Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quarel, wiesz że nie mam zamiaru szkodzic invori ani tobie

Ale trzeba Ci otworzyc oczy na to jakich idiotow, debili, spierdolonych frajerow masz w teamie

Nie pisze ci tego na gadu bo hejt ze strony pewnej osoby bylby hmm... powiedzmy, ze nie chce mi sie tego czytac xD

A Więc do sedna

Odbanowaleś mnie dziś na forum, ja napisalem sobie przywitanie i ironicznie odpowiedzialem 

d566db2dcf.jpg

Po czym, tępa dzida, zwana edy (Najpewniej wkurwil sie, ze obrazilem jego Boga: Grubego ... yyy... Tj. Biniego ;> )

cc956a3945.jpg

Cieżko się nie domyslić ze chodzilo o perma, i to powtwierdza 1pkt wypowiedzi Diablo o tym, że bardzo latwo wyrwać bana ZA NIC

Teraz przejde do sedna mojej wypowiedzi w tym temacie ;)

Przez takich ludzi jak:

-Edy

-KRL

-Latyna

-Kisame

Invoria traci w oczach graczy. Zrob coś wkoncu z tym teamem ;)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się zastanawiam nad jedną rzeczą, dlaczego Neplish (dziewczyna array z neta), siedzi na koncie array na forum i w grze, przecież w grze ma dostęp do komend i w ogóle, w każdej chwili może na prawo je sprzedawać, no ale mniejsze o większe. Array mam takie pytanie, będzie jakaś większa reklama na serwer ? bo niestety graczy zamiast przybywać, ubywa. 

xD 

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad jedną rzeczą, dlaczego Neplish (dziewczyna array z neta), siedzi na koncie array na forum i w grze, przecież w grze ma dostęp do komend i w ogóle, w każdej chwili może na prawo je sprzedawać, no ale mniejsze o większe. Array mam takie pytanie, będzie jakaś większa reklama na serwer ? bo niestety graczy zamiast przybywać, ubywa.

Nikt na moim koncie nie siedzi, raz ktoś miał passy (ok. 11 lipca) kiedy zaden GM nie miał praw przez bug oprócz mnie a ja mialem ddosa na neta a ktoś musiał zrobić OX, to poprosilem o pomoc a potem zmieniłem.

A reklama będzie, a co do strony powinna dziś dzialać (bo nikt oprócz jednej osoby nie może nic z tym zrobić a ona dziś wraca z wakacji)

sygna1.png

Opublikowano

Serwer to dno, jak już kiedyś mówiłem.

Neplish dobrze bawi się z Arrayem na kamerkach co niedzielę, pewno byłby ubaw gdybyśmy to widzieli.

Tak samo cały ten team to jedno wielkie dno, banowanie za nic, itp.

Ja osobiście bana dostałem na ts za to, że zapytałem za ile avatar mogę od którejś tam kupić - czy to obraza? Obraza to by była gdybym powiedział, że jest szmatą, czy coś w ten deseń. Ale kit.

NIE POLECAM

Opublikowano

Co za tepa administracja na tym forum invori siedzi napisze czlowiek z capsem i odrazu 1% ostrzezen a 3% to 3 dni bana na forum co za patologia lepiej sie nie odzywac tragedia

niech w koncu jakis SGM ogarnie te niedojdy.

Opublikowano

Czy invoria jest serwerem easy? Nad tym bym sie gleboko zastanowil.Zrobienie eq na wyzszy lv ( mroku) podchodzi pod ciezki medium.Exp pozostawia wiele do zyczenia szczegolnie gdy zblizamy sie do nowej mapy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czy invoria jest serwerem easy? Nad tym bym sie gleboko zastanowil.Zrobienie eq na wyzszy lv ( mroku) podchodzi pod ciezki medium.Exp pozostawia wiele do zyczenia szczegolnie gdy zblizamy sie do nowej mapy.

Tradycyjnie w tytule easy, w prezentacji eas/medium a w praktyczne medium z lekkimi przebłyskami easy.Ja od siebie dodam, że jest pełno misji z dupy, które się na dodatek powtarzają, np. "zabij best kapitana", potem za 5 lvli to znowu tyle, że od Uriela czy tam kogoś."Zniszcz 3 metki cierpienia", które respią się jak na PL -u itd.Najbardziej rozwaliła mnie misja "karasie dla Nakaijmy" Na serwie easy mam łowić ryby - chyba jakiś żart.

Opublikowano

Tradycyjnie w tytule easy, w prezentacji eas/medium a w praktyczne medium z lekkimi przebłyskami easy.Ja od siebie dodam, że jest pełno misji z dupy, które się na dodatek powtarzają, np. "zabij best kapitana", potem za 5 lvli to znowu tyle, że od Uriela czy tam kogoś."Zniszcz 3 metki cierpienia", które respią się jak na PL -u itd.Najbardziej rozwaliła mnie misja "karasie dla Nakaijmy" Na serwie easy mam łowić ryby - chyba jakiś żart.

nie moja wina że jak było [Easy/Medium] to jakiś moderator zmienił prefix.

A resp metinów 5lv i czas był zmieniany. A po 2 co za różnica jaki typ serwera? Mógł bym zrobić nawet 30 misji w których by się łowiło ryby i dać za to bonusy jak za biologa dla przykładu, to nie zadnej różnicy, tutaj nie łowisz ryb zeby je sprzedawać czy mieć małze/perły.

Niektore misje maja ciekawe nagrody i fajnie,ze sa.Jednak z kazdym update serwer jest coraz trudniejszy.

@ Kiedy pojawi sie strona?

Tego ci dokładnie nie powiem bo to zależy od Zielsko u którego na maszynie stoi strona (dziś wraca z wakacji)

sygna1.png

Opublikowano

nie moja wina że jak było [Easy/Medium] to jakiś moderator zmienił prefix.

A resp metinów 5lv i czas był zmieniany. A po 2 co za różnica jaki typ serwera? Mógł bym zrobić nawet 30 misji w których by się łowiło ryby i dać za to bonusy jak za biologa dla przykładu, to nie zadnej różnicy, tutaj nie łowisz ryb zeby je sprzedawać czy mieć małze/perły.

Tego ci dokładnie nie powiem bo to zależy od Zielsko u którego na maszynie stoi strona (dziś wraca z wakacji)

Mogłoby być trochę więcej.Jak robisz klasycznego biologa, to bijesz moby często przy tym expiąć, dropisz coś.A jak łowisz ryby, to po prostu wciskasz spacje i w odpowiednim czasie ją znowu wciskasz.W ogóle, to jest źle zrobione, że gracz na początkowych levelach jest zasypywany setką misji typu znajdź jakiegoś moba w m2 i go zabij, co po prostu blokuje strasznie grę, bo nikomu nie chce się potem na 130 lvlu latać po m2 i robić jakieś dupowate misje.Najlepiej byłoby usunąć te misje prócz biologa i dać jakieś od nie wiem 80lvl+.Ta z komendatem co trzeba dropnąć list jest dobra, bo robisz ją i jednocześnie expisz na zinach.Takie misje a nie jakieś błąkanie się po m1/m2.

Opublikowano

Mogłoby być trochę więcej.Jak robisz klasycznego biologa, to bijesz moby często przy tym expiąć, dropisz coś.A jak łowisz ryby, to po prostu wciskasz spacje i w odpowiednim czasie ją znowu wciskasz.W ogóle, to jest źle zrobione, że gracz na początkowych levelach jest zasypywany setką misji typu znajdź jakiegoś moba w m2 i go zabij, co po prostu blokuje strasznie grę, bo nikomu nie chce się potem na 130 lvlu latać po m2 i robić jakieś dupowate misje.Najlepiej byłoby usunąć te misje prócz biologa i dać jakieś od nie wiem 80lvl+.Ta z komendatem co trzeba dropnąć list jest dobra, bo robisz ją i jednocześnie expisz na zinach.Takie misje a nie jakieś błąkanie się po m1/m2.

Wiekszość misji możesz po prostu odrzucić, tylko jest pare (podobcznych) takich których się nie da.

sygna1.png

Opublikowano

Wiekszość misji możesz po prostu odrzucić, tylko jest pare (podobcznych) takich których się nie da.

Kiedy będzie możliwość gry? Bo od kilku dni przymierzam się do serwera a tu jebciecie stronę. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

kiedy klikam zakladke register, mam puste pole, po lewej loganie nic wiecej. sprawdzalem na dwoch przegladarkach i dalej nie smiga.

4410678874.png

Opublikowano

Nie moge pobrać klienta.. tzn kiedy pobiore nie pobiera mi paki tylko plik który jak na niego klikne wyskakuje "czy chcesz usunąć ten skrót" -,-'

Opublikowano

Pograłem tak do 70-90lvl i stwierdziłem że po expie to wygląda na Medium - Hard.

Ale cóż. przynajmniej przyjemnie się gra

Opublikowano

Pograłem tak do 70-90lvl i stwierdziłem że po expie to wygląda na Medium - Hard.

Ale cóż. przynajmniej przyjemnie się gra

Jeżeli exp jest dla cb medium - hard to ty chyba nie grałeś na tym medium - hard 

Serwer polecam nie jest za łatwo ani za trudno.

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja.

No i serwer też super, nie dziwie się że tyle ludzi gra.

Oby stał jak najdłużej.

Serdecznie zapraszam i polecam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Nie myśleliście nad nową prezentacją? Uzupełnioną wszystkimi nowościami, nowa grafika itd? :)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...