Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli skiny na EU dopiero w piątek, tak?

Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś się doczytał w regulaminie odnośnie skórki do Varusa opłat przychodzących za wysłanie sms?

Opublikowano

Mam mini sposobik ;]

Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:

https://na.alienwarearena.com/giveaways/<???>/<*>/key

Ja po prostu nie czekałem aż się pokaże button get key tylko bezpośrednio wchodziłem na ww. link. Wszedłem na ww. link dokładnie o 10:00:01 i po 2-3s dostałem wiadomość e-mail pt.: Your League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups Key!, w której znajduje się klucz. Po wejściu na link w przeglądarce miałem błąd 500 po 30+ sekundach. W skrócie oszczędziłem sobie kilkadziesiąt cennych sekund na załadowanie strony z buttonem get key ;]

Mam mini sposobik ;]

Otóż link do get key wygląda mniej więcej tak:

https://na.alienwarearena.com/giveaways/<???>/<*>/key

Ja po prostu nie czekałem aż się pokaże button get key tylko bezpośrednio wchodziłem na ww. link. Wszedłem na ww. link dokładnie o 10:00:01 i po 2-3s dostałem wiadomość e-mail pt.: Your League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups Key!, w której znajduje się klucz. Po wejściu na link w przeglądarce miałem błąd 500 po 30+ sekundach. W skrócie oszczędziłem sobie kilkadziesiąt cennych sekund na załadowanie strony z buttonem get key ;]

Czyli że o 10 wejść na ten link co podałeś i dostanę skórkę? A jak będzie to wcześniej niż 10 to odświeżać non stop?

Opublikowano

Fajnie czekałem do równej 9:00, bo w końcu u nich jest wtedy 0:00. A tutaj myk i o 10 były.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Przed pojawieniem się kodów dostajecie wiadomość na emailu w spamie, że będą klucze o tej i o tej godzinie tego i tego dnia.

peace.

Opublikowano

Tyle, że mnie za pierwszym razem nie przyszła wiadomość na EU tylko na NA. Dzisiaj na odwrót

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

A o której były wczoraj kody na NA? O 10 chyba nie było. Były chyba o północy, nie?

Bodajże o godzinie 19 były :)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Czyli że o 10 wejść na ten link co podałeś i dostanę skórkę? A jak będzie to wcześniej niż 10 to odświeżać non stop?

Najpierw trzeba się dowiedzieć czy ta liczba nie jest elementem losowym, tzn. czy przy każdym kolejnym rzucie kluczy ona się nie zmienia. 2 października była to liczba 154, jaka będzie kolejnym razem ? Nie wiem, jeszcze nie miałem na alienwarearena sytuacji żeby drugi raz brać klucz, bo nie zdążyłem za pierwszym razem czy coś.

Trzeba poczekać do kolejnego rzutu kluczy i sprawdzić czy liczba się zmieniła. Jeśli tak to pojedyncze osoby nie skorzystają z tego, jeśli nie to będzie można bezpośrednio na get key wchodzić.

Ten sposobik na 100% działa jak się w grupie znajmoych to robi - ten, który będzie miał get key podaje liczbę i reszta nie musi wojować z błędem 500.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

EU Server Keys Added!

Several hundred keys will soon be added to the League of Legends Muay Thai Lee Sin Giveaway with Groups giveaway on behalf of the Curse group.

Keys will be available at approximately 1:00 AM PDT on Wednesday,
October 2nd. Once the keys have been added, you'll be able to join the
queue. The system will assign keys based on the order members entered
the queue until there are no keys remaining. Please note that if we run
out of keys, you may not be assigned a key even if you get into the
queue.

Czyli dzisiaj o 10.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...