Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli kody będą dostępne to przyjdzie wiadomość na email-a? Czy to się na alienware gdzieś klika?

Opublikowano

Wszystkie klucze rozdane dla dnia 30 września (Sewer Eu)

Następne klucze (dla amerykańskiego serwera) dodane zostaną 1 października (Inna strefa czasowa).

Zgadzam się kur co to ma być że pieprzone no life nawet nie spią tylko cupią 15 godzin lub wiecej po to by dostać kod a ja się musiałem w szkole kiśić kurde oni juz wyfindzowali z 10 kodow lub wiecej z alienware ale jeszcze biorą ..

YeY gratuluje kodów .. jak zawsze ja nigdy nie moge zdobyć ani 1 koda bo są tacy co mają po 5 ale wolą sprzedać .. dzięki wielkie bo nigdy się nie moge załapać na te pieprzone eventy

Opublikowano

Jak zdobędę ten kod, to przez ile on jest ważny jak nie doładuję go?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Dlaczego nie dostałem żadnej informacji,kiedy będa rozdowane klucze? Dołączyłem do tych grup.

Czyli więcej dla EU nie będzie kodzików do lee sina?

Chętnie przyjmę/wykupię jakiś kod,oferty na pw :D

Opublikowano

Ehh, oby było więcej takich eventów.. Chciałbym się choć raz na takie coś złapać ;p najlepiej czwartek, bo mam informatyke :D

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Pytanie do osób, których udało im się dorwać kod. Można aktywować ten sam kod na EUW oraz EUNE?

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Gdzie trzeba wpisać ten. ,,Wprowadź kolejkę do otrzymania klucza i jeśli były wystarczająco szybkie Muay Thai skóry Sin Lee będą przypisane do Ciebie"??

Opublikowano

Pytanie do osób, których udało im się dorwać kod. Można aktywować ten sam kod na EUW oraz EUNE?

Kody na "EU" działają i EU WEST i NORDIC

W środę na 10 mam :D kody na EUNE będą w środe o 10?

Albo będzie za tydzień w poniedziałek na 10, albo w ogóle.

jak dolaczylem do tych grup to dostanie sie e-maila ze dolączyło się do eventu?

Nie, musisz sam wyczuć kiedy będą :D

Ja siedząc o 4 w nocy czytam chat na dole patrzę a tam ktoś napisał że u nich jest aktualnie godzina 17, czyli dobrze licząc na 10 będą kody i się sprawdziło.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Polecam wejść bo można wygrać darmowe skiny które nie kosztują mało

ja weszedłem do giveaway'a o varus'a jest do wygrania 500 skinów może coś wygram.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jak ktoś byłby miły to może zgarnąć mi kodzik gdyż szkoła do późna, dam parę limitów like'ów z tego i kolegi konta ;)

@@ Anty-Warn

Dobra moja prośba nieaktualna gdyż właśnie zobaczyłem iż proszenie o kody jest karane :D

graphic.png

Opublikowano

Kiedy będą następne kody na EU ?

Oraz czy na email przyjdzie link, w którym będzie kod ? Czy przyjdzie ten kod bezpośrednio na maila ?

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...