Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy na aktywowanie oferty, a w tym czasie pozostaje tylko czekać, aż DDoSy ustaną.

DDos'a dostaliscie i wszystko jeblo :)

Opublikowano

Chłopcze wkur*wiasz mnie już -,- Gówno wiesz a się wtrącasz zasrańcu

Nie mow do mnie chlopcze bo po twoim nicki jak i avatarze wnioskuje ze nie masz wiecej jak 15lat ... i nie wtracaj sie bo to o ciebie nie chodzi tym razem

Nie lubie jak ktos farmazoni glupoty o banach za nic jezeli dostal bana NA TS a nie w grze i nie za nic a za oczernianie servera...

Zeby byl jakis pozadny powod... ale spamowanie 50 razy wszedzie o glupiego bana na ts3 to jest smieszne i idiotyczne zarazem... ja juz 3 razy bylem banowany na tym ts i co? nie placze

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Nie mow do mnie chlopcze bo po twoim nicki jak i avatarze wnioskuje ze nie masz wiecej jak 15lat ... i nie wtracaj sie bo to o ciebie nie chodzi tym razem

Nie lubie jak ktos farmazoni glupoty o banach za nic jezeli dostal bana NA TS a nie w grze i nie za nic a za oczernianie servera...

Zeby byl jakis pozadny powod... ale spamowanie 50 razy wszedzie o glupiego bana na ts3 to jest smieszne i idiotyczne zarazem... ja juz 3 razy bylem banowany na tym ts i co? nie placze

Ogarnij się ziomek bo widze że kurwa na każdym serwerze jest to samo hejt i hejt tobie to kurwa powinni usunąć metina :) POZDRO 600

Opublikowano

Po 1 Spójrz na swój awatar - pewnie siedzisz dzień i noc przed kompem obżerasz się chipsami popijając colą ty tłusta kur*wo :)

Po 2 Jeżeli kłócisz się z kumplem z gildii to kłócisz się ze mną fraj*rze

Po 3 Nikt z adminów nie chce mu odpisać więc co ma zrobić jeżeli chce wejść na ts'a? Nie powinieneś się w ogóle wypowiadać jeżeli nie Cb dotyczy sprawa

Opublikowano

@Everon

Hejtuje tylko sravie i gównestie, o co chodzi? xD Placz dalej o tego glupiego tsa i dalej wyzywaj wszystkich ze cie zbanowali za oczernianie

@Lubie69

Ad 1. To jest avek dla beki jelopie, przedstawia on niejakiego Macieja Prządło oraz krzywą wieże w Pizie.

Ad 2. Co ty gadasz?

Ad 3. To niech k*rwa napisze normalnie jak czlowiek a nie wyzywa od razu na forum... Widzialem co pisal... Ja jakos zawsze sie dogadywalem o ub jak bana dostawalem. Poza tym administracja ma teraz wazniejsze rzeczy do roboty niz uslugiwanie jakiemus randomowi

koncze z wami dyskusje bo nie ma co spamic w prezce

@topic

Podoba mi sie to, ze bossy oplaca sie bic ^^ wracaja wspomnienia z pl jak o 4 w nocy sie wstawalo na wrozke xD

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

@Everon

Hejtuje tylko sravie i gównestie, o co chodzi? xD Placz dalej o tego glupiego tsa i dalej wyzywaj wszystkich ze cie zbanowali za oczernianie

@Lubie69

Ad 1. To jest avek dla beki jelopie, przedstawia on niejakiego Macieja Prządło oraz krzywą wieże w Pizie.

Ad 2. Co ty gadasz?

Ad 3. To niech k*rwa napisze normalnie jak czlowiek a nie wyzywa od razu na forum... Widzialem co pisal... Ja jakos zawsze sie dogadywalem o ub jak bana dostawalem. Poza tym administracja ma teraz wazniejsze rzeczy do roboty niz uslugiwanie jakiemus randomowi

@topic

Podoba mi sie to, ze bossy oplaca sie bic ^^ wracaja wspomnienia z pl jak o 4 w nocy sie wstawalo na wrozke xD

Porównujesz priv serwer do pl'a? Beka :)

Nie liz juz du*py :)

Czemu nie działa?

Czekamy na aktywowanie oferty, a w tym czasie pozostaje tylko czekać, aż DDoSy ustaną.

Opublikowano

@Everon

@Lubie69

Ad 2. Co ty gadasz?

@topic

Ziomek skończ już nie powinien cie interesować mój ban.

Opublikowano

Jak was czytam to troche główka boli,Server był stabilny i będzie stabilny ,kazdy server miał problemy na poczatku wiec nie skreślacjie go odrazu ;)

Co do servera to polecam,fajny klimat ! nie za trudno,nie za łatwo , idealnie !!

I najwiekszy + servera ze tutaj oplaca sie grac z gildia, bossy itp tak jak na pL'u [*]

Opublikowano

Jak was czytam to troche główka boli,Server był stabilny i będzie stabilny ,kazdy server miał problemy na poczatku wiec nie skreślacjie go odrazu ;)

Co do servera to polecam,fajny klimat ! nie za trudno,nie za łatwo , idealnie !!

I najwiekszy + servera ze tutaj oplaca sie grac z gildia, bossy itp tak jak na pL'u [*]

Szczerze jeżeli chcesz grać bez gildii to i tak się wybijesz :) Teraz na bs można takie eq zrobić, że bossy w 15 sec padają ^^

Opublikowano

Szczerze jeżeli chcesz grać bez gildii to i tak się wybijesz :) Teraz na bs można takie eq zrobić, że bossy w 15 sec padają ^^

Te typu 9 ogonów, zjawa itd może tak ;) ale późniejsze bossy są trudniejsze do uklepania solo

Opublikowano

Poprawcie/naprawcie rejestracje na forum. Nie da się wgl zarejestrować 0.-

Naprawiają to bo ddosy leciały

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Tyle dobrych opinii, akurat szukałem serwera medium, wejdę zobaczę :).

W ile wbiłbym 75 lvl?

@ "Nie ma co ukrywać, że jest pewien problem z serwerem. Sytuacja ma się następująco. Aktualnie w serwer lecą DDoS'y. W 2-giej i w tej serwerowni co mamy mają inteligentny system anty DDoS, że wyłączają internet gdy coś leci. Aktualnie czkamy na uruchomienie profesjonalnej oferty w innej serwerowni. Do tego czasu możemy jedynie skonfigurować nowy serwer i oczekiwać uruchomienia nowej oferty."

Opublikowano

Ta rejestracja na forum jest uposledzona.. Albo cos jest skopane, albo nie potrafie przepisac tej zasranej captchy.

• Wpisany kod nie pasuje do wyświetlonego, nowy kod został wygenerowany, spróbuj ponownie -.-

Unlucky :>

Opublikowano

Ta rejestracja na forum jest uposledzona.. Albo cos jest skopane, albo nie potrafie przepisac tej zasranej captchy.

• Wpisany kod nie pasuje do wyświetlonego, nowy kod został wygenerowany, spróbuj ponownie -.-

Duże litery tez się liczą (duże i małe) ja się wczoraj zarejestrowałem ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...