Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanko czy konta z s1 beda przenoszone na s2 ? 

Nie. S2 to będzie całkiem inny serwer, nic nie będzie przenoszone.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

niewiecie kiedy ma byc s2 bo nie ma na czym grac teraz :D

Niby w tym, beta ma być 1-2tyg przed startem. Wypatruj informacji na fejsie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Duzo ludzi tu gra jeszcze, bo nie wiem czy pobierac a na stronie nie ma licznika.

350-500 w porywach pewnie gra, ale szału nie ma, lecz warto zacząć grę chociaż rozmyśl nad grą na Invorii s2, która startuje niedługo.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Rip/Śmierć 

Lub 10 szkat ( chyba 10 ) szkat ripa wymienić na broń

15 sztuk

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wiadomo moze czym sie s2 bedzie roznic od s1? Czy bedzie to ten sam serwer tylko jakby od zera? 

Bronie/zbroje/mapy i inne + serwer będzie stał na source. 

Opublikowano

Ok dzieki a co z ratami? + rozumiem ze 'koncepcja' serwera bedzie taka sama i Ci co znali wszystkie ze tak powiem 'tricki' itd na s1 beda mogli je uzywac na s2 czy jednak beda jakies wieksze zmiany?

Wiem ze moze to zabrzmiec glupio ale co to ten ''source''? (Ktoras z kolei juz dluga przerwa od Metina dlatego tez nie wiem. Czasami wracam i pogram troche ale pierwszy raz widze ''source''.)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadomo moze czym sie s2 bedzie roznic od s1? Czy bedzie to ten sam serwer tylko jakby od zera? 

tym ze to będzie inny serwer i tylko pare rzeczy będzie podobnych, nawet system ulepszeń i bony eq masz inne.

sygna1.png

Opublikowano

tym ze to będzie inny serwer i tylko pare rzeczy będzie podobnych, nawet system ulepszeń i bony eq masz inne.

Mam nadzieje, że na s2 będzie sporo dungeonów jak na s1 (na które będzie się opłacało chodzić) chodzi mi coś podobnego do wieży, avalany i minotaura. Bo to była wielka zaleta s1 ;) 

xD 

Opublikowano

Niektóre beda podobne tylko napisane bardziej ciekawiej, bo uznałem ze są dobre tylko trzeba było je troche ulepszyć, a inne całkowicie nowe, będzie ok. 12 dungeonów.

Oczywiście drop z wszystkiego jak i system ulepszeń itd jest inny.

sygna1.png

Opublikowano

Niektóre beda podobne tylko napisane bardziej ciekawiej, bo uznałem ze są dobre tylko trzeba było je troche ulepszyć, a inne całkowicie nowe, będzie ok. 12 dungeonów.

Oczywiście drop z wszystkiego jak i system ulepszeń itd jest inny.

Ja się pytam gdzie to jest??

"Kto z was czeka na s2? Beta s2 która potrwa ok. tydzień odbędzie się już niedlugo... a dokladniej pod koniec listopada."

Opublikowano

Ja się pytam gdzie to jest??

"Kto z was czeka na s2? Beta s2 która potrwa ok. tydzień odbędzie się już niedlugo... a dokladniej pod koniec listopada."

Array na forum serwera napisał, że do Świąt na 100% wystartuje.

Forum serwera też warto śledzić ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Array na forum serwera napisał, że do Świąt na 100% wystartuje.

Forum serwera też warto śledzić ;)

Śledzić śledzę, ale na FB jest wyraźnie napisane dokładniej pod koniec listopada a mamy już prawie 2 tydzień grudnia.

Opublikowano

Śledzić śledzę, ale na FB jest wyraźnie napisane dokładniej pod koniec listopada a mamy już prawie 2 tydzień grudnia.

Wolimy wszystko dopracować niz wypuścic zbugowany serwer.

sygna1.png

Opublikowano

Wiadome, że często spotykamy się z czymś takim że administracja mówi że coś będzie x dnia a jest po miesiącu.. nic nowego, ale jeżeli napisali, że do świąt będzie na 100% to pozostało nam tylko czekać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ma ktoś informację o tym s2? Ktoś coś na forum ich pisze kiedy? Już dawno miał być i zero info.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...