Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co w ogole robic aktualizacje, a niech sie gracze nudza nie ? A co wolisz stac z lvlem i miesiacami sie bic i nudzic ? :)

Widać, że gówno wiesz. Aktualizacje dodali wczoraj, a juz pare osob wbilo maxa w 20h. Za 2 dni każdy max bedzie i tyle z tego lvl. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholernie głupie są modele broni do 175lvl, zbroi również, z tego co widziałem to kiedyś były inne, po co taka nie potrzebne zmiana ?

ThugLife !

Opublikowano

Cholernie głupie są modele broni do 175lvl, zbroi również, z tego co widziałem to kiedyś były inne, po co taka nie potrzebne zmiana ?

byly takie same poza broniami 125lv ktore byly zbugowane.

sygna1.png

Opublikowano

Widać, że gówno wiesz. Aktualizacje dodali wczoraj, a juz pare osob wbilo maxa w 20h. Za 2 dni każdy max bedzie i tyle z tego lvl. 

A co ty chciales wbic 10 lvli ( nie pamietam jaki byl ostanio max 225/220 ?) w miesiac ,dwa, trzy ? Zejdz na ziemie, to jest easy a nie hard... To 20 H na 5 lvli to jest malo ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pobrałem klienta z hostingu podanego na forum serwera. Nie widać na nim niektórych itemów (między innymi wierzchowców), a gdy próbuję patchować - patcher się zawiesza po kilku sekundach.

Opublikowano

Balans postaci został wyrównany? Czy dalej archer nie robi nic?

Mental i dagger nadal sa najmocniejszymi postaciami jesli o to chodzi .Jak z archerem to nie wiem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Balans postaci został wyrównany? Czy dalej archer nie robi nic?

Gram archerem i uważam, że jest to najlepsza postać do pvp, jedynie z Smokiem i wp jest problem ale i tak daje radę. na takim przeciętnym lv 205 w przeciwnika o tym samym eq z full abs hitam po 13k do tego bije na odległość i praktyczne zawsze jest tak, że mi zostaje Full HP, ponieważ przeciwnik mało co trafia. Teraz wprowadzili 230 i łuk na 230 +0 daje 1800 wartości ataku, więc teraz to już w ogóle będzie walnięcie ;) 

xD 

Opublikowano

Pogral bym ale jak widac ten serw to sama reklama linki zade n nie dziala, na forum tak samo ,tylko jakis gowniany download do jakiegos programu ,porazka

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Sciągnąłem dzisiaj clienta, szybko sprawnie i działa. Nie wiem co jest nie tak z Twoim downloadem. Proponuję zajrzeć na forum po linki do clienta z czerwca;)

Opublikowano

Na forum serwera jest temat z downloadem (Chyba 8 linków). Tam wszystko poprawnie działa. Tylko nie wchodź w link z datą z lutego, a z czerwca.

Opublikowano

Pogral bym ale jak widac ten serw to sama reklama linki zade n nie dziala, na forum tak samo ,tylko jakis gowniany download do jakiegos programu ,porazka

na forum masz linki, a jak chcesz na innym hostingu to podaj hosting (na ktory można 1gb+) to postaramy się też tam wrzucić.

sygna1.png

Opublikowano

na forum masz linki, a jak chcesz na innym hostingu to podaj hosting (na ktory można 1gb+) to postaramy się też tam wrzucić.

Wlasnie te linki na Forum mi nie dzialaja. Mozecie odswiezyc na mega.co.nz bo tam normalnie da sie pobrac albo putlocker.com 

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Wlasnie te linki na Forum mi nie dzialaja. Mozecie odswiezyc na mega.co.nz bo tam normalnie da sie pobrac albo putlocker.com 

przeciez jest client na forum na mega.co.nz.

sygna1.png

Opublikowano

Tak swoją drogą, z hostingiem mega.co.nz często występują problemy na Mozilli. Polecam użyć do pobrania Google Chrome.

dla mnie 1 raz tak sie dzieje -.-

niestety nie zagram bo nie mam skad pobrac klienta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...