Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ktoś miał wolny kluczyk na EUNE to mam do zaoferowania paypal lub jakieś gierki na steama.

@Antywarn@

To nie handel, to zapytanie!11!1 .

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Coś tego Lee dla NA nie rozdają :D

WOOOHOOO odswiezam strone co minute a tu nagle ze o 2.15 rozdanie na NA,

Wchodze w Pacific Time, patrze a tu 2:14:57 i zaraz odswiezam i 473 kluczy i akurat się udalo, szkoda ze na NA

Opublikowano

WOOOHOOO odswiezam strone co minute a tu nagle ze o 2.15 rozdanie na NA

W ktorym miejscu to pisało? Obok tych czerwonych napisow czy obok liczby kluczy?

Opublikowano

Z tego co pamiętam, jak rozdają skiny, to po prawej masz liczbę i Redeem, ja tak miałem z.. rok temu/dwa lata temu.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Crashe zawsze towarzyszą takim wydarzeniom - każdy odświeża na chama stronę w tym samym czasie i oto efekt. Sama klikałam na chama i jakimś cudem się załapałam, kod mi właśnie przyszedł na maila :D

Opublikowano

Ja tam dostalem bo mi wyskoczylo na gorze na zielone succes o wlasnie mi tez na na maila przyszlo juhu (ten kod otrzymuje wraz z postacia i skin) jesli tak to ja sprzedaje lee sina i kupuje sobie innego champa za 4k

Opublikowano

Jakie lagi na stronce, akurat gdy odswiezylem dodali kody a tak zlagowalo ze wgle strona sie nie ladowala -.- I juz 0kodow teraz a jak wziałem reedem to jakiś błąd strony. To bezsens -.-

Opublikowano

to ile tych kodów do huja wafla było 59? ich chyba całkowicie pojebało

@up tez bym klikał na chama tylko gdzie? wyjebało mi błąd serwera 500 pozniej odswierzyłem to pisało reedem i nic pod spodem zednego przycisku

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dzieki za info , właśnie odbebrałem swojego skina ^^. Lagi nieziemskie były, ale się udało, strasznie dużo ludzi na serwerze było ^^

cj552_14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...