Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak kurde ^^ haha 300 bo serwer jest off i połowa z tych 300 wbija na forum żeby dowiedzieć się co jest grane. Nie mówie że serwer jest zły bo jest dobry ale te 300 to sztuczny tłum :D

21025763467572689828.png

Opublikowano

Tak kurde ^^ haha 300 bo serwer jest off i połowa z tych 300 wbija na forum żeby dowiedzieć się co jest grane. Nie mówie że serwer jest zły bo jest dobry ale te 300 to sztuczny tłum :D

Nie taki sztuczny . Duze zainteresowanie : p serwerem .

Opublikowano

Nie, napisales, ze masz navi to masz bana, oni tacy glupi nie sa.

Mów co chcesz jakby mogli to by sprawdzili zresztą nie było Cię na ts to nie wiesz jak to wyglądało żadnego navi nie mam także czekam na ub :) Bo na szkode serwera nie działałem żadnej anty reklamy nie było :) Oraz jakichś tematów bądź filmów na to wychodzi że każdy mógł tak napisać także jeszcze raz navi nie mam i nie będę miał

A i tak wgl gościu jesteś z teamu ? chyba nie więc się nie wdawaj w dyskusję

Opublikowano

Mów co chcesz jakby mogli to by sprawdzili zresztą nie było Cię na ts to nie wiesz jak to wyglądało żadnego navi nie mam także czekam na ub :) Bo na szkode serwera nie działałem żadnej anty reklamy nie było :) Oraz jakichś tematów bądź filmów na to wychodzi że każdy mógł tak napisać także jeszcze raz navi nie mam i nie będę miał

A i tak wgl gościu jesteś z teamu ? chyba nie więc się nie wdawaj w dyskusję

Każdy mógł ale nikt nie powinien - taka mała różnica.

Działałeś na szkodę serwera więc zostałeś zablokowane, proste.

Zakończ ten temat bo i tak w nim nic nie wskórasz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Rozpakowanie pliku nie powiodło się.

Nie można pobrać pliku (URL/0.0.0.1/metin2client.bin.lz kod błędu 2 status 404)

Ściągnięcie pliku nie powiodło się. -
Jak to rozwiązać ? ?
EDIT@ Ściągnąłem tą aktualizacje i gdy klikne start to włącza się proces metin2.bin i po paru sekundach się wyłącza . I client wgl się nie włącza
EDIT @ Ok już działa
nostaleh.png
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, ale ten exp na 86+ to jest coś z czym warto walczyć :D Czekamy na server ON !

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

x

Każdy mógł ale nikt nie powinien - taka mała różnica.

Działałeś na szkodę serwera więc zostałeś zablokowane, proste.

Zakończ ten temat bo i tak w nim nic nie wskórasz.

A ty kim jesteś? Każdy ma prawo do odwoływania bana :)

Opublikowano

x

A ty kim jesteś? Każdy ma prawo do odwoływania bana :)

Gdy się ktoś odwołuje od niesłusznego bana to owszem ale Twój ban jest jak najbardziej słuszny więc tylko marnujesz czas administracji bo w tym czasie mogliby pomóc komuś innemu z jakimś problemem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie przesłać zawartość pliku metin2torrent.config.xml?? Niechcący usunąłem a nie posiadam już instalki :P z góry dzięki :)

Opublikowano

Super serwer, można grać bez is i rywalizować na równi. Bugów praktycznie nie ma wcale dzięki długiej zamkniętej becie.

Pobierać

Rejestrować

GRAĆ!

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Super serwer, można grać bez is i rywalizować na równi. Bugów praktycznie nie ma wcale dzięki długiej zamkniętej becie.

Pobierać

Rejestrować

GRAĆ!

Niestey ale akurat tutaj osoba z IS ma gigantyczna przewage nad tymi bez IS.

Wystarczy jedyna fryzura czy kostium.

Opublikowano

Musisz mieć fazę z netem, ze nie pobiera ci clienta do końca. Sprawdź jaki jest rozmiar tego co masz na dysku.

Opublikowano

Niestey ale akurat tutaj osoba z IS ma gigantyczna przewage nad tymi bez IS.

Wystarczy jedyna fryzura czy kostium.

Zgodzę się, dają przewagę, ale ludzie handlują nimi w grze, wystarczy uzbierać trochę yang i wszystko z is jest w zasięgu ręki :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

Dokladnie co up wszystko mozna kupic za yangi . Ludzi coraz wiecej . Gra sie dobrze . Dziwne nie ma bugow po roznych aktualizacjach - profesjonalna administracja . Nic dodac nic ujac .Polecam !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...