Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czy używanie BS'a innego niż ten w cliencie wiąże się z naruszaniem regulaminu i jest karalne?

The past has gone

Opublikowano

Widzę, że serwer fajny odpowiedział by mi ktoś jak leci exp załóżmy do 80? Oraz gdzie się znajduję handlarz czy tam handlarka z zmiankami bo nie ogarniam tego m1? Jak nrazie miło się gra, tylko że wbiłem 30lvl a nie wiem nawet gdzie bony kupić.

Opublikowano

Wbiłeś 30 lvl, a nawet nie przeszedłeś miasta na około i nie sprawdziłeś NPC gdzie najwięcej osób stoi. Exploring ;]

Opublikowano

Jak nie mozna zauwazyc takiej fajnej dupeczki w rozowej sukience z kucem? ^^

Exp WP do 80 jest dosc szybki akurat. Innymi klasami musisz expic buffa w v2, bez PD idzie kiepsko ale da rade :)

No chyba, ze dasz rade cisnac full spota w av1 bez buffa ale tu juz trzeba poswiecic chwile na full kd+5. Pozatym w dalszej grze przyda sie druga postac np. idziesz z kumplem na jakis dungeon. Was jest 2 a trzeba 3 osoby, a tu masz sztuczne miejsce i buffki :)

Opublikowano

21/10/2013, godz 7:00 :

- dodano pakiety po 25szt x 200 mikstur do NPC Helen

- dodano specjalne małże do bicia

- dodano księgę misji łatwą i normalną(dropi jak poli itp)

- zwiększono drop ulepszacza(Wątroba Larusa)

64562221938.png

Opublikowano

Serwer polecam, dużo dungeonów, dużo misji, dużo ludzi ( po ostatnim OX sam nie spodziewałem się, że taka spora ilość graczy "grających" jest na serwerze ).

Zapraszam. Na prawdę warto, bo nudzić się nie można na serwerze.

Pozdrawiam

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Witam to znowu ja :P

Mam dwa pytania .

1.Da się cofnąć berka z P na g1 ?

2.Gdzie jest npc z broniami na 50+ w chunjo ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Mam dwa pytania .

1. Chyba nie. SKill zawsze wchodzi na 17 na P i jest na to 100% wiec impossibru.

2. Tp, m1, Pahit.

Widze, ze nasi uzytkownicy maja eskploracje na poziomie przeciętny polaczek przed telewizorem >.>

Opublikowano

Mam dwa pytania .

da sie cofnac berka do G1 u starszej pani

Opublikowano

Od dzisiaj jak mam juz zaladowany pasek klikam graj i mam jakies biale okienko i napis : Tradeback : i chuj o co chodzi ?...

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Od dzisiaj jak mam juz zaladowany pasek klikam graj i mam jakies biale okienko i napis : Tradeback : i chuj o co chodzi ?...

Trzeba poczekać aż administracja naprawi patcher. Info będzie na shoutbox'ie na forum.

Opublikowano

Troszke zalosny team.

Veygr klociles sie ze mna przez dobrą godzine ze zablokowaliscie bsa i nikt nie bedzie go uzywal.
W gruncie rzeczy dodaliscie go do clienta bo nie dawaliscie sobie z nim rady.
Pozdrawiam.

Ale server dobry i stabilny więc polecam.

rYD9JSA.png

Opublikowano

kurwa odpowie mi ktoś ... pobralem clienta z copy i przy każdym doslownie przy kazdym nawet na dt sie nei da pojsc to juz jest wkurwiajace !! nie da sie grać

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

@Therd, tego nigdy nie przewidzisz. Jak była ankieta na forum to było powiedziane, żeby przy głosowaniu wziąć pod uwagę, że nikt nie złamie zabezpieczeń. Mieliśmy nadzieję, że nikt tego nie złamie, ale jak widać wszystko można ...

@STxReturn`, jeżeli masz jakieś problemy proszę o pisanie na forum, gdyż tutaj ciężko komuś pomóc, bo za dużo osób pisze i się gubi wątek.

Opublikowano

Niestety ale zaczyna się pomału coś sypać. Non stop wyskakują ???? przy zalogowaniach/ zmianach CH. Klient płata figle non stop. Lagi na serwerze, straszne spadki FPS (nie da rady nic nagrywać), wcześniej tego nie było. Nie można pograć normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...