Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba podziękuje za grę. Poprosiłem dzisiaj jednego z adminów o naprawienie mobów na mapie od 90 które same podbiegały i kompletnie metka nie dało rady ubić ponieważ biły skillami po 10k. Bazyl powiedział że nie ma sprawy sado wejdzie i ogarną to jak naj szybciej. Teraz wchodząc na ts Michał (Bazyl) udaje że on o niczym nie wiem choć 40 minut temu z nim o tym gadałem. Po czym zaczyna mnie hejtować i mówi że ma rzeczy ważniejsze że moby go nie interesują , że moge ddosować mu serwer jak mi się nie podoba. To co się wyrabia teraz to jest przegięcie Admin powinien siedzieć spokojnie a nie wyzywać mnie :) Ogólnie po wczorajszej konserwacji na serwerze wszystko się pomieszało z metków na av1 wylatują moby które mają ogromne dmg na red lesie zamiast Czerwonych drzew jak było wcześniej są driady itp. Jeżeli Bazyl nie wyrabiasz to powiedz a nie obrażasz mnie i twierdzisz że mapa od 90 jest mało ważna skoro teraz wiele osób wbija 90 i chciało by tam coś porobić a nie siedzieć w av2.

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z metina podziemia teraz wypadają lodowe które biją dużym szyciem wcześniej łatwiej się ubijało.

Mapa dalej nie jest naprawiona moby nadal same biją

Opublikowano

DT zbugowane . Po ubiciu metka twardości przenosi na piętro wyżej po czym wywala . Macie zamiar to naprawić ?

0qvf.png

Opublikowano

DT zbugowane . Po ubiciu metka twardości przenosi na piętro wyżej po czym wywala . Macie zamiar to naprawić ?

Ja gdy rozbije metka to zostaje przeniesiony na pieczecie czyli to nie bug raczej ... Na prywatnym DT tez tak jest.

Opublikowano

znowu jakaś pierdolona łatka ?!

co wy odpierdalacie ?!?! codziennie tracić limit internetu na pliki 200mb tylko po to żeby sobie pograć.

pojebało was ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

znowu jakaś pierdolona łatka ?!

co wy odpierdalacie ?!?! codziennie tracić limit internetu na pliki 200mb tylko po to żeby sobie pograć.

pojebało was ?

Tak. Idź zarób na lepszy internet a nie od mamy kasę ciągnij.

@Up.

Nie to zwykły błąd "patchera" . Czasami też mi ten błąd wyskakuje, próbuj kilka razy to Ci się włączy :]

@AW.

Serwer polecam. nie za trudno nie za łatwo. 60 poziom trochę długo się wbija,lecz co się dziwić jak max 135lvl.

. Gdzie znajdziemy ulepszacze potrzebne do ulepszenia KD> ?:)

Opublikowano

Tak. Idź zarób na lepszy internet a nie od mamy kasę ciągnij.

@Up.

Nie to zwykły błąd "patchera" . Czasami też mi ten błąd wyskakuje, próbuj kilka razy to Ci się włączy :]

@AW.

Serwer polecam. nie za trudno nie za łatwo. 60 poziom trochę długo się wbija,lecz co się dziwić jak max 135lvl.

. Gdzie znajdziemy ulepszacze potrzebne do ulepszenia KD> ? :)

ty jesteś jakiś popierdolony ?

wiesz w ogóle co to znaczy mieć internet na limit ?

widzę że nie :< jaki smuteczek , twoja nie wiedza nadaje się na gimbaze.

P.S

nie możecie DT normalnego i działającego dać ?

Opublikowano

Serwer polecam, jednak dla mnie lipa tutaj z perłami i olejkami niebios. Na Teodenie fajniej się to zdobywało...Nie widzi mi się bieganie w eq +6 na 80 lvl-u na mediumie. Perły z misji i za punkty zużyte tylko po to by spalilo mi sokoła. Wytrwałym polecam, jednak ja odpadam przez lipne zdobywanie pereł oraz olejków...

Perły zdobywa się również z bosów :]

x

Opublikowano

Aktualnie OFF, zaraz odpalają.

Zróbcie coś z tym forum, nie da rady się zarejestrować ...

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

nawet DT nie umieją naprawić.

męczą się i męczą ... a ciągle nie działa ;]

Opublikowano

Jak masz jakiegoś dzialajacego tu BSa to tak, jesli nie to graj jesli lubisz jak inni cisna eq na BSie a ty musisz meczyc sie recznie.

Rownie dobrze mozna masturbowac sie drutem kolczastym.

Powiem, ze Unpublished i wszystkie padmaki nie dzialaja.

@Edt Aha, juz mam dzialaajcego BSa, no to mozna grac dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...