Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawa rzecz, bo ten serwer to jeden z najlepszych, najbardziej stabilnych i ciekawszych serwerów ostatnich miesiecy ale liczba graczy nie zawchwyca....

Na misjcu adminow przemyslal bym kilka spraw, co zrobic zeby przyciagnac graczy, moze reklama dzwignia handlu?

W tygodniu to wyglada marnie, zobaczymy na weekend co bedzie:P Oczywiscie na sile nikogo nie zmuszamy do gry, wyznajemy zasady wolnego rynku:P

Opublikowano

W tygodniu to wyglada marnie, zobaczymy na weekend co bedzie:P Oczywiscie na sile nikogo nie zmuszamy do gry, wyznajemy zasady wolnego rynku:P

Musicie zastanowic sie co zrobic zeby gralo wiecej luda bo tow głownej mierze stanowi o grze na serwie. Mozecie zareklamowac sie na stronie kammer moda itd. Mozna pomyslec o zmianie typu serwera z medium na easy. Czy nawet easy/4fun (tutaj gra zawsze najwiecej osob). Mozecie dodac nowe systemy ulepszen np. z nimfy...

Naprawde szokuje mnie fakt ze z dnia na dzien jest coraz mniej luda, gdyz serwer jest nawet dobry ale nie wiem czemu odstrasza, pomyslcie nad ta kwestia :)

Opublikowano

Musicie zastanowic sie co zrobic zeby gralo wiecej luda bo tow głownej mierze stanowi o grze na serwie. Mozecie zareklamowac sie na stronie kammer moda itd. Mozna pomyslec o zmianie typu serwera z medium na easy. Czy nawet easy/4fun (tutaj gra zawsze najwiecej osob). Mozecie dodac nowe systemy ulepszen np. z nimfy...

Naprawde szokuje mnie fakt ze z dnia na dzien jest coraz mniej luda, gdyz serwer jest nawet dobry ale nie wiem czemu odstrasza, pomyslcie nad ta kwestia :)

U kamera jest tak ze kiedy pisze o reklame to twierdzi iz nie ma miejsca, nalezy czekac w kolejce. Nie wiem czy to pawda czy nie, moze po prostu dodaje te serwery ktore mu najbardziej odpowiadaja.

Opublikowano
RESPECTO , bo ludzie nie potrafią sobie radzić na serwerze taka prawda , kasa dropi fenomenalnie exp został podniesiony z resztą w tygodniu są powiększane raty a weekend to już tak są podniesione że jeżeli każdy by się postarał to by od tego 95 wbił ten 110lvl :) A moda na easy nie zmienimy , za misje otrzymuje się fajne nagrody i dużo expa . A jeżeli oni myślą że wszystko będą mieli podstawione pod nos to są w błędzie . Do gry nikogo nie zmuszamy to zechce zagra nie to nie , wolą grać na innym serwerze gdzie są po 3/4 osoby w m1 to to proszę bardzo :)Wszystko na serwerze można zdobyć bez używania Item Shop'a tyle że zajmuje to trochę więcej czasu ,z resztą od graczy również można kupować rzeczy które znajdują się w Item Shopie bądź z metków gdzie drop jest bardzo dobry.

A o reklamie się pomyśli

Opublikowano

Ludzie nie graja tu bo nie potrafia sobie radzic.

Taka prawda.

Ja zrobie serwer z expem mniejszym od PLa, bez handlarzy i bez dropu. I bez yangow.

Expisz do 99 w eq 1 lvl.

Nie dajesz rady?

Wyjdz, nie umiesz grac.

Taka prawda.

Haha, skad znaliscie moje IP? Bo wlasnie sie skaplem, ze dostalem od Was po IP za dzialanie na szkode servera xD

Opublikowano

Ludzie nie graja tu bo nie potrafia sobie radzic.

Taka prawda.

Ja zrobie serwer z expem mniejszym od PLa, bez handlarzy i bez dropu. I bez yangow.

Expisz do 99 w eq 1 lvl.

Nie dajesz rady?

Wyjdz, nie umiesz grac.

Taka prawda.

Haha, skad znaliscie moje IP? Bo wlasnie sie skaplem, ze dostalem od Was po IP za dzialanie na szkode servera xD

Smerfu swiete slowa. Ludzie lubia miec wszystko od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...