Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj boze, moje oczy...

Ku*wa serwerowi dobrze sie powodzi i juz chejty przylazły ... Wypierda*ac na swoje zje*ane serwery ! .

Polecam serwer Alistria . Wgl nie ma bugow . Fajnie sie gra . Duzo ekip . Kilku znanych youtuberow nagrywa .

Co ma to, ze youtuberzy nagrywaja? Youtuberzy to nie kwestia "fajnosci" serwera tylko kwestia zapłaty im.

Sam bym gral ale dla mnie za duzo tu graczy. Wchodze w srodku nocy, wszystko ubite, bossy, metiny, wszystko. Wchodze nad ranem to samo. Południe to samo. Wieczór to samo. Noc to samo. Za duży tłok. Wchodze w srodku tygodnia o wpoldo czwartej w nocy tyez wszysyko ubite.

Przynajmniej wiem, ze nie jestem no life przy tych wszystkich graczach..

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To że bossów nie ma to norma. Zawsze tak było i będzie, że na bossy trzeba czekać. W późniejszych fazach gry masz ten + że są dungeony.

Opublikowano

Vaygr zmniejszcie mi ten blok na chat o pare h :)

Przeciez nie bedziesz grał u strasznego "Santriela" xD

Najpierw krzyczysz jaki to server beznadziejny banuja za prawde a teraz placzesz zeby zdjeli blok xD

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

To, że się gra na serwerze nie znaczy, ze nie mozna go krytykowac, w przeciwienstwie co do niektorych jak sie gra na serwerze mozna byc neutralnym a nie fanbojem z rozowymi okularami. Oczywiscie dopoki administracja nie wyciaga Twojego ip i nie permuje Twoich kont za posty na mpc :D

Opublikowano

To czy jest tu santriel czy nie - zwisa mi i powiewa. Gra się póki co bardzo fajnie. Wszystko super przemyślane. Nawet jeśli jest w tym teamie ten truposz, to serwer zrobił zaje*isty :> o ile to on i go polecam.

P.S - nawet jeśli to co ? Santriel to kanalia, ale privy robił kozackie xD Reinor i tak się długo trzymał. lol

io7e.jpg

Opublikowano

Dokładnie, za nic nie zrozumiem po co hejt na Santriela.

Robi fajne serwery ale wy szczekacie jak Wam pan rozkazuje(nie wiem kto zaczal hejt na santka nawet ale ostatnio bylo o cool) zamiast grac, kazdy serwer kiedys padnie wiec nie wiem po co placzecie.

W zycie tez nie warto grac bo kiedys umrzesz i wszystko na marne?...

Pobierać, wbijać i grać o ile Wam tłok ogromny nie przeszkadza :D

Opublikowano

Dokładnie, za nic nie zrozumiem po co hejt na Santriela.

Robi fajne serwery ale wy szczekacie jak Wam pan rozkazuje(nie wiem kto zaczal hejt na santka nawet ale ostatnio bylo o cool) zamiast grac, kazdy serwer kiedys padnie wiec nie wiem po co placzecie.

W zycie tez nie warto grac bo kiedys umrzesz i wszystko na marne?...

Pobierać, wbijać i grać o ile Wam tłok ogromny nie przeszkadza :D

Hejt na Sancia zaczął Isamu z Zielakiem :D Ja tam lubie Santriela, ale moge wam powiedziec ze Sado to nie jest Santriel :P Santek teraz pracuje samodzielnie nad nowym projektem, ale to nie jest Alistria xD spostrzegawczy użytkownicy MPC moze zauważą co robi i kim jest ^^

@topic

Server jest spoko, duzo ludzi ale fajnie sie gra jak wbijam do m1 to nikt nie wstaje

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Wy wgl cieszcie się , ze zajebiscie wystartowali , bo na kazdym innym , nowym serwie nie umią ogarnąc ( inna administracja ) :

- lagów

- padające chanelle

- bugi

- nawie

A tutaj wszystko na cycus , glancus :D

Opublikowano

Client się masakrycznie pobiera, na mega po 300kb/s, a na multi po 50. Zwykle idzie po 900/1000. ;]

@

Skąd zdobędę trutę?

W ile nabiję 100lvl wp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...