Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EU and NA czyli na nordicu nie aktywuje sb tego skina ?

a niby dlaczego nie?

Aktywujesz zarówno na NA oraz EUW/EUNE

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktos jak ustawic jakis notification na androidzie do poczty na onecie? xD

Notification to znaczy powiadomienie, dostaniesz powiadomienie na email że już są kody...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

btw jakąś to robi różnice jaki team wybierzemy? ja np wybrałem curse i ile mniej wiecej bedzie tych kluczy za 1 zamachem ktos sie orientuje +-?

Opublikowano

@up KTO BY POMYSLAL... deklu

Chodzi mi o apke na androida ktora sama sprawdza emaila i pokaze mi ze przyszla mi wiadomosc na emaila

To pisz jaśniej, a nie jak upośledzony delfin... to sobie poszukaj w takiej magicznej wyszukiwarce, nazywa się google, ten temat nie jest od tego.

@Top Za dużo zachodu, szanse na wygraną małe...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up lol.. na jakie wygranie? Tu sie nic nie wygrywa tylko wchodzisz na strone, klikasz get key i masz...

Pamietam jak rozdawali keye na skin dla yi to ok 3000 kluczy bylo za 1 zamachem lecz strona tak lagowala ze ciezko bylo cos zrobic... zdarzylem 5 kluczy wziac z 5 kont ; 3

Opublikowano

gdzie ty przeczytales ze 00:00? Ja tu widze tylko ze 30 wrzesnia.

no 30wrzesnia w pon a o 12 sie zaczyna 30 wrzesnia to czemu nie wtedy i w komach na tej stronce ludzie pisali ze o 00 godz

Opublikowano

Jest też taka opcja, że to wszystko odbywa się według czasu w Ameryce =)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Co to za gimbo wyzwiska? ;)

Nie lepiej zagladac na strone od razu zamiast na emaila? O co chodzi z tym varusem?

Bedzie losowanie 100 skinow na varusa wsrod osob ktore sie zapisza, jestem teraz na fonie i juz mi sie nie chce tam wchodzic ale lacznie jest tych kodow 500.. chyba.

Opublikowano

Czekasz, aż Cię wylosują.

Ja zrozumialem, ze zna emaila przyjdzie mi informacja, ze na stronie mozna odebrac limitowane kody na skin, czyli kto szybciej od czasu dodania kodow na strone zauwazy, ze sa do zgarniecia ten ma kod?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

A o co chodzi z tym skinem do varusa wytlumaczy mi ktos? Slaby jestem z ang ;x

Każdego tygodnia przez pięć tygodnie będzie wybierane 100 zwycięzców do otrzymania Arclight Varus Skin łącznie 500 zwycięsców!

Po prostu dołącz raz a będziesz brał udział w każdym losowaniu

Zwycięzcy zostaną ogłoszeniu w dniach:

Poniedziałek 30 Września

Poniedziałek 7 Października

Poniedziałek 14 Października

Poniedziałek 21 Października

Poniedziałek 28 Października

Zaglądaj co tydzień żeby zobaczyć listę zwycięzców, i sprawdzić czy masz się spodziewać emaila z kodem.

Tak tam jest napisane

1377531174-U173186.png

Opublikowano

no 30wrzesnia w pon a o 12 sie zaczyna 30 wrzesnia to czemu nie wtedy i w komach na tej stronce ludzie pisali ze o 00 godz

Bo sa przyglupami?

A czy 23:59 to juz nie 30 wrzesnia.. nigdzie nie ma podanej godziny dlatego trzeba byc czujnym

Opublikowano

Trochę poboczne pytanie. Czy jest ktoś, kto mógłby za kilka limitów zgarnąć dla mnie skina? Do późna jestem w szkole, ale mam dostęp do MPC (chyba uda się wejść na tym gracie). Więc jakby ktoś mógł, proszę o PW. Kilka limitów sypnę. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Och znowu lossuja, mi tam się kiedyś boosty dało wyłapać i kilka skinów do mastera.. nie biorę udziału w czymś, gdzie nic nie wygram, ale na pewno wam się przyda. Głupio, że to losowanie jest, ale zawsze macie szanse.

Jak ja na tej stronie byłem, nie było losować tylko np 20k kodów do rozdania, i kto pierwszy ten lepszy. : D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kurwa to była tajemnica ale ktoś musiał napisać na mpc, teraz cebulaki się na do rzucą :) Ale nie ważne bo skinem skilla nie zmienisz, a kod zawsze można wyłapać sobie.

Odezwał się szlachetny cebulak. Który myślał, że tylko on ma szanse na wygranie skina. Bardzo dobrze że są ludzie którzy się takim czymś dzielą, a mianowicie informacją gdzie można dostać coś praktycznie bez wysiłku.

@TOPIC

Bardzo dobre info. Osobiście nie skorzystam bo tego skina mam :c Spróbuje ten drugi konkurs z varusem :D

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...