Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Veme

Region: EuW

Level: 30

Dywizja:Diament 5

Kontakt: w lolu

Dodatkowe: granie normali etc. czekam na koniec sezonu i chcialbym pograc kilka gierek dla funu a samemu nie jest fajnie.

Pomogłem? To dobrze.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: na pw :P
Region: EUNE/NA
Dywizja: (Opcjonalnie): Challenger
Kontakt: na pw :P
Dodatkowe informacje: poszukuje osobe  na poziomie Master/Challenger tier do Duo w s5, tworze smurfa na EUNE. 

Moje przykladowe konto na EUNE:  

5383414152966621186095.jpg

W zwiazku z tym ze duzo osob pisze z Gold, Platyna.. przed napisaniem do mnie jezeli nie jestes minimum Master/Challenger Tier (lub miales we wczesniejszym sezonie) to nie pisz.. Nie jestem tutaj by sprawdzac czy umiesz grac moim potwierdzeniem bedzie twoja dywizja w s3/s4 (Diamond I (po wyrzuceniu)/Master/Challenger Tier)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Witajcie.

W związku z kończącym się sezonem szukam kogoś z silvera do wspólnego zagrania kilku duo, żeby wejść do golda.

Byłem s1 ale przez nie aktywność spadłem do s2 i tak jakoś mi się przypomniało dwa dni temu że koniec sezonu.

s: EUNE

Dyw: s2 80+/- LP

kontakt w grze

pozycje: gram praktycznie wszedzie, lubie suppa jak gram premade z adc, tak to jungla.

Nie jestem newbie, gram w miare na poziomie xD I nie szukam boostera, tylko kogos do wspolnego duo.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Hej, jestem Szymek i mam 16 lat. Nie ma się co rozpisywać. Mainuje adc/mid. Poszukuje supporta już na nowy sezon, teraz sobie pogramy duo boty treningowe. Preferuje agresywny styl gry, bez greedowania. Mój main to vayne, draven. Powoli zaczynam ogarniać luciana. Więcej info ING : Dzik Alfons .

Opublikowano

Czesc , EXPIE Konto na EUW . Jak ktos ma podobny cel to pisac na skype "arecki4234" . Chodzi mi glownie o wygrywanie Normlanych gierek do szybkiego wyexpienia :)

s1wy92r.gif
Opublikowano

Nick: SKT T1 Nesqlik

Region: EUNE

Level: 15

Kontakt : w grze, na pw :).

Leveluje otóż konto na EUNE ( smurfa ). Szukam kogoś do wspólnego, w miarę szybkiego wyexpienia :3.

PS. Główne konto w goldzie mam jeśli dla kogoś ma to jakieś znaczenie :).

Opublikowano

Nick: Kacza666
Dywizja: (Opcjonalnie) S2
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam osób z którymi będę mógł razem nabierać doświadczenia oraz dobrej gry :)

Opublikowano

Nick: KarooleeK
Dywizja: G4 (śmiało mógłbym UP ale z racji pracy nie chciało się grać rankedzików :> )
Kontakt: W Grze bądź na forum.
Dodatkowe informacje:
Poszukuje osób/grupy osób do pogrania standardowo normali.
Wiek taki w miarę bądź mutacja, obowiązkowy komunikator TS3 (:
Osobiscie 20+ lat. Main ADC+.
Jak masz zaprosić i 0 odzewu to daruj.

Opublikowano

Nick: hí íts vipêr
Region: eune
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) platyna 4
Kontakt: gra
Dodatkowe informacje: Chciałbym wbić diaxa do końca sezonu . Mam 16 lat. Gram głównie adc , mida , topa.

Opublikowano

Nick:  Katatuki
Dywizja: Diamond
Kontakt: PW Forum/In game.
Dodatkowe informacje:

Czesc! Poszukuje jednej bardzo dobrej osoby do druzyny 3v3. Druzyna znajduje sie aktualnie w D3 i szukamy kogos bardzo mocnego ( D + ) by tryhardowac Mastera w tym sezonie. Gramy powazniej, zeby wbic dywizje oraz gramy ustalonymi pickami. 

Pozdrawiam

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Szukam kogoś do duo na eune, mam gold 1 chciałbym wbić plat w tym sezonie. Gram głownie mid / adc ale mogę iść wszędzie. Kontakt na pw.

Opublikowano

Nick: Kubstonq
Dywizja: Gold 4
Kontakt: Pw Lol, Pw MPC
Dodatkowe informacje: Obowiązkowy ts, mile widziane osoby z poczuciem humoru, dywizja srebro/gold/platyna :D

Opublikowano

Nick: InsAne Clutter
Region:EUNE
Level: 25
Dywizja
: -
Kontakt: W grze bądź na forum
Dodatkowe informacje: Ogarniętych ludzi do wspólnej gry ;) gram adc, ale mogę także posupportować ;) Posiadam TS! Mile widziane osoby z fajnym charakterem, które nie będą płakać jak będziemy przegrywać! :D

Opublikowano

Nick: Alive5000

Region: EUNE

Poziom: 30

KontaktPW albo w grze

Komunikacja: TS3

Dodatkowe informacje - Poszukuje osoby, osób lub teamu żeby sobie pograć sobie rankedy ,oczywiście kulturka czarnego humoru mile widziana ;) jak i ogarnięte osoby. 

Opublikowano

Nick: podam na PW
Region: NA
Level:  30
Dywizja: Obecnie gold1.
Kontakt: Lol, forum
Dodatkowe informacje: Szukam drużyny na nowy sezon. Szukam takiego teamu co używa BoL/L#.

Opublikowano

Nick:SONY Nicerion
Region:EU West
Level: 7
Dywizja: (Opcjonalnie) (7 lvl miałęm plat4 na eune)
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacje: Szukam topa adc i supporta do smurfienia na EUW mam zamiar grać 5 aż do 30 zgrywać się i opanowywać taktyki żeby potem mieć team Plat-Dia

Opublikowano

Nick: podam na PW
Level:  30
Dywizja: Plat5
Kontakt: Forum
Dodatkowe informacje: Poszukuję ludzi do pogrania w ranked teamie. W pre-sezonie będziemy grali głównie for fun, oraz żeby się zapoznać i zgrać. Natomiast w sezonie 5 pogramy bardziej na poważnie. Póki co jest nas dwóch, ja mam zamiar iść na mida, mój kolega adc/jungla.

Opublikowano
Nick: Ethereal Skosas
Dywizja: D5
Kontakt: priv na forum, ewentualnie w grze :)
Dodatkowe info: Szukam drużyny do 5v5, ogarniętej bez żadnej spiny i z przyszłością (tzn. aby kiedyś próbować jakieś turnieje,elcsy itd.)
Preferuję w głównej mierze mida
Najgorzej gram na suppie
mogę również grać na reszcie pozycji :)
PS: Mam 17 lat
Opublikowano

Nick:Riazek
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) G5
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje:Gram głównie jako ADC/supp. Miałem dywizję gold III, gdzie spokojnie mogłem iść wyżej, ale niestety padła mi myszka i jakieś pół roku grałem na zepsutej X7, przy której kursor latał we wszystkie strony, przez co spadłem do G 5 i mam słabe MMR, ale gwarantuję, że w następnym sezonie GI osiągnę w ciągu miesiąca ;) 

Opublikowano

Szukam kogoś do duo. Jestem w Silver V, ale myślę, że gram na silver I/Gold V. Gram przeważnie na topie, ale dobrze sobie radze również jako adc lub support.

Poszukuje osoby z podobnej dywizji lub wyższej. 

Nick: Papaj8

Dywizja: Silver V

Opublikowano
Nick: MBH1

Level:  30

Dywizja: Silver 4

Kontakt: Lol

Dodatkowe informacje: Mainuję mid/top, czasem pogram na bocie, z junglą troszkę problem ;> Mam 17lat, szukam osoby do duo, lub kilku osób do wspólnego grania normali :) Jedyne czego wymagam to kultura, ogar, brak piskliwego głosiku. Gram dla zabawy, więc nie szukam osoby która się denerwuje o wszystko ;) Miło byłoby gdyby jakaś dziewczyna chciała pograć :D

Opublikowano

Szukam teamu rankingowego 5v5 na serwerze EUW PW pod nick Dawb

Posiadam dobre niepierdzace mikro. Mam 17 lat. Dywizja to plat V. Chodzi mi raczej o team stały który nie rozpadnie sie po jednej przegranej.

Mainuje topa ale moge tez grac na adc albo jungli ;)

Opublikowano

Szukam ludzia który mainuje supporta, bądź dobrze nim gra, potrzebuje supporta do rankedów 5v5 

kontakt tutaj PW lub skype : nssk1998

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...