Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od chwili gdy na shopach ludzie zaczęli sprzedawać perły gra się świetnie :) ! Exp super, drop super, wiele dungeonów. Teraz tylko czekać na naprawienie priv dt i będzie idealnie ! Polecam :D

io7e.jpg

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za epiki w szopach?

Ile osób gra w dzień?

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Co to za epiki w szopach?

Ile osób gra w dzień?

Są to bronie na 50lvl do expa ze srednimi, fajny dodatek ^^

W dzien gra ok 500-600os a bedzie jeszcze wiecej bo coraz wiecej znanych ytberow nagrywa i graczy przybywa

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Serwer naprawdę udany, dobry kontakt z administracją, zaangażowanie z ich strony jest (oby jak najdłużej).
Jedyny mankament na tą chwilę to bugujące się DT co jakiś czas, czekać tylko na naprawę tego.

Ogólnie serwer bardzo na +.

Opublikowano

zaryzykuje i pobiore mam nadzieje ze nie ma zadnego keyloggera ani nic w tym stylu

Jeżeli szukasz nowego fajnego metina , to polecam Ci ten serwer:] .

Opublikowano

Czy wszystkie bossy ubiję w pojedynkę: nie wszystkie ale te słabsze tak

dzięki temu nie zagram, zawsze na każdym serwerze gram solo. To jedyny ale jakże duży minus dla mnie

The past has gone

Opublikowano

Jedyny minus jaki widze na tym serverze to że na DT można dropnać tylko jedną mapkę.Gdy dropniemy więcej przerzucimy np.na Bufa po ukończeniu mapy znikają i trzeba robić od nowa całą wieże co jest trochę nudne :D

Tak to server spoko.Drop kasy , exp wszystko dobrze dopasowane.Jak ktoś chce pograć razem można zrobić jakąś gildię

Opublikowano

moglibyście zrobić w końcu te priv DT ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Nie spałem całą noc z Bazylem, jak DT będzie miało jeszcze jakąś fazę to Ripera wywieszam za nogi w m1 bo to jego wina, info potwierdzone :)

Przerwa była od 7:30 do 8:00, oto powody,

- poprawienie ostatecznie DT(po mapie ZIN przenosi na RIPa, Metin na parterze co 10 minut)
- poprawienie dropu przepustek na Wedana, które lecą na Gigantach od 100 do 112 poziomu postaci
- poprawionie dropu ulepszacza Mleczny Sok
- dodanie Kupów SM
- przygotowanie serwera do Konkursu OX
- edytowanie wymiany osiągnięć za małże(wcześniej 100 PO za 5 małży, teraz 300 PO za 15) na prośbę graczy
- edytowane informacje w ostatnim liście w misji "Puste Półki"
- z lepszych metinów zamiast małych dropią średnie eliksiry

Ktoś wspomniał o kontakcie z administracją i nas pochwalił, dziękujemy, staramy się jak możemy, widzicie moją dyspozycyjność w grze i na forum, jestem prawie cały czas, za to Bazyl i Veygr siedzą na TS, ja niestety częściej wieczorami schodzę tam pogadać :) Niedługo będzie SUPPORT więc kontakt będzie jeszcze lepszy bo cała nasza uwaga będzie skupiona na konkretnym problemie bez ingerencji osób trzecich :)

Pozdrawiam,

Sado

zhda.png

Opublikowano

Nie spałem całą noc z Bazylem, jak DT będzie miało jeszcze jakąś fazę to Ripera wywieszam za nogi w m1 bo to jego wina, info potwierdzone :)

Przerwa była od 7:30 do 8:00, oto powody,

- poprawienie ostatecznie DT(po mapie ZIN przenosi na RIPa, Metin na parterze co 10 minut)

- poprawienie dropu przepustek na Wedana, które lecą na Gigantach od 100 do 112 poziomu postaci

- poprawionie dropu ulepszacza Mleczny Sok

- dodanie Kupów SM

- przygotowanie serwera do Konkursu OX

- edytowanie wymiany osiągnięć za małże(wcześniej 100 PO za 5 małży, teraz 300 PO za 15) na prośbę graczy

- edytowane informacje w ostatnim liście w misji "Puste Półki"

- z lepszych metinów zamiast małych dropią średnie eliksiry

Ktoś wspomniał o kontakcie z administracją i nas pochwalił, dziękujemy, staramy się jak możemy, widzicie moją dyspozycyjność w grze i na forum, jestem prawie cały czas, za to Bazyl i Veygr siedzą na TS, ja niestety częściej wieczorami schodzę tam pogadać :) Niedługo będzie SUPPORT więc kontakt będzie jeszcze lepszy bo cała nasza uwaga będzie skupiona na konkretnym problemie bez ingerencji osób trzecich :)

Pozdrawiam,

Sado

Widać ze dużo bardziej ogarniacie niż na teodenie. A czy z czasem będzie zwiększany lvl z czasem? I jeszcze jedno pytania może załątwicie reklame u kamera?

Free 5% ;3

Opublikowano

Sado=Santriel :) w 100% jeszcze za pisanie z nim w grze dostałem blok na chat za to że chciałem poznać prawde a jemu to nie leżało. Santriel nie możesz się ujawnić ? Co ci zależy ?

Opublikowano

Ku*wa serwerowi dobrze sie powodzi i juz chejty przylazły ... Wypierda*ac na swoje zje*ane serwery ! .

Polecam serwer Alistria . Wgl nie ma bugow . Fajnie sie gra . Duzo ekip . Kilku znanych youtuberow nagrywa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...