Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi jak pozostałym osobom w ogóle się ta strona nie wczytuje.. 4 razy mi się wczytała bez treści lub buttonu.. Za bardzo przeciążyli serwy.. Ja od 9rano czekam i odświeżam sobie co chwila, a właśnie kiedy są kody to nie ma strony... A idź z takimi giveawaymi :9

/edit: Ktoś wie jak było wczoraj czy przedwczoraj? Też serwery padły?

Opublikowano

69 kodów zostało, mnie najbardziej śmieszyli ludzie, kiedy wbiłem o 10 rano z ciekawości to w komentarzach pisali, że rano do szkoły a mają między 1-3 rano :D

Wie ktoś może czy jeżeli ktoś otrzymał key na NA może walczyć z tego samego konta o keya na EU ?

Opublikowano

@Up po prostu jednym zadziałała, drugim nie. Mi się udało za pierwszym razem zdobyć kod, a potem jeszcze 3 razy wbiłem na stronę, dobre f5 było!

@3up mi na maila kod po minucie przyszedł

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie. Czy to samo działo się wczoraj, jak były kody na EU?

wczoraj nie wiem ale we wtorek koło 10 też takie coś było. i pewnie będzie za każdym razem kiedy pojawi się jakaś informacja o kodach ;D

@ wie ktoś może czy support może aktywować taki kod na EU ??

Hejo

Opublikowano

Ja wczoraj o 23 chcualem kod na NA a o 23 stronka padla i nic czekalem troche czasu i odswiezalem i nic... Nwm co to mialo byc niby jak zdobyc kod jak pokazuje sie biala strona moje ip i na dole jakies 10k

Lol teraz stronka tez nie dziala wtf :O???

jak to mozliwe ze już macie kody na emailu?

qegRmGm.png

Co to za ss ?
Opublikowano

Co to za ss ?

no niby powinienem dostać kody z dwóch kont ale na mailu jeszcze nic nie mam, ma ktoś tak jak ja? wieczorem mija 24h więc pisze ticket.

Kiedy beda dla eu kody ?

w sobote będą dla EU

@Mam pytanie do tych którzy brali udział w więcej niż jednym losowaniu: czy można z losować można dostać kody na to samo konto? Czyli na jednym koncie co dzień mozna brać po jeden kod czy trzeba nowe konto robic?

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...