Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Perły tak naprawdę są dopiero potrzebne na +60/70 lvl. Jest sporo metod żeby dropnąć je. Ogólnie to metki / bossy. Najlepiej jak pytanie co do samej gry i co gdzie jak będziecie zadawać w grze i sami gracze będą wam odpowiadać.

Opublikowano

Kolejne pytanie.

Skąd wziąć na niskim lvl perły ?

Na niskim lvlu ciężko zdobyć. Myślę, że tak naprawdę od 70 poziomu bijąc metiny w av1 możemy się czegoś dorobić. Na mniejszym raczej ciężko coś ubić, gdyż jest dużo niskopoziomowych graczy, oraz dropków.

Opublikowano

Na niskim lvlu ciężko zdobyć. Myślę, że tak naprawdę od 70 poziomu bijąc metiny w av1 możemy się czegoś dorobić. Na mniejszym raczej ciężko coś ubić, gdyż jest dużo niskopoziomowych graczy, oraz dropków.

JAK JA NIENAWIDZE TAKICH JAK TY. WYSTARCZY, ŻE KAŻDA MAPA JEST ZAWALONA NOOBAMI, TO JESZCZE O AV1 CIĄGLE KTOŚ MU GADAĆ I JESZCZE WIĘCEJ DZIADOSTWA TAM WBIJA I NA DODATEK NIE MOŻNA TEMU SHITOWI NIC ZROBIĆ NA INNYCH CHANNELACH BO BAN JEST.

io7e.jpg

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak aktywnej i pomocnej administracji :) Udziela się na forum/ts. Nie mogę jej nic zarzucić. Serwer tak samo niczego sobie, ciekawe nowości, nawet sporo graczy :) Serwer można polecić w 100% :)

Opublikowano

Prawdziwy serwer medium... ponadto Administracja na każde zawołanie, bez żadnych przekrętów. Rozgrywka płynna i przyjemna, bez monotoni. Wiele nowości, zero bugów. Zapraszam nowych graczy! Z czwartku na piątek będzie aktywowany event :)

Robo12, są jeszcze metki oraz małże (te do sklepania) z których dropią perły :p

Opublikowano

Perly to nie problem jest dungeon na pustyni na 61 lv spokojnie robimy solo. Mam pytanie czy kostiumy i fryzury z + dropia gdzies czy

nie? Jezeli nie to ciezko bedzie na PvP w sumie to zerowe szanse z tymi co pakuja w Is.

Opublikowano

Klika pytań.

Za ile kupie trutę ?

Jakis dangeon na mały lv ? I gdzie on jest ?

Te wiry/zabezpieczenia nadal są ?

Dużo sklepów?

Eqju 4x10/15 szybko zrobie czy niezbyt ?

75 lv w kilka h czy dni ?

d2dp.png

Opublikowano

Klika pytań.

Za ile kupie trutę ?

Jakis dangeon na mały lv ? I gdzie on jest ?

Te wiry/zabezpieczenia nadal są ?

Dużo sklepów?

Eqju 4x10/15 szybko zrobie czy niezbyt ?

75 lv w kilka h czy dni ?

Czysta truta ok 700-800kk.

Pustynny Rajd, wejście na pustyni.

Zabezpieczenia nadal są, ale nie ma już hackshield'a.

Dużo.

Ciężko z tym eq, ale wszystko jest do zrobienia :>

75 w kilka h, nawet w 2-3h powinieneś się wyrobić.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Czysta truta ok 700-800kk.

Pustynny Rajd, wejście na pustyni.

Zabezpieczenia nadal są, ale nie ma już hackshield'a.

Dużo.

Ciężko z tym eq, ale wszystko jest do zrobienia :>

75 w kilka h, nawet w 2-3h powinieneś się wyrobić.

A mogęwiedzieć na jaki poziom jest ten dangeon i ile można hajsu około wyciągnąć?

d2dp.png

Opublikowano

A mogęwiedzieć na jaki poziom jest ten dangeon i ile można hajsu około wyciągnąć?

Ten dungeon jest tak zeby sie przejsc,cos dropnac ale zeby to byl jakis dobry sposob zarobku to nie .

wiem tyle ze na 45 juz mozna wejsc ale na jaki jest to nie wiem.

Opublikowano

bardzo dobry serwer , pooolecaam !

szybki exp do 85 , w grocie v2 jeszcze nie byłem :]

fajnie i bardzo przyjemnie sie gra , jest co robić :)

ZAPRASZAMM!

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...