Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będą następne kody na EU ?

Oraz czy na email przyjdzie link, w którym będzie kod ? Czy przyjdzie ten kod bezpośrednio na maila ?

Po kliknięciu 'Get Code' przyjdzie wiadomość

1380559227-U323107.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszły w jeden dzień ? :D Jak dostaliście po kilka kodów, piszcie niżej kto ma do oddania :)

Rozdawali około 10:00 tylko 50, więc nie dziw się że 'poszły w jeden dzień' raczej w minutę :)

Opublikowano

Pytam po raz enty, były już rozdawane kody na North AmericA?!

Kurde, powielę odpowiedź kogoś po raz enty. Wejdź na stronę i sobie przeczytaj. Zaczęli od dzisiaj od serwerów EU a jutro AMERICA. TAK TRUDNO? NIE.

he?

Opublikowano

A co do tego varusa. To muszę podać swój nr tel i serwer i dostanę wiadomość jak nie wylosują?

Opublikowano

Kurde, powielę odpowiedź kogoś po raz enty. Wejdź na stronę i sobie przeczytaj. Zaczęli od dzisiaj od serwerów EU a jutro AMERICA. TAK TRUDNO? NIE.

Tak takie trudne, bo jakoś odpowiedzi ni chuja nie widzialem :) Dziekuje.

Opublikowano

A co do tego varusa. To muszę podać swój nr tel i serwer i dostanę wiadomość jak nie wylosują?

Ja podałem numer, ale niestety żadnego sms'a potwierdzającego czy coś nie otrzymałem więc nie wiem na jakiej zasadzie będzie ten skin dawany 8S

mqdefault.jpg

Opublikowano

Wy to zjebani jestescie gimby wystarczy czytać ze zrozumieniem macie wszystko na ladzie podane ..

Opublikowano

@Up Dokładnie, wszystko jest wyraźnie napisane co i jak, jak nie znacie tego angielskiego to sobie w translatora wklepcie i już coś będziecie wiedzieć, a nie po milion razy te same pytanie, i pytania na które odpowiedzi są na stronie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak, działa. Z tej stronki ogólem już mam Anivię, Mastera Yi, Nasuska K9 i Riota Gravesa... ale Lee nie udało mi się złapać :-)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Tak, działa. Z tej stronki ogólem już mam Anivię, Mastera Yi, Nasuska K9 i Riota Gravesa... ale Lee nie udało mi się złapać :-)

Napisz na PW.

Co ile jest takie losowanie? :)

Opublikowano

up@ Po co mam Ci pisać na pw?

top@ Zazywczaj, pod końcem sezonu Alienware, robi własnie takie coś. Czasami nawet, z innych różnych okazji. W tamtym roku na sylwestra, rozdawali 39k kodów na Samurai YI+ boosty na XP

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@ Po co mam Ci pisać na pw?

top@ Zazywczaj, pod końcem sezonu Alienware, robi własnie takie coś. Czasami nawet, z innych różnych okazji. W tamtym roku na sylwestra, rozdawali 39k kodów na Samurai YI+ boosty na XP

Chciałem zebyś wyjaśnił dokładnie jak to działa.

Czyli to jest tylko z okazji końca sezonu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...