Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kod na EU, ale nie interesują mnie jakies boostingi czy konta na pbe. Jk ktos chce sie wymienic i ma poważna oferte to PW

@top

o której były kody na NA we wtorek?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam kod na EU, ale nie interesują mnie jakies boostingi czy konta na pbe. Jk ktos chce sie wymienic i ma poważna oferte to PW

@top

o której były kody na NA we wtorek?

O 23:00

Opublikowano

You're in the queue!
Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.
Opublikowano

Wczoraj o 10 też się tak działo? Bo nie wiem, czy warto odpuścić sobie pierwszą lekcję i spróbować powalczyć o kod jutro, czy nawet nie ma o czym myśleć. :P

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Spam f5 ciągle :P aż w końcu odlagowało, było 450 key'ów i dałem Rendem i znowu lag, na 2 zakładce odświeżyłem i wyskoczyło, że jestem w QQ, na maila już kod doszedł

Congratulations, you've successfully been assigned a key for the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...