Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie klikałem na chama, minute czekałem na włączenie się strony i akurat zostało 80kodów ale jak kliknalem reedem to wywalilo jakis blad i myslalem ze juz po skinie ;/ Tez ten blad mialem ale kod mi dalo

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czarqu,albo wystarczy mieć mózg po prostu żeby zainstalować wstyczkę,która odświeża za ciebie :) mi się tak udało, gdy pojawił mi się przycisk przycisk "get key" spamowałem "otwórz w nowym oknie" i tak nawet 10 razy,bo przeciazenie serwera bylo masakryczne nic nie dało się ogarnąć na tej stronie;p

Opublikowano

Mam mini sposobik ;]

Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:

https://na.alienwarearena.com/giveaways/<???>/<*>/key

Ja po prostu nie czekałem aż się pokaże button get key tylko bezpośrednio wchodziłem na ww. link. Wszedłem na ww. link dokładnie o 10:00:01 i po 2-3s dostałem wiadomość e-mail pt.: Your League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups Key!, w której znajduje się klucz. Po wejściu na link w przeglądarce miałem błąd 500 po 30+ sekundach. W skrócie oszczędziłem sobie kilkadziesiąt cennych sekund na załadowanie strony z buttonem get key ;]

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

ja tam spamowalem z odswiezaniem az pozniej stronka powoli sie ladowala i tylko jak sie pojawil przycisk to ja spam i pozniej pojawil sie blad ale jak strona sie ogarnala to dostalem keya i mam pytanie ten kod jak wpisze to dostane lee sina i skina jesli go nie mam?

Opublikowano

Mam mini sposobik ;]

Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:

https://na.alienwarearena.com/giveaways/<???>/<*>/key

Ja po prostu nie czekałem aż się pokaże button get key tylko bezpośrednio wchodziłem na ww. link. Wszedłem na ww. link dokładnie o 10:00:01 i po 2-3s dostałem wiadomość e-mail pt.: Your League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups Key!, w której znajduje się klucz. Po wejściu na link w przeglądarce miałem błąd 500 po 30+ sekundach. W skrócie oszczędziłem sobie kilkadziesiąt cennych sekund na załadowanie strony z buttonem get key ;]

A w tym linku nie powinno być żadnych cyfr/liter zamiast "???" oraz "*"?;d

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Panie @up: link, który podałem jest to swojego rodzaju "szablon" jak wyglądają linki do get key oraz "Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:" ;]

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

OMG, odświeżam co pół minuty aż tu taki lag, że gunwo moge zrobić. trzeba będzie w łikend kampić bo jak na razie to chyba nie dam se rady z nokią z symbianem i netem z orange xD

Opublikowano

Panie @up: link, który podałem jest to swojego rodzaju "szablon" jak wyglądają linki do get key oraz "Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:" ;]

No dobra, ale co zrobić, że mieć cały link?:D

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Powinienem te napisać, że tego raczej samemu nie opłaca się robić tylko w grupie, ponieważ z tego co mi wiadomo to cyferki się zmieniają.

Ja to robiłem z 7 innymi kolegami jak jeden dostał get key to podawał numerki i reszta nie musiała czekać na wyświetlenie buttona get key.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.

2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.

3) A key has already been assigned to you.

Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team

tyle wygrać//

Opublikowano

@UP pierwszego dnia dla eu tez byly dawane o 10, takze mozna przypuszczac, ze kolejne tez beda.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Tak,dostajesz lee sina oraz skina do niego.

Nie dostaje się lee sina tyko samą skórkę..

muay_thai_lee_sin_by_fazie69-d5phnzn.png

Znowu za późno na kompa wbiłem.. Czy oni blokują jak kilka razy odświeżam stronę ?

Alienware Arena
Error 503 - Down for Maintenance.

Ehh trzeba będzie dodać proxy do programiku :F

Ten skin nie jest zbyt piękny..

Opublikowano

Sorry, że pytam sie jako 100 osoba, ale jest tak:

-wybieram grupe

-czekam na e-mail

-kiedy dostane e-mial to kilkam get key i jeste w tej kolejce i jesli bylem wystarczająco szybki to przyśla mi klucz na email?

???

Opublikowano

Nie dostaje się lee sina tyko samą skórkę..

muay_thai_lee_sin_by_fazie69-d5phnzn.png

Znowu za późno na kompa wbiłem.. Czy oni blokują jak kilka razy odświeżam stronę ?

Alienware Arena
Error 503 - Down for Maintenance.

Ehh trzeba będzie dodać proxy do programiku :F

Ten skin nie jest zbyt piękny..

I po co wprowadzasz ludzi w błąd jak dostaje się i lee sina + skin do niego, chyba że masz lee to dostaniesz samą skórkę.

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...