Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GordOnix ma całkowitą słuszność. Jest serwer gdzie z 240 wbija się 250 czy tam 255 na psach w sekundę.. i to jest bug, ale ludzie tam grają.

Na forum pojawiło się kilka informacji o nadchodzącej aktualizacji, polecam odwiedzić chociażby z ciekawości :)

zhda.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się zalogować, na stronie łatki nie da się pobrać żadnej z "serwera dedykowanego" wszystkie inne pobrałem i wrzuciłem i nic nie działa, przez patchera nie działa wyskakuje błąd z jakimś (na oko): URL/0.0.0.1/crclist a bez patchera CH sa off i błąd. Serwer na stronie piszę, że ON co robić?

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli bedziecie robic jakis serwer to z checia zagrac gdyz milo mi sie gralo na tak dopracowanym serwerze i z dobra administracją , lecz ta liczba graczy niestety byla za mala ;/

Opublikowano

Jesli bedziecie robic jakis serwer to z checia zagrac gdyz milo mi sie gralo na tak dopracowanym serwerze i z dobra administracją , lecz ta liczba graczy niestety byla za mala ;/

z tego co mi wiadomo to alistria ma wrócić z większym pierdolnięciem ;D

Opublikowano

GordOnix ma całkowitą słuszność. Jest serwer gdzie z 240 wbija się 250 czy tam 255 na psach w sekundę.. i to jest bug, ale ludzie tam grają.

Na forum pojawiło się kilka informacji o nadchodzącej aktualizacji, polecam odwiedzić chociażby z ciekawości :)

Gracze 2013 roku pozdrawiają. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli na dzień dzisiejszy w godzinach szczytu gra około 200 graczy, to jestem przekonany że Serwer za niedługo zostanie wyłączony i Bazyl zacznie tworzyć coś nowego, bo raczej sensu nie ma, rozwijać czegoś, co nie ma przyszłości. Prawda jest taka, że gracze metina, nie wybierają serwerów dopracowanych, gdzie wszystko jest zmienione i nowe, wolą iść na proste serwery typu Diamond, gdzie są bugi i administracja ma wszystko w dupie, więc jeżeli będziecie robić następny projekt to polecam.

Trochę hipokryzja zajebało skoro sam na diamondzie grałeś długi czas , nawet po tym jak Cię z 2 razy okradli.

Diamond to zajebisty serwer tylko Crajf woli w lola napierdalać niż robić.

@topic

Alistra to był rozpierdol tego roku szkoda że stało się tak jak się stało... Wiem że Administracja ma dużo nowych pomysłów.

Na pewno wbiję jak serwer znowu ruszy.

0bFkqdJ.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...