Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:LeoSantos
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: Diament 4
Kontakt: Pw lub na lolu nick : LeoSantos
Dodatkowe informacje:Szukam osoby do duoq D+ (najlepiej jakby miała Leaugesharpa lub bola ) :) 

sIbMQDw.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Dämian
Region: EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna 2 soloQ, d5 trójki
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Szukam typa co mainuje supporta. Oczekuje platyna + . TYLKO NORMALE NARAZIE !

Opublikowano

Nick: Pysi0r
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver 5 (Słabo, bo nie da sie grac z randomami..)
Dodatkowe informacje: SZUKAM LUDZI, OGOLNIE DO GRY! OGARNIETYCH! Ktorzy sie nie poddają pomimo poczatkowej "przegranej".

Opublikowano

mTTy

EUNE

PLAT V
Kontakt na lolu lub ew. forum

Poszukuję junglera do teamu, który umie dobrze grać w jungli. Nie chcę nikogo, kto mniej więcej "ogarnia". Wymagamy: dywizja plat+, mikro, trochę wolnego czasu

Oraz mile widziany dobry toplaner, gdyż nasz obecny ostatnio mało gra. ;)

Opublikowano

Nick: Darek
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna V
Kontakt: PW+GRA
Dodatkowe informacje: Osoba minimum Gold I do grania duo na Leaguesharp lub Bot of Legends, mam sporo czasu. Wiek minimum 17 lat.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Nick: Venince
Region: EUNE
Kontakt: Dodaj mnie na LOLu i napisz, że z mpc forum w sprawie teamu. .-.

Dodatkowe informacje: Szukam dziewczyn do teamu, najlepiej top, jungle, supp i adc. Premade'y mile widziane. Topa mogę ewentualnie załatwić... Od razu zaznaczam, że szukam osób, które mają czas grać i chcą... Jeśli uczysz się na daną linię - nie ma problemu, zapraszam. Dywizja jest mi obojętna, chcę mieć stały team i fun z gry w miłym towarzystwie, choć raz babskim... :D

J79BmzJ.png

Opublikowano

Witam
Szukam graczy do drużyny rankingowej na serwerze EU WEST . Pozukuję MIDa
Wymagania :
• Dywizja : Diament +
• TS
• Mikrofon
• Czas i cierpliwość do gry
• Możliwość gry na różnych turniejach
• Mile widziany ogarnięty angielski
W tym momencie nasza drużyna ma w składzie :
• TOP - D2
• JUNGLER - D4 ( D1 z EAST , ale podczas przenoszenia konta spadła znacznie dywizja i nie zdążył więcej wbić)
• SUPPORT(Ja) - P4

• ADC - D3
W tamtym sezonie wbiliśmy drużynowo P2 , jednak przez nie granie spadliśmy do P4 , gdzie zakończyliśmy sezon . Skład troszkę się rozsypał i poszukuje nowych talentów
W tym sezonie naszym celem jest co najmniej diament jeżeli chodzi o Ranked Team oraz występ w kilku ciekawych imprezach .Będziemy również często grać GO4Lole oraz inne turnieje o ciekawe nagrody . Mamy również możliwość wystąpienia na lanie w styczniu (szczegóły później )
Zainteresowanych proszę o kontakt :
• LOL : KaneRuleZ
• GG : 51820467
• Mail : danielsnk16@1361622928-U485574.pngonet.pl
• FB : https://www.facebook.com/kanecastuje

Opublikowano

nick ; Wyruchany Banan

region ; EUNE

dywizja ; Gold II

Informacje dodatkowe : Szukam kogoś kto gra na bolu lub L# :)

kontakt;

gg;39462170

lub w grze :)

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Nick: RivenTheOmnomNom
Region:Eune
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie): plat 2
Kontakt: gg : 25608084 , kontakt w grze , pisać do PiuPiuArrows lub RivenTheOmnomNom
Dodatkowe informacje:

No hey

Przybyłem tutaj z dalekiej krainy gdzie nasz team walczyl z kreaturami znacznie gorszymi niz Conchita Wurst czy nawet sama Anna Grodzka , lecz jeden z naszych czlonkow zginal podczas tej okrutnej wojny i nie byl to czlonek anny grodzkiej , wiec z tego powodu ogladaszam rekrutacje .
A teraz tak na serio :D Szukam osobki do naszego teamu na pozycji adc ( czyli nawala moherow z daleka , i jest niczym legolas lub legolaska )
Aktualnie dywizje naszego teamu to ; 3x plat i jeden gold
Jesli jestes zainteresowany / zainteresowana dolaczeniem do naszego teamu napisz do mnie na pw lub poprostu w grze :)
Nick w grze eune : RivenTheOmnomNom .

Pamietaj Wojowniku !! Czekamy na Cb !

ze wzgledu na wyskakujacy blad nie pisalem polskich wyrazow , jesli kogos zniechecilem tym to niech wie ze to nie specjalnie

Opublikowano

Nick:PhantomVP
Region:Nordic
Dywizja: Silver I
Kontakt: Tutaj PW Lub Lol
Dodatkowe Szukam drużyny rankingowej,dołączę lub jakoś można stworzyć :) Gram tylko top/jungle

Opublikowano

Nick : Mc Szósty

Region : EUNE

Level : 29 ,30

Dywizja : platyna II

Kontakt : Gra, GG: 44706611

Dodatkowe: Szukam osoby która preferuję grę adc, osobiście gram supportem . Głównie chodzi o grę normali, potem rankedów, ze względu na długą nieobecność w lidze muszę się trochę podszkolić :)

Opublikowano

Nick : CHRYSTUS

Region : EUW

Level : 30

Dywizja : B3

Kontakt : Gra,

Siema szukam ludzi do potgrania rankedów gram supportem,top  więc szukam ADC. Lubię też grac tryby 3v3 jakby ktos był chętny. Licxzy się tylko dobry fun LOL to nie moje życie mam 26 lat więc wyrosłem troszkę a wieczorami nudno :) Pozdo i zapraszam

Opublikowano
Nick: Rewim

Region: EUW

Dywizja: Gold  V

Kontakt: Pw / Lol

Dodatkowe informacje: Szukam Suppa  Main ADC posiadam ts3 mam 17Lat

Opublikowano

Nick: levative

Region: EUW

Dywizja: Platyna 4

Kontakt: Lol

Dodatkowe informacje: Mainuje supporty lub adc. Szukam kogoś do wspólnego grania na bocie.

Opublikowano

Dywizja: Plat, Diamond

Kontakt:

-PW

Teamspeak: http://n-gamets.pl/graj/ To nie jest IP. Klikasz i Cb przenosi.

Dodatkowe informacje: Poszukuję graczy do DUOQ (w pięciu, to nie żaden FAKE) z L#. Dywizja min, Platyna.

Opublikowano

Nick: Käntek
Dywizja: Plat, Diamond 
Kontakt: LOL Pw 
Dodatkowe informacje: Poszukuję solo topa na 3v3 do pogrania Platyna+, ma to być osoba ogarnięta która wie jak grac 3v3 chcę w sezonie 5 wbić na 3v3 Diaxa + :)

Opublikowano

Nick: OrientalVenom
Dywizja: Silver 5
Kontakt: Nick w grze, lub skype: jakub.grabski3
Dodatkowe informacje: Gram wszystkie linie, chce wybrac 1 :) 

Opublikowano

Nick: Sopher
Level:  30
Dywizja: S5
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś ogarniętego do duosów :)

Opublikowano

Nick: pendrakar

Region: EUNe

Dywizja: Platyna 4 (spadłem z p2 po dużym lose streaku)

Kontakt: Lol

Dodatkowe informacje: Mainuje adc, szukam suppa do duoq oraz ranked teamu

Opublikowano

Nick: WahaR
Dywizja: S1
Kontakt: lol lub pw
Dodatkowe informacje: Main adc, lecz lubie także grać top oraz mida. Szukam osób z którymi można dobrze się pobawić nie tylko na rankedach ;p

Opublikowano

Nick:rEEEvo
Region:EUNE
Kontakt: priv na lolu albo przez priv na forum

Siemanko,Szukamy osób chcących grac w ligę legend na serio :P Chodzi nam o osoby chcące grać w zgranym zespole i dążącym do jakiś turniejów lub innego rodzaju rozgrywek .Aktualnie w drużynie są Adc i support(kapitan) gramy ze sobą około roku więc jesteśmy zgrani ;). Na ten moment poszukujemy osób które w miarę lub bardzo dobrze ogarniają aktualna metę i są w stanie przyjąć słowa krytyki jak i tez wnieść coś nowego do naszej gry.Szukamy osób w wieku od 16 lat  wzwyż i które posiadaj teamspeak 3.Pozycje jakie nas interesują na ten moment to Górna aleja(Top) gdzie osoba ta zna obecną metę na topie i jest w stanie poradzić sobie z nią.Potrzebujemy również junglera który jest w stanie znieść "marudzenie" o gank jak i również dobra współgrała z innymi liniami,mowa jest także ze osoba ta ogarnia obecna metę na jungli. No i ostania aleja czyli mid, dobrze by było gdyba osoba dawała sobie rade na midzie i znała obecną metę, dobrze współgrała z drużyną. 

W zależności od ilości zgłoszeń będziemy przeprowadzali selekcje po przez zagraniu paru normalii/rankedów. Po więcej informacji pisać priv na lolu lub na forum.

Opublikowano

Nick: (podam póżniej. wiadomości wysyłajcie na priv na forum)

Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie)g5
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje: szukam supporta do duo :) ew. DOBREGO junglera

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...