Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venetic.eu [Dedyk] [Medium]

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up wytlumacz mi dlaczego przesylasz całuski hejterom?

Lubisz jak ktos cie cisnie? Podnieca Cie to czy co?

najwyraźniej. ;d

Leca poteznie mocne ataki ddos.

Pewnie isamu zle sokowirowke ustawil i Wam serwer polozyl xD

ale ciii, przecież oni mają pro elo zabezpieczenia.

Opublikowano

Czemu mi pisze, blad podczasz laczenia sie z serwere? Blad w kliencie czy DDoSy?

Leca ataki na serwer (port logowania) bardzo duze i firewall ze tak powiem pracuje... Nie ma zadnych cofek. Prosze na spokojnie podejsc do sytuacji. Dzieki

Opublikowano

Jak ogarniecie ddosy to my gracze, chcemy bonusu EXPa rzedu 300% chociaz do godziny 20, jako zadośćuczynenie obecnej przerwy w rozgrywce. Ujmę rzecz tak: Chłopie, dawaj expa, dzisiaj niedziela i nie kazdy na tygodniu ma czas siedziec godzinami i walic po łbie moby, Ci co nastawili sie na EXP dzisiejszego popołudnia maja FAIL :) Life is brutal :P

Opublikowano

Jak ogarniecie ddosy to my gracze, chcemy bonusu EXPa rzedu 300% chociaz do godziny 20, jako zadośćuczynenie obecnej przerwy w rozgrywce. Ujmę rzecz tak: Chłopie, dawaj expa, dzisiaj niedziela i nie kazdy na tygodniu ma czas siedziec godzinami i walic po łbie moby, Ci co nastawili sie na EXP dzisiejszego popołudnia maja FAIL :) Life is brutal :P

Chyba sobie kpisz. Moim zdaniem 150% to już zawyżona granica. Wiesz jak lvle by leciały przy 300%?

Nie. Nigdy nie powinni czegoś takiego robić.

Opublikowano

Moriaz widzę olew...Nie polecam serwera...Administracja olewa po całości...Piszę się im 1000 razy, ale oni i tak udają ślepych...

Opublikowano

Moriaz widzę olew...Nie polecam serwera...Administracja olewa po całości...Piszę się im 1000 razy, ale oni i tak udają ślepych...

Nie sądzisz, że są teraz ważniejsze sprawy niż koń ? Zresztą jeśli masz propozycje jakąś to nie na MPC tylko na forum serwera

Opublikowano

Mam większy problem u siebie na kompie i staram się go naprawić więc nie pi**** mi tutaj głupot że olewam . Nikt ci każe jeździć na koni napeir*** z buta i po problemie , jakoś tyle graczy u nas gra i nikt nie narzeka na konia tylko ty więc się zastanów człowieku . A jak ci nie pasuje nie graj proste .

Opublikowano

Chyba sobie kpisz. Moim zdaniem 150% to już zawyżona granica. Wiesz jak lvle by leciały przy 300%?

Nie. Nigdy nie powinni czegoś takiego robić.

no jakie lvl by szły? przy 200% na 99lvl leciało 0,5% za spota. 300% na tą godzinę tak dużo by nie dało. ;)

Opublikowano

Moriaz mam gdzieś czy masz większy problem u Siebie czy nie...Jestem graczem i mam prawo do (Jak Ty to ująłeś) ''pierdolenia''...Nie obchodzę mnie inni gracze...Ja mam problem i pytam się Ciebie czy możesz go rozwiązać...Tak trudno dodać konia? Btw Skoro masz gdzieś 1 gracza to równie dobrze musisz olewać cały serwer...Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Moriaz mam gdzieś czy masz większy problem u Siebie czy nie...Jestem graczem i mam prawo do (Jak Ty to ująłeś) ''pierdolenia''...Nie obchodzę mnie inni gracze...Ja mam problem i pytam się Ciebie czy możesz go rozwiązać...Tak trudno dodać konia? Btw Skoro masz gdzieś 1 gracza to równie dobrze musisz olewać cały serwer...Dziękuję dobranoc.

Koń .nie będzie dodany zostanie wierzchowiec .

Cyrk.png

Opublikowano

Koń .nie będzie dodany zostanie wierzchowiec .

Ale tłumacz takiemu i tak nie zrozumie :) pisałem stronie lub dwie wcześniej ze konia nie będzie bo jest wierzchowiec ale nie rozumie nic nie poradzimy na głupotę ludzką .

Opublikowano

Ale tłumacz takiemu i tak nie zrozumie :) pisałem stronie lub dwie wcześniej ze konia nie będzie bo jest wierzchowiec ale nie rozumie nic nie poradzimy na głupotę ludzką .

Jesteś w błędzie bo idzie wytłumaczyć . wszystko tylko trzeba chcieć i umieć dla chcącego nic trudnego : )

Cyrk.png

Opublikowano

szczegolnie platnosc SMS :D za 30zł masz 145SM smiech na sali :D

Od jutra miejmy nadzieje juz bedzie mozna wysylac smski. Do weekendu mamy zamiar to zrobic napewno.Zapraszamy :) Przepraszamy za chwilowe zawieszenie, ale nalezalo to zrobic.

Opublikowano

Gdzie tutaj jest sklep ten Z kolorowymi małzami z szmaragdem i bosami?

Jeżeli ci chodzi o małże itp kolorowe to jest odpowiednia lokalizacja Black Market a kupisz sobie vip z is to masz tego typu rzeczy u Vip Shop

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...