Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie dostanę fryzurki i zmianę skilli ?

1. Fryzury i kostiumy do których nie można wsadzać bonusów zdobędziesz w IS oraz z silniejszych bossów

2. zmiane skilli z IS oraz konkursy :)

nawet DT nie umieją naprawić.

męczą się i męczą ... a ciągle nie działa ;]

DT się zjebaobao po konserwacji, administracja już naprawia to aby działało :)

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierać, rejestrować i zapierda***ć, dobry serwer tyle że na start nie było reklamy i mało osób,

teraz praktycznie większość nagrywa to myślę że licznik podskoczy.

SS M1:

48511777583293959616.jpg

Opublikowano

Lecą ze spróchniałych skrzyń (a te z kolei z metków). Poza problemami z klientem, od strony samej gry serwer jest idealny!

Zapraszam wszystkich, graczy przybywa.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Witam jak odpalić ten serwer bo co chwile mi w Kliencie wyskakuje błąd LOG ? więc nie wiem o co Kaman ? mógłby ktoś pomoc

EDIT///

juz wiem naprawiłem błąd

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Jak naprawić błąd hack shield update error ?

Folder \Alistria\hshield plik hsupdate.exe uruchom i czekaj, odpisz czy podziałało

Opublikowano

Niestety na serwerze gra bardzo mało graczy ;/ nie wiem czym jest to spowodowane, mi osobiście przypadł do gustu i jest dość sporo nowości. Serwer w sam raz dla mnie :)

Opublikowano

Niestety na serwerze gra bardzo mało graczy ;/ nie wiem czym jest to spowodowane, mi osobiście przypadł do gustu i jest dość sporo nowości. Serwer w sam raz dla mnie :)

Znajdz wolnego bossa lub metka..Powodzenia..Widizales jak wyglada m1 ch1 shinsoo popoludniu? Niestety chunjo puste ale i tak graczy jest nawet nawet..Wiekszocc jest zajeta dropieniem, expieniem wkoncu poczatek serwa i czym szybciej nowa mapka/bossy tym mniej rywali tam masz.

Sam bym grał ale eq wojenne, perly i ulepki na epiki w inwentarzu, pozna noc i zalaczenie InviDropera zamiast switchbota zrobilo swoje ;D

Opublikowano

Czemu pliku pack/patch.7z nie wrzuciliscie do klienta? Za,kazdym razem gdy odpalam gre pobiera mi sie od nowa.Przebolalbym to gdyby nie fakt,ze wazy on ponad 150-200mb~

A dzisiaj gdy chcialem odpalic gre zresetowal mi sie komputer...

Opublikowano

dll były edytowane dla naszych potrzeb. Jako że pliki były edytowane różnymi metodami to antywirusy wykrywają to jako wirusa, ze względu na edycję plików.

Co do patch.7z on jest w cliencie. Sprawdzałeś czy też się pobierze jak włączyć i wyłączysz clienta (tak aby zminimalizować odstęp)?

Opublikowano

Up

Wlasnie je kupilem i zaluje... nie dosc ze drogie to czas leci nawet kiedy nie jestesmy w grze.... a nie bylo to nigdzie napisane

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Smiechlem, skoro sa czasowe to jednak nieoplaca sie kupywac, z drugiej strony jak koles zrobi w nich hp+3x15 to zwykly gracz mzoe mu possac. Troche demotywujące..

Mi tez strona przestala dzialac. Smiech na sali, gotowce prowadzone przez gimnazjalistów za kieszonkowe sa stabilniejsze, nawet hamachi stoją kiedy mają stać, a tu "profesjonalny" team nie wyrabia ;P

Opublikowano

Smiechlem, skoro sa czasowe to jednak nieoplaca sie kupywac, z drugiej strony jak koles zrobi w nich hp+3x15 to zwykly gracz mzoe mu possac. Troche demotywujące..

Mi tez strona przestala dzialac. Smiech na sali, gotowce prowadzone przez gimnazjalistów za kieszonkowe sa stabilniejsze, nawet hamachi stoją kiedy mają stać, a tu "profesjonalny" team nie wyrabia ;P

Potrafisz grać to ich rozjebiesz.

dziendobry1sygnatura6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...