Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: patryk36235
Region: EUW
Level: 30
Dywizja: Silver 3
Kontakt: Skype(patryk.lis89) , Gra , PW na forum
Dodatkowe Informacje: Szukam osobe która dobrze gra na jungle. Mam zamiar zrobić drużyne na sezon 5 i nasz cel ma być plat albo wyżej. Osoba która chce dołączyć ma mieć 30lvl, 15+lat (ja mam 14 ale prawie 15),być ogarnięty/a (nie flamuje) i grać 3-5 meczy na dzień. Będę grał 2 mecze żeby sprawdzić czy się nadajecie .Każdy będzie mówić co możemy zmienić w naszym stylu grania i każdy ma przyjąć troche krytyki nie ma żadnych "ale". Pamiętajcie granie w LoLa to ma być zabawa i dużo śmiechu :D

BRAKUJE TYLKO JEDNEJ OSOBY NA MID ALBO TOP

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Thrienvor

Region: EUNE

Dywizja: Silver5

Kontakt: Lol, skype ronter1995

Dodatkowe informacje: Gram na każdej linii, szukam kogoś do grania rankedów jak i normali(wtedy najlepiej kilka osób , pisać do mnie najlepiej jutro bo do jutra banik :/.Szukam kogoś kto gra na luzie i nie spina dupy :).Jak ktoś nie przeszedł mutacji to niech do mnie lepiej nie pisze :)(Mam 19 lat)

Można też pisać na konto "Arto Alyn" bo aktualnie wbijam nim lv na następny sezon :)

Opublikowano

Nick: x33Hawkey

Dywizja: Silver 4 (w ciagu 1 tyg. spadlem z S1 po przerwie :D)

Kontakt: PW, gra

Dodatkowe Informacje: Szukam osób do grania duo, gram na wszystkich liniach.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Nick:PW

Dywizja: d1/master/chall

Kontakt: PW, gra

Dodatkowe Informacje: Szukam zorganizowanych osob, ktore potrafia wspolpracowac z innymi, korzystaja z komunikacji glosowej, graja bardzo dobrze przynajmniej jedna linie na poziomie master/chall EUNE, maja duzo wolnego czasu do spamowania gier i chca wbic challengera na soloq lub powiekszysz dotychczasowa ilosc LP

Co oferuje?

gre na wysokim poziomie, zwiekszenie ilosci punktow LP / MMRu na kolejce SOLOQ, skiny, przyjazna atmosfere, 100% anonimowosci.

kontakt na PW przez forum, zapraszam

Opublikowano

Siemka !

Nick: MetuSc

Dywizja: Silver II

Kontakt: Najlepiej w grze, bądź tutaj

Dodatkowe Informacje:

Szukam osób chętnych do grania w drużynie.

Szukamy osób dojrzałych ( lat 19+), którzy ogarniają granie i maja już umiejętności grania zespołowego - podstawowe!

Granie wieczorkami, z humorem, bez względu jaki wynik meczu będzie.

Opublikowano

Nick : ChumChur

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : platyna V, 3vs3 d1

Kontakt : Gra

Dodatkowe info: szukam topa do teamówek 5vs5 na wysokim poziome d5+

Opublikowano

Nick: Toorgard
Region: EU Nordic & East
Dywizja: Silver
Kontakt: Prywatna wiadomość na forum, lub bezpośrednio w grze.
Dodatkowe informacje: Szukam paru osób do gry, z humorem, nie wybuchających agresją po przegranym meczu lub popełnionym błędzie. Dywizja nie ma znaczenia, wymagane są jedynie umiejętność gry z drużyną, ogarnięcie, dobry humor.

Opublikowano

Nick: TaiChiiWarrior
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold
Kontakt: pw / gg : 31528780
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do gry duo normali / rankedow .obojetnie jaka linia . Mozna pojsc rowniez duo bot . Mam 19 lat , nie mam mikro na aktualny czas z przyczyn technicznych . Gram adc / supp / top / jungla 

Opublikowano

Nick: Na PW

Dywizja: Gold I

Kontakt: PW

Dodatkowe info: Szukam teamu 5v5/ osób do wspólnej gry na następny, piąty sezon. Gram ADC/SUPPORT. Dyspozycyjność głównie w weekendy, w tygodniu różnie, jak nie rzadko. Po mutacji, posiadam mikro oraz ts/skype (pref. ten pierwszy).

Opublikowano

Szukam jakiegoś teamu do gry, byle jakie dywizje, byle by nie grać cały czas solo..
Mój nick w grze:KaijuSupport, EUNE, sama nazwka wskazuje gram supportem.
Szukam jakiegoś teamu na skype, ts3, samumu to nie gra..

Opublikowano

Nick : Jarem23

Region: EU NE

Dywizja: Gold V

Kontakt: gg:13066238 ,   skype: jaremek23,  albo poprostu na lolu :)

Dodatkowe informacje: Mam 17 lat i poszukuje miłej i zabawnej koleżanki z którą wspólnie pograłbym klasyki albo rankedy :). Mile widziane mikro :)))

Opublikowano

Nick: W trakcie Wymyslania
Level: 1
Dywizja: (Opcjonalnie) Nima smurfimy :D
Kontakt: Pw 
Dodatkowe informacje: Poszukuję jakieś osoby co chciała by załozyć zemną konto i smurfic 30 lvl. Mile widziane mikro wiek 16 :))

Opublikowano

Nick: CrazyGuitarist
Region: EU Nordic & East
Dywizja: Silver 2 obecnie 4 (spadłem bo przestałem grać rankedy)
Kontakt: dodaj na lolu , pw mpc
Dodatkowe informacje: Prefer Mid. Szukam ludzi(Top,Supp,Jungla i Adc) żeby grać teamówki. Nie zwracam uwagi na dywizje ważne żeby było dużo śmiechu i humoru :) , 16lat , Posiadam ts3 , skype

Ps: Jeżeli jakiś team poszukuje Mida bądź Topa chętnie wbije do drużyny.

Opublikowano

Nick:Knevex
Dywizja: (Opcjonalnie)Diamond 5
Kontakt: pw na mpc
Dodatkowe informacje:Main carry linie czyli mid/adc

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Nick: (podam póżniej. wiadomości wysyłajcie na priv na forum)

Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie)g5
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje: szukam supporta do duo  :) ew. DOBREGO junglera

Dodatkowo chcę zacząć na west, od 1 lvla, zobaczyć jak się tam gra. jak ktoś ma chęć taką jak ja to zaaapraszam też;) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nickname: podam po dogadaniu się

Serwer: EUW

Poziom: 30

Szukam dywizji: Platyny+

Kontakt: PW na forum

Zamierzam grać gry rankingowe (DuoQ) na serwerze EUW w parę osób - wykorzystywać będę do tego pewien exploit. Oczekuje, że jak ktoś chce zagrać z mną to posiada skrypty, zamierzam zebrać parę osób co chcą tak szybko wybić wysoko swoje smurfy. Wymagam też skryptu brain.lua

Sam posiadam konto co parę miesięcy temu było w Diamencie 3 ale za nieaktywność spadło do Złota 3 - obecnie mam serie.

Gram na ADC, do exploitowania DuoQ szukam: Mid'a, Jungle, Supporta

Opublikowano

Nick:SaTTeS10
Dywizja: Platyna 5

Kontakt: pw/ingameod b5 do-g
Dodatkowe informacje:Szukam kogos do duo z ts3.Moge tez zagrac na smurfach  dywizje od braza do golda.Istnieje mozliwosc zalozenia tez teamu 3v3 lub 5v5 (team 3v3 obecnie gold 1 35lp).Oferuje kanal ts moge dodac tez podkanal specjalnie dla chetnego do gry albo dla jakiegos kumpa wystarczy ze bedzie na nim przesiadywac(szukam jak najwiekszej ilosci osob na ts)

Team 3v3:Gram glownie top gnar/wukong/j4 wiec szukalbym junglera i apc (mysle ze w tym team celem jest diament w next sezonie)(5 graczy juz jest)

Team 5v5:Gram mid/top mid-viktor/orianna/syndra top-gnar/renekton/j4  (a tu jak najwyzsza dywizja)(nowy)

Wymagam:

-Dywizja to conajmniej gold i ogarniecie swojej pozycji

-Wiek 16+ albo mutacja

Opublikowano

Nick:  Kituone 

Region: EU east

Dywizja: (Opcjonalnie): Silver II

Kontakt: Na grze lub na priv tutaj

Dodatkowe informacje:  Jestem dziewczyną i właśnie założyłam team rankingowy. Szukam chętnych do gry !  Najlepiej MID i JUNGLA  :rolleyes: 

Hej napisz do mnie na priv :) Bo chętnie zwerbuję cb do teamu :)

Opublikowano

Nick: Asqw8
Dywizja: Gold II
Kontakt: w grze lub GG:24007695
Dodatkowe informacje: Preferuje grac na jungli, szukam osób co nie wkur*wiaja się tylko najnormalniej czerpią rozrywke z tej gry. Szukam osób do gry nie ważne czy dostanie sie do jakiegoś teamu czy ktoś pogra ze mną Duo. Czekam B)

Opublikowano

Jestem na fonie więc nie za bardzo moge cytować. Dywizja : g3 region: eune nick : na pw. Szukam ludzi którzy mogą poświęcić dużo czasu na spamowanie gier. Podobną dywizją oraz teamspeak. Bedziemy grali na zmodyfikowanym kliencie w 2-5 os. Najbardziej potrzebuje dobrego junglera oraz adc/mid. ( ja adc lub mid )

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Nick: GewellMann
Region: EU-NE
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold 3 
Kontakt: gra / forum
Dodatkowe informacje: szukam Teamu rankingowego do grania razem  ( nie koniecznie skype chyba że wymagany )  
linia na której sobie najlepiej radze :  Mid potem Support :) :3 

32984651300858722438.png

Opublikowano

Nick: EliotLJ15

Dywizja: S5

Kontakt: Prywatna wiadomość na forum, lub bezpośrednio w grze. 

Dodatkowe informacje: Szukam osób do teamu 3vs3

Opublikowano

Nick: (podam póżniej. wiadomości wysyłajcie na priv na forum)

Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie)g5
Kontakt: forum
Dodatkowe informacje: szukam supporta do duo   :) 

Dodatkowo chcę zacząć na west, od 1 lvla, zobaczyć jak się tam gra. jak ktoś ma chęć taką jak ja to zaaapraszam też ;)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nick : ShinySnorlax

Region : EUW

Level : 30

Dywizja : platyna 3

Kontakt : Gra

Szukam grupy osób, które graja na LegendaryClient i popykały by sobie soloq w piątke xD, gram głownie mida.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...