Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ? Tak, Administracja ? Stanowczo NIE ! Pisząc do jednego z administratora Chodzi mi tu o Sado w formie żartu że mam eq z navi i dostaje perma <19:59:14> You are banned permanently. Reason: "ić"

Oraz na shoutboxie ponieważ robiłem szkodę mówiąc prawde :)

Teraz Michał (Bazyl) Który ciśnie po graczach będzie się tutaj tłumaczył razem z resztą tego teamu :)

http://scr.hu/1t07/17mmv
  • Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ? Tak, Administracja ? Stanowczo NIE ! Pisząc do jednego z administratora Chodzi mi tu o Sado w formie żartu że mam eq z navi i dostaje perma <19:59:14> You are banned permanently. Reason: "ić"

Teraz Michał (Bazyl) Który ciśnie po graczach będzie się tutaj tłumaczył razem z resztą tego teamu :)

Nie mamy czasu aby dyskutować z takimi ludźmi.
Opublikowano

Majster, gowniaku siejesz ferment odstraszasz graczy to masz... kto cie łosiu obrazil? napisalbys do sado ze pisales dla jaj to by cie odbanowali byloby ok, ale nie, ty musisz sie spinac i siac jeszcze wiekszy ferment. A od Bazyla sie odpie*dol bo jest bardzo spoko czlowiekiem wiele razy mi pomogl... jestes tu takim samym gownem jak na r*vii widze

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Nie mamy czasu aby dyskutować z takimi ludźmi.

Na forum tez dostałem ? niby za co czekam na ub bo napisałem do sado na pw więc o co żal dupy ?

Najlepiej dać bana i po kłopocie :) Ciekawe kiedy w grze wyrwę

Majster, gowniaku siejesz ferment odstraszasz graczy to masz... kto cie łosiu obrazil? napisalbys do sado ze pisales dla jaj to by cie odbanowali byloby ok, ale nie, ty musisz sie spinac i siac jeszcze wiekszy ferment. A od Bazyla sie odpie*dol bo jest bardzo spoko czlowiekiem wiele razy mi pomogl... jestes tu takim samym gownem jak na r*vii widze

Ciekawe gdzie mam to napisał skoro mam bana na forum i ts ? i na ravii nigdy nie grałem chyba nicki pomyliłeś :) nie jednemu burek

Opublikowano

Może Bazyl wie o wielu przekretach, ze jest navi na serwerze oraz prywatne eventy kolegów więc chciał Ci pomóc i kazał Ci stąd iść jak najszybciej bo się grać nieopłaca?

Wy tu odrazu go oczerniacie, a może ma dobre serce?

Opublikowano

Na forum tez dostałem ? niby za co czekam na ub bo napisałem do sado na pw więc o co żal dupy ?

Najlepiej dać bana i po kłopocie :) Ciekawe kiedy w grze wyrwę

Ciekawe gdzie mam to napisał skoro mam bana na forum i ts ? i na ravii nigdy nie grałem chyba nicki pomyliłeś :) nie jednemu burek

Na forum wbiles i zaczales spamic ze masz eq z navi to jak miales nie dostac bana typie? jezu co za hipokryta

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Opublikowano

Serwer widzialem OFF ale czy to prawda ze bs zostal wbudowany ? bo jak tak to chyba jebne ..

Niestety, ale z tym walczyć się nie da, a logi do bazy szybciej napływają, niż skrypt nadąża je sprawdzać.
Opublikowano

Serwer widzialem OFF ale czy to prawda ze bs zostal wbudowany ? bo jak tak to chyba jebne ..

Zostal wprowadzony do Clienta po tym jak parę osób popłakało się, że innym udało się zrobić bs'a gdy była blokada hs a im nie działa - doszli do wniosku, żeby wprowadzić -,-

Niestety, ale z tym walczyć się nie da, a logi do bazy szybciej napływają, niż skrypt nadąża je sprawdzać.

Tutaj odpisujecie na forum przeglądacie tematy ale 0 info na temat serwera -,-

Opublikowano

Zostal wprowadzony do Clienta po tym jak parę osób popłakało się, że innym udało się zrobić bs'a gdy była blokada hs a im nie działa - doszli do wniosku, żeby wprowadzić -,-

Tutaj odpisujecie na forum przeglądacie tematy ale 0 info na temat serwera -,-

Widze kolega ma bul dupy, ze mial bsa wczesniej, a teraz kazdy ma ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Widze kolega ma bul dupy, ze mial bsa wczesniej, a teraz kazdy ma ^^

Nie w żadnym wypadku :) Po prostu śmieszy mnie ta sytuacja : ] Mieli mieć taką blokadę bs'a a po drugim dniu już kilka osób potrafiło to obejść

Opublikowano

Na forum wbiles i zaczales spamic ze masz eq z navi to jak miales nie dostac bana typie? jezu co za hipokryta

Zamknij morde jesteś z jebanej GimbMafiiForum i myślisz ze ci wszystko wolno bronisz ten serwer ?

Opublikowano

Ostatnio często zielak wasza prezke przegląda.

Przypadek???

p.s server polecam all ok

RÓWNIESZ POLĘCAM BANY ZA NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serw trochę trudny, ale bardzo łatwo perły, na początku gry poszedłem zabić skrzynie piracką, i wyleciała małż x2 a z nich krwawa i biała ;d

Opublikowano

Można wiedzieć po co działałeś na szkodę serwera pisząc, że posiadasz navi nie mając go?

- Działanie na szkodę serwera to Twój powód bana.

0LsM05U.png

Opublikowano

Placz dalej Majster gówniaku... dostales bana na glupim TS za oczernianie a nie za nic idioto. A ze po tym zaczales spamic na forum to nie ma sie co dziwic ze banik i moim zdaniem nie powinno byc UB... Wracaj padac na bigu w v2

@topic

Server polecam, swietnie dopasowany poziom trudnosci, czekalem na takiego mediumka

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Placz dalej Majster gówniaku... dostales bana na glupim TS za oczernianie a nie za nic idioto. A ze po tym zaczales spamic na forum to nie ma sie co dziwic ze banik i moim zdaniem nie powinno byc UB... Wracaj padac na bigu w v2

@topic

Server polecam, swietnie dopasowany poziom trudnosci, czekalem na takiego mediumka

Chłopcze wkur*wiasz mnie już -,- Gówno wiesz a się wtrącasz zasrańcu

Opublikowano

@topic

Pomyliłeś mnie z kimś ja tutaj mam 98 lvl :) także POZDRO LOKIANIE :)

Płacą ci za to wychwalanie serwera ? Raczej NIE SONDZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...