Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Equener

Region: EUNE

Lv: 30

Dywizja: Silver

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś spoko adc do duo pisać pw lub w grze pozdro :) mainuje Janna, Thresh 

NE8h1XT.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: xShaoOx

Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) :
Plat V
Kontakt: Najlepiej w Grze
Dodatkowe informacje:
Poszukuje 3 osoby do teamu najlepiej :
SUPPORT

ADC/Jungle

Chciałbym stworzyc team z kilkoma oranientymi osobami które grają 4fun  i maja zabawe z gry :) Jeżeli jesteś zainteresowany pisz Pw na forum lub w Grze :)

Opublikowano

Nick:Gorgix
Region:EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V
Kontakt: Gra,Forum
Dodatkowe informacje:Szukam ludzi do duo/pogrania normali(głównie teambuildera gram). Mainuje ADC ale topa/mida też pogrywam.

Opublikowano
Nick: PW

Level: 30

Dywizja: (Opcjonalnie) : Plat 2, D5

Kontakt: Najlepiej w Grze

Dodatkowe informacje: Poszukuje supporta z L# ! Platyna + ELO

Piszcie mi swoje nicki na PW!

Opublikowano

Witam serdecznie!
Poszukuję chętnych do wspólnej gry!
Nick: PW
Dywizja: Dywizja nie jest wyznacznikiem poziomu rozgrywki.
Kontakt: Jak na razie PW na forum.
Dodatkowe informacje: Tutaj chciałbym się rozpisać, poszukuję osób chętnych stworzyć w miarę interesującą i zabawną drużynę. Moją wizją jest 10 osób, ale zawsze trzeba zacząć od tej pierwszej. Szukam ludzi którzy mają bardzo duży dystans do gry i nie ważna jest dla nich przegrana czy wygrana. Jak wiadomo w większości przypadków gry psują popularnie zwane "nooby". Szukając ludzi chętnych do gry chciałbym współpracować z osobami które grę będą traktowały z dystansem i bardzo dużym luzem. Sam zważywszy na studia i pracę grywam głównie wieczorem i to dosyć sporadycznie. 

Najlepszym jak dla mnie sposobem byłoby opłacenie TS's(składka 2-3zł sms za miesiąc od członka) na którym zawsze znalazł by się ktoś chętny do gry. Wiadomo nikt pić i grać sam nie lubi :)

Jeśli ktoś chciałbym się dowiedzieć więcej i pomóc mi w rozruchu tego "projektu" to zapraszam na PW, najwyżej skończy się fiaskiem ale grono znajomych w grze do wspólnych rozgrywek zawsze się powiększy! Pozdrawiam!

Opublikowano
Nick: mTTy
Dywizja: Plat V
Kontakt: Pw (jeżeli nie napiszecie na forum to na lolu mogę nie przyjąć do znajomych)
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do teamu. Mamy 5 osób w teamie, ale póki co zagraliśmy tylko jedną gierkę bo zawsze brakuje jednej/dwóch osób. Średnia wieku 17-18l. Co do komunikacji, preferujemy ts'a. Zapraszam, każdy będzie miał okazję zagrać ;)

PS: Mile widziany support, dywizja nie ważna.
Opublikowano

Nick: Sahinek
Region: Eune
Level: 26 
Dywizja: :)
Kontakt: Gra
Dodatkowe informacje: Pogram normale do wbicia 30. Mogę grać na każdej linii. Pref: Supp, adc, mid. Poziom/dywizja nie ma znaczenia. Mogę grać z każdym :)

sygnatura+1.png

Opublikowano
Nick:Alfatlen

Dywizja: gold 1

Kontakt: Pw / Lol

Dodatkowe informacje: szukam b yle kogo do duo zapraszać w grzę .

Opublikowano
SZUKAM TEAMU LUB FAJNYCH LUDZI DO POGADANIE W TRAKCIE GRY

Nick: GoodGuyEvil

Region: EUW

Dywizja: Plat 1 w sezonie 4 (teraz spadłem ._.)

Kontakt: Pw / Lol

Dodatkowe informacje: osoby ogarnięte po mutacji (nie chcę tutaj słowików) 

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Opublikowano

Nick: Jaca98
Region:EUNE
Dywizja: Silver III
Kontakt: gg:45469558/ Skype: Reymysterio031930 / ts też posiadam więc nie będzie problemu z rozmową
Dodatkowe informacje: nie szukam "Kolegów do gry" Zależy mi bardziej na znalezieniu Partnerki z Podobnej dywyzji co moja, z którą będę mógł grać w sezonie 5. Mam 15 lat. Zapraszam Panie :)

Opublikowano

Nick:PiramidaMeSlowa
Region:EUNE
Dywizja:G2
Kontakt: GG: 40266805, PW
Dodatkowe informacje: Poszukuje kogoś kto pogra ze mną na ingato, bez różnicy na płeć, wymagane tak 16/17+ lat, S3+. Oczywiście wymagany TS3 i sprawny mikrofon.

Opublikowano

Nick: IchigoYamamoto
Dywizja: (Opcjonalnie) srebro 4 (czasami gram gorzej albo lepiej)
Kontakt: W LoL-u 
Dodatkowe informacje: Witam, chciałbym sobie trochę pograć, mam wolnego kompa i neta dlatego nie mogę jednocześnie używać lola i skype, skype mam na fonie wiec jest możliwość ze mnie wywali ( grałem z kolega i nie wywalało). Gierki bez spin jak coś mi nie wyjdzie, ja tez się nie będę denerwował.

Opublikowano

Nick: Best Niddale EU
Dywizja: Srebro V
Kontakt: Skype - lofciamowieczkę, TS, PW
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do wspólnego grania na BoL/LeagueSharp. "Mainuje"(bo na L# xD) Katarinę na midzie :3.

Opublikowano

Nick: Wirexus

Dywizja: Gold V

Kontakt: Forum, ew. w grze

Dodatkowe informacje:

- Gram głównie na górnej linii (mogę iść ewentualnie na support'a, ale wolę górną linie)

- Poszukuję drużyny do pogrania 5v5

- Mainuje Maokai'a, zaczynam Dr.Mund'a

- Jestem osobą, która ma dystans do siebie

- Nie obrażam innych za popełnianie błędów

- Patrze na swoje błędy, i wciąż się uczę

- Posiadam 15 lat, mikrofon, programy do komunikacji (TS, Skype)

- Czas na granie mam prawie codziennie (1-3h, zależy), najlepiej piątki i soboty

- Resztę informacji podam, jak ktoś będzie zainteresowany  B) 

Opublikowano

Witam. Pilnie poszukuje osoby do grania teamowek na EUW. Poszukuje midlanera. Nie takiego co gra na midzie od tygodnia etc. Ma to być midlaner, który wie co robi i mainuje tą pozycje. Osoba ta musi być dyspozycyjna tj. mieć dużo czasu na grę. Przeważnie będziemy grali na weekendach, ale to nie znaczy, że jak zbierzemy się na tygodniu to nie będziemy grać ;) Poszukiwana dywizja Platyna V w górę. Mikro, skype i te sprawy muszą być. O kontakt proszę na PW tu albo w lolu pod nick: Dawb

Opublikowano

Nick : DzieckoPrivS

Dywizja ; Srebro iV poprzez nobków <3

Kontakt : LOL , mpc

Szukam : Supporta do premade rankedów , normali . Mam mikrofon i 21 lat. Ts3, skeyp , vt . Mainuje adc gram glownie lucian , dreven , caitlyn , quuin . Pilnie szukam kogos do premade gdyż... samemu dość cięzko grac mam przyjazne nastawienie , lubie pożąrtować , mam duzo wolnego czasu.

Opublikowano

Nick: Just Bleak
Dywizja: (Opcjonalnie) Plat V (spadłem bo nie grałem)
Kontakt: Dodaj do znajomych na lolu to się dogadamy w sprawie ts/skype
Dodatkowe informacje: Zaczynam mainować supporta. Szukam kogoś kto mainuje adc plat +

Opublikowano

Nick:IlovePoLanDSiemc
Region: EUNE
Level: 12
Dywizja: (Opcjonalnie):----
Kontakt: Forum/lol

Dodatkowe informacje:Lubie grac postaciami takimi jak Master Yi,Lux,Ryze // Ogarniam , Zależy jaki team jak mój nie ogarnia to w miarę .

Opublikowano

Nick: zwisa mi cyc
Region: EU Nordic & East
Level: 11
Dywizja: Smurfuje na aktualnym koncie platinum I
Kontakt: Skype : piterek_1074
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do smerfowania dlatego gdy gram sam mi się nudzi mam 24 lata więc gram duo tylko z + 16

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Nick: GooDan
Dywizja: dywizja nie wykazuje umiejętności gry, ale Silver II :P
Kontakt: Skype : fromaszek, Gra: GooDan
Dodatkowe informacje: Szukam teamu. Mam mikrofon, 20 lat i czas aby grać. Mainuję topa, lecz potrafię grać na każdej linii. Szukam ogarniętego teamu, treningi, później turnieje, wiadomo o co chodzi ;) Więcej po kontakcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...