Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:AootMaster
Region:EUNE
Level: 7
Dywizja:
Kontakt: gra
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś z kim mógłbym uczyć się grać. Mam 18 lat i posiadam mikrofon.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick: Aerim

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Gold V

Kontakt: GG:  9001237 (rzadko wbijam, więc najlepiej po prostu napisać do mnie pw na MPCforum lub od razu zaproś na LoL'u)

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do DuoQ, by szybciej osiągnąć wysoką dywizję, a przy okazji mieć z tego trochę więcej Fun'u. :) Posiadam Teamspeak 3, moje main role to Mid i ADC. 

Opublikowano

KaneRuleZ

Junior Member

32 Minutes Ago

Witam
Szukam graczy do drużyny rankingowej na serwerze EU WEST . Pozukuję MIDa .
Wymagania :
• Dywizja : Diament 3+
• TS
• Mikrofon
• Czas i cierpliwość do gry
• Możliwość gry na różnych turniejach
• W top 5 main picków przynajmniej 2/3 MIDy

W tym momencie nasza drużyna ma w składzie :
• TOP - D2
• JUNGLER - D4 ( D1 z EAST , ale podczas przenoszenia konta spadła znacznie dywizja i nie zdążył więcej wbić
• SUPPORT(Ja) - P3
• ADC - D2
Poszukuje nowych talentu .
W tym sezonie naszym celem jest co najmniej diament jeżeli chodzi o Ranked Team oraz występ w kilku ciekawych imprezach .Będziemy również często grać GO4Lole oraz inne turnieje o ciekawe nagrody .

Zainteresowanych proszę o kontakt :
• LOL : BlacknYellowz

Opublikowano
Nick: -
Dywizja: (Opcjonalnie) S2 wbity i przestanie grania rankedów 
Kontakt: Pw
Dodatkowe informacje: 

Siemano ! :)

A więc bardzo lubię tę grę no, ale niestety randomy potrafią ją skutecznie obrzydzić. Wpierw skończyłam z rankedami, grałam go raz na jakiś czas w poprzednim sezonie z kolegą i nieważne jak bardzo wygrywaliśmy linie to i tak ktoś musiał to przegrać, a jak już był win to 0 satysfakcji, bo wygraliśmy praktycznie do zera z jakimiś lowami :) Potem padło już nawet na normalne 5vs5, nie miałam nerwów na to co tam się działo. Myślałam, że 3vs3 to będzie dobra odskocznia, bo tylko 1 random.. okazało się, że właściwie ten 1 random może bardziej utrudnić wygranie gry i jest trudniej wygrać w 2 niż 5vs5 :D Dlatego ostatnio miałam w sumie z 3 miesięczną przerwę praktycznie bez gry... Nie chciałam sobie humoru psuć przegrywaniem jednak kusi wrócić dlatego jeśli znajdzie się jakaś chętna ogarnięta osoba, osoby do grania czegokolwiek 3vs3, 5vs5, rankedów teamowy, normali która będzie reprezentowała sobą jakikolwiek poziom ( nikt nie mówi, że ma to być pros, bo sama nie jestem ideałem ) i może grać REGULARNIE to zapraszam! Od siebie oferuje codzienną możliwość gry, ts, skype, akceptacje konstruktywnej krytyki i pomoc w grze w miarę możliwości. :)

Opublikowano

Hej, gram w lola od samego poczatku bety z przerwami. Po przerwie wrocilem i mam konto na euw ;)

gold player

dobrze supportuje i gram na midzie. mam 18 lat. chetni do wspolpracy pisac na lolu

gra : n4kedpanda

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: Rainbow Snake
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: Silver III
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś ogarniętego do soloQ, mikro +18, mile widziane zielone towarzystwo :) Kontakt tylko w grze. Pisać !!! :D

Opublikowano

Nick: IDeLti12

Dywizja: Silver 2

Kontakt: Skype- aras123d

Infotmacje: szukam supporta do duo bota. Minimum silver 5 i 15 lat. Wymagany skype. Gram cały czas rankedy, normale tylko wtedy kiedy chce sprawdzić jakąś postać inaczej 0 normali.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym stworzyć drużynę rankingową 5vs5, która by nie była na 5-10 gier, ale grała ze sobą długo.

Chciałbym aby osoby, które się zgłoszą:
- miały mikrofon i mutacje,
- byly punktualne i zdecydowane,
- nie płakały gdy przegramy,
- dobrze by było, aby ludzie byli +16,
- od golda wzwyż.

Poszukuję osób na stanowiska:
- Junglera,
- AD Carry/Marksman
- Support

Proszę sie zglaszac do mnie na LoLu.
Moj nick to Na5tyczek

Prosze osoby, które chcą zagrać kilka hier aby nie pisały.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Witam!!

Pilnie poszukiwany jest jungler do stałej ekipy. Naszym założeniem jest granie na wysokim poziomie, za czym idzie stawianie sobie wysoko poprzeczki, aczkolwiek gra ma być przy tym przyjemnością i nawet przegrana nie ma być traktowana, jakbyśmy mieli nie dostać obiadu. 

Szukamy gracza dojrzałego, która miał już kontakt z gra w jungli + ogarnia się w tym co robi.

19 lat+ (średnia drużyny to 20lat) oraz team speak 3 przy każdej wspólnej grze - posiadamy własny serwer ts3.

Gramy wieczorkami, zawsze mamy czas, co nie zmienia faktu, że popołudniem też uda się coś przygrać.

Każde granie będzie wcześniej ustalane.

Gra bez spiny, w dobrej atmosferze.

Ps. Nie liczmy na diament, niech będzie nawet unraked... Musimy widzieć, że się nadajesz ! ;-)

Kontakt do: MetuSc

Opublikowano

Kontakt: GG:  9001237 (rzadko wbijam, więc najlepiej po prostu napisać do mnie pw na MPCforum lub od razu zaprosić na LoL'u)

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do DuoQ, by szybciej osiągnąć wyższą dywizję.  :) Posiadam Teamspeak 3, moje main role to Mid i ADC. 

Opublikowano

Witam!!

Pilnie poszukiwany jest top do stałej ekipy. Naszym założeniem jest granie na wysokim poziomie, za czym idzie stawianie sobie wysoko poprzeczki, aczkolwiek gra ma być przy tym przyjemnością i nawet przegrana nie ma być traktowana, jakbyśmy mieli nie dostać obiadu. 

Szukamy gracza dojrzałego, która miał już kontakt z gra na topie + ogarnia się w tym co robi.

19 lat+ (średnia drużyny to 20lat) oraz team speak 3 przy każdej wspólnej grze - posiadamy własny serwer ts3.

Gramy wieczorkami, zawsze mamy czas, co nie zmienia faktu, że popołudniem też uda się coś przygrać.

Każde granie będzie wcześniej ustalane.

Gra bez spiny, w dobrej atmosferze.

Ps. Nie liczmy na diament, niech będzie nawet unraked... Musimy widzieć, że się nadajesz ! ;-)

Kontakt do: MetuSc

Opublikowano

Nick: WhySos3xY
Dywizja: (Opcjonalnie) s4^^ niegram rankedow od czasu gdy w kazdym meczu sa jakiesa dzieci i wychodza po 1 dedzie -,-
Kontakt:  Whysos3xY
Dodatkowe informacje:  szukam Teamu do wspolnej gry oraz kogos do Solo Q na kazda linie ;)

Top - ogarniam bardzo dobrze

Mid - jeszcze lepiej niz top^^

Support - ewentualnie zagram^^ ale nie przepadam

ADC - radze sobie bardzo dobrze ;)

Jungla - Hmm tu gorzej ale ogarniam i sie szybko ucze ;)

Nie zwracac uwagi na dewizje bo aktualnie na tym koncie nie gram rankedow^^

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Nick: DasiekPL
Level: 10
Kontakt: PW albo przez lola
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do gry bo samemu troche nudno ^^

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Opublikowano

Witam. Szukam toplanera do grania 5vs5. CHodzi nam o to żeby grać dłużej niż 5-10 gier.

Wymagamy:
- ts3,
- mikro
- ogarnięcia
- Silver +
- bycia puntkualnym

Zapraszajcie Na5tyczek

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Kontakt: GG:  9001237 (rzadko wbijam, więc najlepiej po prostu napisać do mnie pw na MPCforum lub od razu zaprosić na LoL'u)

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętej osoby do DuoQ, by szybciej osiągnąć wyższą dywizję.   :) Posiadam Teamspeak 3, moje main role to Mid i ADC. 

Opublikowano

Siema, mam 18 lat i w lola gram od daawna. 

Mainuje mid adc i gram na euw.

Przyjme kazde zapro mnie wazne czy duo / team czy normale ;))

jestem graczem z golda tak wgl ;d

mam ts i skype. 

bez reklamy yt.

Opublikowano

Nick: VaGiNuS
Dywizja: plat v
Dodatkowe informacje: Szukam teamu, nie muszą być pro, mogą być nawet silvery, poprostu szukam jakiegoś teamu do pogrania rankedów 5vs5

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nick: Fall3n King

Serwer: Nordic

Dywizja: GI

Kontakt: Tutaj albo in Game

Szukam ludzi do teamu/teamu gram mid, moge grać adc ale musiałbym się ograć trochę.

A i wymagam micro :P 

Opublikowano

Szukam drużyny na dłuższy czas, mogę grać all( chce w końcu zacząć coś mainować ).

Mogę grać zarówno na West (d5) jak i East (p4)

Kontakt : PW na forum mpc.

Opublikowano

Nick: x33Hawkey
Dywizja: Silver IV
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo, przed przerwą byłem SI, spadłem do SIII, a Teraz stale lece w dół, ponieważ większość osób, z którymi grałem wybiła się już wyzej. Mainuje ADC, moge grać również supportem, ew. jungla.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nick: GramNalogowo

Region: eune

Level:  30

Dywizja: Silver 3

Kontakt: Najprościej napisać na pw na forum albo dodać mnie do znajomych na lolu , jestem prawie codziennie parę godzin :)

Dodatkowe informacje: szukam kogoś kto pomoże wyjść z silvera np. Jakiegoś ogarniętego ziomka do duo albo jeśli jakiś gracz z platyny , golda diamentu itp. Chciałby się pobawić z n00bami to mogę dać passy do konta albo coś takiego . :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...