Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do MafiiiiiiiForum - Pisali, spamowali, wyzywali, wkurwiali graczy, gracze ich upominali, oni dalej wyzywali, często na rodziny ciskali, nawet jeśli nikt ich rodzin nie zwyzywał, zielak (nie lubię krzywozęba xD bo też ostro cwaniaczy, ale mam wywalone szczerze na to) ich wielokrotnie upomina, oni dalej swoje, aaaa tu nagle bany czy coś i wielce biedni :D Śmierdzi od nich hipokryzją mimo, że niektóre posty mieli śmieszne, ale w głównej mierze wychodzili na gorszych od ich "wroga odwiecznego, z mocami pradawnego krwawego prącia gandalfa" - ZIELAKA. :D

Nie rozumiem jednego. Ja stworzyłem ten temat i wszystkim o MF chodzi. Isamu zaczał temat o nas i teraz jak bedzie prowadzony temat przez 2390483829043209 stron to i dalej kurwa bedzie o MF.

Nie... Mam prawo załozyc taki temat jezeli jest nie ma takiego na mpcf (stary zostal usuniety) I wszyscy myslą, że aby hejtem poleciec, nie... Wyrazilismy swoja opinie/prawde po raz drugi, (pierwszy raz ban w grze, teraz niczego mi nie zbanuja) Z reszta jestesmy dumni z permow bo i tak nie gramy na tym syfie.

Wymienilismy wszyscy swoje poglady dot. ravii tyle. Jezeli tego nikt nie zrobi to zrobimy my to, bo inni nie maja odwagi lub za mala wiedze.

• Odpowiedzi 467
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem jednego. Ja stworzyłem ten temat i wszystkim o MF chodzi. Isamu zaczał temat o nas i teraz jak bedzie prowadzony temat przez 2390483829043209 stron to i dalej kurwa bedzie o MF.

Nie... Mam prawo załozyc taki temat jezeli jest nie ma takiego na mpcf (stary zostal usuniety) I wszyscy myslą, że aby hejtem poleciec, nie... Wyrazilismy swoja opinie/prawde po raz drugi, (pierwszy raz ban w grze, teraz niczego mi nie zbanuja) Z reszta jestesmy dumni z permow bo i tak nie gramy na tym syfie.

Wymienilismy wszyscy swoje poglady dot. ravii tyle. Jezeli tego nikt nie zrobi to zrobimy my to, bo inni nie maja odwagi lub za mala wiedze.

Wasze hejty pojawiły się po tym jak was zaczęli tępić na forum, a szczególnie po tym jak zrobił ktoś z was konto: "Bennq" na forum. Ciągle tylko zielak zielak, przekręty itp. dziwne, że tacy "anty" się zrobiliście dopiero po tym jak zielak zaczął was banować itp. i do akcji z benkiem xD

io7e.jpg

Opublikowano

Wasze hejty pojawiły się po tym jak was zaczęli tępić na forum, a szczególnie po tym jak zrobił ktoś z was konto: "Bennq" na forum. Ciągle tylko zielak zielak, przekręty itp. dziwne, że tacy "anty" się zrobiliście dopiero po tym jak zielak zaczął was banować itp. i do akcji z benkiem xD

Poprosze dowodzik ze to nasza sprawka, czekam.

Zielak nas banowal od samego poczatku, nasze hejty zaczely sie potym jak isamu zawarl z nami umowe i jej nie dotrzymal... A wlasciwie ich hejty bo ja hejtowalem juz dawno

P.S.

Nas tepic na forum? xD

e617ea341d5159d84c2ccf15f0219675.png

@ANTYWARN

nie polecam servera, wszystko 100% prawda

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Poprosze dowodzik ze to nasza sprawka, czekam.

Zielak nas banowal od samego poczatku, nasze hejty zaczely sie potym jak isamu zawarl z nami umowe i jej nie dotrzymal... A wlasciwie ich hejty bo ja hejtowalem juz dawno

P.S.

Nas tepic na forum? xD

e617ea341d5159d84c2ccf15f0219675.png

@ANTYWARN

nie polecam servera, wszystko 100% prawda

To się nie doczekasz. Czytałem co piszecie, wasz durny spam, "kozaczenie" w necie itp. :p Tylko beke mam teraz z waszego płaczu xD Btw. - te wasze złośliwe docinki co do serwa nic wam nie dają bo ku mojemu zdziwieniu jak wbiłem po 2 miechach nieobecności - graczy jest baaardzo dużo :> Nie odchodzili przez to co tu się działo z update'ami czy czymkolwiek innym - nie było aż tylu bo były wakacje :-D Czyli nie każdy siedział przed kompami tyle co wy na forum, tylko po to by dupa rosła i mieć "FUN" :D

io7e.jpg

Opublikowano

Będą płakać bo nie dałem im spamować :D trzeba mieć ostro nasrane w bani żeby tak się spinać - inaczej wy nie macie co robić bo kto normalny by robił po 30 kont po to by zaspamować forum

Lepiej wypowiedzcie się po co stosy tych kont i te debilne tematy xD pokażcie swoje mordy to wtedy pogadamy.

Wracając do serwera nikt z niego nie ucieka osób jest dużo i będzie dużo więc w czym w macie problem?

@down ja to robię praktycznie sam benek mi raz pomógł

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie znasz sprawy. Piszesz głupoty.

To się nie doczekasz. Czytałem co piszecie, wasz durny spam, "kozaczenie" w necie itp. :P Tylko beke mam teraz z waszego płaczu xD Btw. - te wasze złośliwe docinki co do serwa nic wam nie dają bo ku mojemu zdziwieniu jak wbiłem po 2 miechach nieobecności - graczy jest baaardzo dużo :> Nie odchodzili przez to co tu się działo z update'ami czy czymkolwiek innym - nie było aż tylu bo były wakacje :-D Czyli nie każdy siedział przed kompami tyle co wy na forum, tylko po to by dupa rosła i mieć "FUN" :D

Uwierz, duzo dało.

Ja cie ogolnie nie rozumiem. Kiedys w prezce ravii pisałeś i popierałeś nasze zdania. Myslałeś naszym tokiem tak jak my i ty dobrze o tym wiesz.

Teraz jestes wielkim obronca sravii. Tak, ogolnie ten temat nas do nie dotyczy, wiem ze jestesmy zajebisci bo jak sie porusza temat ravii to o MF trzeba wspomniec.

Jezeli chcesz dalej o Nas dyskutowac to rob to dalej ja i tak Tobie nie odpisze bynajmniej w tym temacie.

Gdybys znał graczy ktorzy cos osiagneli na ravii znałbys powody ich odejscia, a jak juz znasz to nie widziałeś ilu ludzi juz odeszło?

My placzemy? O co? Czy my sie domagamy odbanowania kont? Moje konto i tak juz nie wiele było warte bo bylo puste oprocz mnm 20um.

Jeszcze jedno o MF ,,kozaczenie'' w necie ??? To juz nie mozna prawdy napisac o serverze ?

UP Zieeelak :> Wiesz jaka my mamy fajna satysfakcje z tego jak wchodzisz na ts i wolasz cala pseudo pompe team aby wyczyscic forum ??

Ogolnie to ladnie concordie ddosowałes :> Znudzilo ci sie czy juz nie dajesz rady, a moze isamu za malo placi??

No to tyle chlopaki pis yoooo

@Btw. Dziwie sie ze nie chcecie miec prezki ni takiego tematu na mpc? Az tak sie boicie opini graczy???

Opublikowano

Będą płakać bo nie dałem im spamować :D trzeba mieć ostro nasrane w bani żeby tak się spinać - inaczej wy nie macie co robić bo kto normalny by robił po 30 kont po to by zaspamować forum

Lepiej wypowiedzcie się po co stosy tych kont i te debilne tematy xD pokażcie swoje mordy to wtedy pogadamy.

Wracając do serwera nikt z niego nie ucieka osób jest dużo i będzie dużo więc w czym w macie problem?

Chcesz nasze foty? Ogólnie to powod jest prosty- uwazasz nas za 12latkow i lubisz mlodych chlopcow. A ta sygna to dla niepoznaki?

p.s. Kiedy wstepujesz do seminarium? Zielak aka drugi ks. Gil?

Co do serwera- nie polecam ze wzgledu na administracje, ktora slynie z przekretow.

Opublikowano

chcesz zobaczyc nasze mordy a jeszcze 3/4 dni temu pisales cos w stylu "skoro wy robocie takie foty to chyba pora pokazac wasze co nie?" hehe. logika
Opublikowano

chcesz zobaczyc nasze mordy a jeszcze 3/4 dni temu pisales cos w stylu "skoro wy robocie takie foty to chyba pora pokazac wasze co nie?" hehe. logika

Twoją to na tsie już kto chciał to zobaczył więc wiesz :> grozna mina

sranthe pokaż swoj ryj tez sobie poprzerabiam

SKORO JA POLECAM RAVIĘ TO LIŻE DUPĘ TO SKORO WY POLECACIE CO******* I B****** to kim wy jesteście???

Poza tym ja już się więcej nie wypowiadam bo trzeba mieć wyjebane na takich debili niech sobie płaczą, serwer fajny ma swoje wady i tyle. Skoro admini mają już na was wyjebane to ja też zacznę

GaimdKk.jpg

Opublikowano

SKORO JA POLECAM RAVIĘ TO LIŻE DUPĘ TO SKORO WY POLECACIE CO******* I B****** to kim wy jesteście???

Poza tym ja już się więcej nie wypowiadam bo trzeba mieć wyjebane na takich debili niech sobie płaczą, serwer fajny ma swoje wady i tyle. Skoro admini mają już na was wyjebane to ja też zacznę

ty pawelku masz na nas zawsze wyjebane ^^ a co do przerobek to sb rob, lata mi to wiesz gdzie. Ps. Mam nadzieje ze postarasz sie dotrzec na pga.
Opublikowano

Nie znasz sprawy. Piszesz głupoty.

Uwierz, duzo dało.

Ja cie ogolnie nie rozumiem. Kiedys w prezce ravii pisałeś i popierałeś nasze zdania. Myslałeś naszym tokiem tak jak my i ty dobrze o tym wiesz.

Teraz jestes wielkim obronca sravii. Tak, ogolnie ten temat nas do nie dotyczy, wiem ze jestesmy zajebisci bo jak sie porusza temat ravii to o MF trzeba wspomniec.

Jezeli chcesz dalej o Nas dyskutowac to rob to dalej ja i tak Tobie nie odpisze bynajmniej w tym temacie.

Gdybys znał graczy ktorzy cos osiagneli na ravii znałbys powody ich odejscia, a jak juz znasz to nie widziałeś ilu ludzi juz odeszło?

My placzemy? O co? Czy my sie domagamy odbanowania kont? Moje konto i tak juz nie wiele było warte bo bylo puste oprocz mnm 20um.

Jeszcze jedno o MF ,,kozaczenie'' w necie ??? To juz nie mozna prawdy napisac o serverze ?

UP Zieeelak :> Wiesz jaka my mamy fajna satysfakcje z tego jak wchodzisz na ts i wolasz cala pseudo pompe team aby wyczyscic forum ??

Ogolnie to ladnie concordie ddosowałes :> Znudzilo ci sie czy juz nie dajesz rady, a moze isamu za malo placi??

No to tyle chlopaki pis yoooo

@Btw. Dziwie sie ze nie chcecie miec prezki ni takiego tematu na mpc? Az tak sie boicie opini graczy???

Ale ja popierałem to co było pisane na temat nieróbstwa Welesa, tego, że benku to matoł i tego, że zielak ddosował kiedyś (chyba o tym też wspominałem) tych którzy mu podpadli :D Ja nie spamowałem dlatego, że ktoś jakieś umowy nie dotrzymał czy coś takiego tylko gadałem co mi nie pasi w zachowaniu benka, zielaka, wieszaka i welesa przedewszystkim. LoL. Co do kozaczenia - nie chodziło mi tu o pisanie tego co uważacie o serwerze, tylko waszego durnego zachowania na forum xD

io7e.jpg

Opublikowano

Ależ wiekszosc z nas wstawilo swoje foty na forach roznych serverow, nie mamy nic do ukrycia wiec czemu placzesz?

Wracaj do szczura moze da ci GMa

@topic

wedlug mnie server zszedl na psy

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Ależ wiekszosc z nas wstawilo swoje foty na forach roznych serverow, nie mamy nic do ukrycia wiec czemu placzesz?

Wracaj do szczura moze da ci GMa

No żebym jeszcze go chciał xDDD żeby mi był potrzebny do czegokolwiek, jeb mnie dalej bo chyba dziewczynki ci się nie podobają

GaimdKk.jpg

Opublikowano

No żebym jeszcze go chciał xDDD żeby mi był potrzebny do czegokolwiek, jeb mnie dalej bo chyba dziewczynki ci się nie podobają

Masz dosc dziewicza urode jak na 17latka- szeroki w dupie, waski w barach;p wiec mozna cie uznac za dziewczyne, brzydka w ch** ale jednak dziewczyne

Po co ci gm? To w takim razie po co ci mod na forum? Nie tylko mf zauwazyla ze lizesz dupe szczurowi za nowe prawa.

Opublikowano

Ja dostałem perma na ip za to że zrobiłem temat na mpc to co mysle o serwie IP od kierzka pewnie

Zielak tka jestęs lizidupem i wypierdalaj na balmorze i concordii nie gram od 2 3 tyg tylko u was boce ^^ (już 100 pln zarobione :P)

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Powiem tak jak by Isamu zrobił s2 i fubu zrobił s2 to wybrał bym ravie s2 lecz porównujemy tu s1 ravia i balmora s1 dla mnie to po prostu zastare serwery nie godne już istnienia !

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Odwoalem sie do bana na TS i dostalem bana na forum ;) POMPA GOWNO SPRZEDAWCZYKI TEAM

Szczegóły ostrzeżenia

Ostrzeżenie dodane przez Zielak za Spamowanie w Profil.

Dano 10 punktów - wygasają Oct 18 2013 07:06 PM.

Zawieszony całkowicie

Na pewno nie za darmo

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Powiem tak jak by Isamu zrobił s2 i fubu zrobił s2 to wybrał bym ravie s2 lecz porównujemy tu s1 ravia i balmora s1 dla mnie to po prostu za stare serwery nie godne już istnienia !

Może serwer jest stary, ale za to stabilny i konsekwentnie stale aktualizowany. Serwer działa już ok. 1.5 roku i cieszy się ogromną popularnością. Czego chcieć więcej? Administracja nie może też zbytnio odejść od pierwotnego planu serwera, dlatego nie pojawia się na Ravii byle jaki syf z forum.

Pompa!

Opublikowano

Może serwer jest stary, ale za to stabilny i konsekwentnie stale aktualizowany. Serwer działa już ok. 1.5 roku i cieszy się ogromną popularnością. Czego chcieć więcej? Administracja nie może też zbytnio odejść od pierwotnego planu serwera, dlatego nie pojawia się na Ravii byle jaki syf z forum.

Pompa!

toś dojebał "konsekwentnie stale aktualizowany" jedna aktualizacja na 6 miesięcy gg wp... :D

Opublikowano

Heyy, Lubu Dubu Jb Fubu

jak czytam wasze wypociny na temat ravia.eu '' przekręty zła administracja '' to naprawdę nie wiem czy mam się śmiać czy płakać

jaki fubu nie jest '' lepsza jest Balmorcia '' to proste dam wam radę to wypierd to Fubusia lizać mu dupcie i na balmorcie won

Tyle jest dowodów na temat FuBU a wy nadal Fubu jest nie winny, naprawdę takich tumanów kula ziemska nie widziała

Niby '' bany na ravia.eu za nic ''

nie istnieje takie coś jak ban za nic, ravia.eu jest doskonałym serwerem, mają dobrego technika który odpiera Ddos można grać spokojnie

Dobry skład Team pomocny można się dogadać, jak wy nie umiecie się dogadać

daje wam radę numer 1 Subskrybować tego waszego ''kochanego Króla FUBU'' i grać na super BALMORCE

pierd**** takie głupoty na temat ravia.eu że aż ciśnienie rośnie każdemu

ale co tam ''' dzieci gimbusy '' musza jakiś temat sobie znaleźć i srać, rzygać hejtem

pierw niby o isamu jest super itp a tera go oczerniacie jego i jego serwer .

jeban.. Dwulicowe kur&y

Pozdrawiam,

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Heyy, Lubu Dubu Jb Fubu

Po pierwszym zdaniu widac ze kolejny idiota :)

jak czytam wasze wypociny na temat ravia.eu '' przekręty zła administracja '' to naprawdę nie wiem czy mam się śmiać czy płakać

jaki fubu nie jest '' lepsza jest Balmorcia '' to proste dam wam radę to wypierd to Fubusia lizać mu dupcie i na balmorcie won

A co mnie hujmora obchodzi? Jak ktos stawia negatywna opinie sravii to z jest z hujmory? (kolejny przykladm manipulacji pseudo youtubera) :)

Tyle jest dowodów na temat FuBU a wy nadal Fubu jest nie winny, naprawdę takich tumanów kula ziemska nie widziała

Sramu ciagle na Fubu mowi ,,złodziej''. Od kilku miesiecy Malysz i Sramu mydla wam oczy ze niby 18 latek stracił 30 tysiecy złoty. Dowodow co do tej kradziezy jak narazie 0

Niby '' bany na ravia.eu za nic ''

nie istnieje takie coś jak ban za nic, ravia.eu jest doskonałym serwerem, mają dobrego technika który odpiera Ddos można grać spokojnie

Dobry skład Team pomocny można się dogadać, jak wy nie umiecie się dogadać

Sa bany za darmo, pamietam za czasow mpgw jak co 2 temat dotyczyl skargi na b3nq ze zbanował za stanie w m1. Teraz sie ogarnal bo nic nie banuje tylko eq rozdaje np Miszczu ^^

Dogadac sie? Komu sie chce czekac na ts 7h przez 3 dni???

Team Pompy :> hehe :>

daje wam radę numer 1 Subskrybować tego waszego ''kochanego Króla FUBU'' i grać na super BALMORCE

dzieki, nie skorzystam.

pierd**** takie głupoty na temat ravia.eu że aż ciśnienie rośnie każdemu

ale co tam ''' dzieci gimbusy '' musza jakiś temat sobie znaleźć i srać, rzygać hejtem

pierw niby o isamu jest super itp a tera go oczerniacie jego i jego serwer .

jeban.. Dwulicowe kur&y

ciesze sie.

Pompa!

Nie jest stabilny. Wystarczy wejsc na forum sravii i przeczytac info graczy :>

525a831008501.png

Stale aktualizowany?? Hue Hue, tyle juz o tym pisałem ale jeszcze raz.

Kostiumy, autopoty i zbugowane pety to gowno a nie aktualizacja, w dodatku raz na pol roku Weles sie ruszy i doda szajs na sravie, np. brak mozliwosci wystawiania sklepu poza kolem.

Potem focha wielece strzelił bo sie napracował a nikt nie docenil jego głupoty :>

Ostatnie zdanie... administracja xdd Tylko Weles dodawaniem szajsu sie zajmuje ale on i tak na forum nie wchodzi wiec glupota za glupota, mam rozumiec ze zbugowany pet to tez plan servera??

Btw. Znam Cie, siedzisz czesto na ich ts, masz rangi itp. Nie grasz na tym serverze, nie masz konta na forum. Gowno wiesz :>

Opublikowano

Pompa!

Z ta stabilnoscia bylo roznie.Jak jeszcze tutaj gralem czesto wyrzucalo,padalo logowanie.Raz nawet stracilem 200hematow przez ddosy.Strona czesto nie dziala nie wiem jak jest teraz ale mysle ze niewiele sie zmienilo w tej kwestii.Widze,ze Isamu postanowil zmniejszyc drop na wyzynie .Teraz zarobek jest tylko w m1.Jako,ze nie lubie hardow nie chce sie wypowiadac.Serwer neutral,nie mam zamiaru sie mieszac w ta internetowa wojne.
Opublikowano

Kolejna afera na ravii :>

k2n5.png

Jak widzimy gracz posiada multum ros o takiej samej wartosci

I co najlepsze, widac tam obrone, atak, szycie i kryt dłonie zestackowane w ilosci 200sztuk, ale jest jedno ale. NA RAVI JEST TO NIE MOZLIWE

Oczywiscie w tej sprawie tematy na forum ravii sa zamykane a admnistratorzy robia z ludzi idiotów tekstami ,,spokojnie, sprawdzimy'' No nic, dalej jeździjcie po hujmorce mowiac ze u was jest zajebiscie :)

Opublikowano

Kolejna afera na ravii :>

k2n5.png

Jak widzimy gracz posiada multum ros o takiej samej wartosci

I co najlepsze, widac tam obrone, atak, szycie i kryt dłonie zestackowane w ilosci 200sztuk, ale jest jedno ale. NA RAVI JEST TO NIE MOZLIWE

Oczywiscie w tej sprawie tematy na forum ravii sa zamykane a admnistratorzy robia z ludzi idiotów tekstami ,,spokojnie, sprawdzimy'' No nic, dalej jeździjcie po hujmorce mowiac ze u was jest zajebiscie :)

jakis gm dal mu all w tym cala afera

szczerze? nie rusza mnei to wcale(wieksze swinstwa oni maja na sumieniu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...