.co.nz lub na jakiś inny dobry hosting ?

Klient wrzucony na mega, ci co sciagali w nocy musza spatchowac tylko klienta patcherem, lub patchem ze strony podanym w download. Tym ktorym patcher nie dziala poprawnie, prosze pospradzac NET Frameworki.
Opublikowano

Serwera nie polecam , 1.-zła administracja 2-Pliki pochodzą z gotowca sa tylko spolszczone i lekko przerobione . Do tego adminsitracja pazerna na kasę .

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Pobrałem clienta...Odpaliłem patcher i piszę, że pobiera...Czekam już 10 min a pasek nie drgnął...A jak odpalam ''Graj'' to piszę, że program przestał działac...

Opublikowano

daliście starego clienta, czy ten patcher taki poje*any? bo mi wywalił połowe plików i pobiera od nowa.

@up mi też pasek stoi w miejscu, ale pobiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...