Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : Michios

Region : EUN

Level : 30

Dywizja : 2x Gold 5

Kontakt : PW,w loolu: Michios lub gg 49296605

Szukam kogoś do duo ,normali i ranked teamowek ( to ostatnie było by gites ) Mam ts,skypa itp Pisać od S4+

sygna.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Szukam osób do ekipy. Brakuje Nam 2/3 graczy, do wypełnienia luk + 1 zapas jak będzie taka potrzeba.

Szukamy graczy 19+, dojrzałych, którzy grają z humorem. 

Czas wieczorkami, na trenowanie, chwila na zgranie i lecimy z rundami.

Kontakt tutaj!

Opublikowano

Nick: A Himitsu

Region: EUW

Level: 30

Dywizja: Platyna V

Kontakt: PW tutaj lub w grze, 5997365 (gg)

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Moge grac na wszystkich pozycjach jesli tego wymaga sytuacja, lecz mainuje mid i adc. Szukam osoby lub ewentualnie groby osob grajacych na EUW. Nieopanowany rage podczas gry nie jest mile widziany, afk, surr bo enemy team ma fb.. takim osobom z gory dziekuje (:

Opublikowano

Nick: Imperavi

Region: EUNE

Level: 23

Dywizja: -

Kontakt: GG 6707811 skype michal_zuch ewentualnie PW w grze

Dodatkowe informacje: Mam 18lat mogę grać na mid,top, adc. Mam 23lvl ale to moje drugie konto bo na głównym dostałem bana za starą akcję z kradzieżą RP. Szukam ludzi do normalni, potem można rankedy

Opublikowano

Siemanko . 

Nick : RafcikHTA / AdikWojak

LVL : 30

DYWIZJA : PLATYNA

KONTAKT : w grze

REGION : EUNE 

SZUKAM LUDZI DO GRY NORMALI najlepiej 18 + z SKYPEM nie interesuja mnie teamy duo ani tym podobne tylko na normale , chetni zapraszam do dodawania w grze:)

Opublikowano

Nick: chudy135

Dywizja: Plat 5

Kontakt: PW w grze

Dodatkowe informacje:  Szukam osoby do duo minimum gold 1 oraz osoba musi posiadać komunikator ts3 lub skype i  musi byc po mutacji.

Opublikowano

Nick: Voraless

Dywizja: Gold IV 

Kontakt: PW w grze oraz wiadomość na forum.

Dodatkowe informacje: Poszukuje kogoś ogranego i spokojnego z wiekiem 16 + do wspólnej gry narazie normali albo chillowych rankedów. Plan jest żeby w następnym sezonie wbić co najmniej Platynę oraz zrobić jakiś mały team :P. Nie oceniam ludzi po dywizji lecz po umiejętnościach ale wypadało by mieć ten silver+ :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: Käntek
Level: 30
Dywizja: Plat, Diamond 
Kontakt: LOL Pw 
Dodatkowe informacje: Poszukuję solo topa na 3v3 do pogrania Platyna+, ma to być osoba ogarnięta która wie jak grac 3v3 chcę w sezonie 5 wbić na 3v3 Diaxa +

Opublikowano

Nick: Risaya

Dywizja: Gold III
Kontakt: Gra, PW

Dodatkowe informacje: Jestem Klaudia, mam 20 lat szukam chętnych osób  do wspólnej gry :)

Opublikowano

Witam.

Poszukujemy kogoś do grania 5 na pozycję supp ostatecznie mid.

wymagania:

- 16+

- mikro skype/ts

- czas godzinami wieczorowymi oraz w weekendy

- podejmowanie mądrych decyzji

- Platyna/Diamond

kontakt:

LOL: KDA XaQuA

Steam : ykek96

Opublikowano

Nick: JoyMax

Dywizja: Gold V

Dodatkowe informacje: Nazywam się Jarek, szukam osoby do Duo Q na podobnym poziomie :) Najelpeij S1+ , mam 19 lat,
lubie grac supportami oraz na TOP'ie, zapraszam najelpiej kontakt w grze :)  <3

EDIT: Oczywiscie TS3 ewentualnie Curse, lub Skype.

site_logo.gif

18706.png

Opublikowano

Nick: Blacku7
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V
Kontakt: Gra,pw
Dodatkowe informacje: Poszukuje teamu 5v5, lubie grać na topie i na jungli ;)

Opublikowano

Witam!

Nie będę się Wam tutaj przedstawiał tylko od razu przejdę do konkretów:

1. Szukam supporta do duo.
2. Jestem aktualnie w D5, aczkolwiek przed 4 miesięczną przerwą grzałem miejsce w D1.
3. Na pozycji 'Marksman', tudzież 'ADC' mam dość spore doświadczenie z gry soloq oraz teamówek 5v5.
4. Do końca 4 sezonu chciałbym zgrać się z Tobą (czyli potencjalnym supportem), żeby w 5 sezonie wejść na duoq 'na pełnej ku***e'.
5. Do aktualnej 'mety' posiadam 3-4 bohaterów oraz kilka lekko z poza mety (cały czas dokupuję nowe postacie adc).
6. Posiadam 12 stron na run oraz różnorodne runy do uzupełnienia, więc mam zaplecze do grania.
7. Jestem w stanie rozegrać dziennie około 5 meczy w godzinach wieczornych i nocnych.
8. W grę angażuję się na 100%, bo jeżeli już coś robię, to konkretnie, a nie na odpie*dol.
9. Posiadam kompletny sprzęt audio do komunikacji na TS3.
10. Nie mam problemów z łączem internetowym - nie mam lagów spowodowanych z mojej winy.

Mam 19 lat, w lola gram półtora roku, wcześniej grałem 2 lata w DotA i rok w Dota 2, więc mam ogromne doświadczenie w grach typu MOBA.

Od Ciebie wymagam abyś spełniaj wyżej wymieniony punkty, a konkretnie: 3,4,5,6,7,8,9,10.
Jeżeli chodzi o punkt 3 i 5 to oczywiście w Twoim przypadku chodzi o supportów.
Jeżeli chodzi o punkt 6, to oczywiście możesz mieć mniej stron, ale musisz mieć wystarczająco dużo, żeby grać każdym typem supporta na odpowiednich runach.
Oczywiście minimalna dywizja to D5.

Zagram z każdym, kto spełnia wyżej wymienione wymagania - nie ważne ile masz lat i nie ważne czy jesteś kobietą czy mężczyzną.

Zapraszam do udzielania się bezpośrednio w temacie bądź do zaproszenia w grze (FrumbleFoot - EUNE).

Serdecznie pozdrawiam

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Nick:Awesome MaxweII (TO SĄ 2x ii)
Region:EUW
Dywizja:Gold 2
Kontakt:Zaproszenie na west
Dodatkowe informacje:

szukam ludzi do teamu do pogrania 5v5!
Szukam:
-Supporta
-Top-lanera
-Mid-lanera
-Junglera
Wymagania: TS3, Gold 4+

Ja gram ADC

Ewentualnie szukam teamu

Opublikowano

Nick : VenoxHD

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Silver rok nie grałem i spadła..

Kontakt : PW,w loolu: Michios 

Szukam kogoś do duo ranked na nowy sezon. Chcę się z kimś zgrać żeby wygrywać wszystkie gierki na nowym Sezonie :D

Opublikowano

Nick: GG Ezequiel
Dywizja: Gold II
Kontakt: W Grze lub na forum :)
Dodatkowe informacje: Szukam osoby/osób do grania DUO rankedów i być może do pomocy w założeniu drużyny rankingowej :) Nie musza to być osoby o jakimś ogromnym skillu. Sam wracam dopiero do gry po dłuższej przerwie. Dywizja nie ma znaczenia. Zapraszam do kontaktu w grze w celu omówienia szczegółów lub w razie jakichś pytań :)

Serdecznie pozdrawiam. -.-

4043121350.png

Opublikowano

Nick: Sallomon108

Level: 30

Dywizja: Gold IV 

Kontakt: PW w grze oraz WIADOMOSC NA FORUM

Dodatkowe informacje: Szukam Teamu do gry rankedow 5 vs 5, mam 16lat, zajmuje sie obecnie jungla, spadlem z plat 4 ale zamierzam ponownie osiagnac ta dywizje...Pogrywam rowniez na supporcie 

Wiadome jest to ze posiadam runy zrobione specjalnie na champy ktorymi najwiecej gram, chodzi mi o: Jarvan4, Maokai, Skarner, Lee Sin, Olaf, Malphite, Braum i Leona

Opublikowano

LUB: Witajcie!

Chcialbym oglosic ze zalozylem w Lolu druzyne rankingowa ktora ma za zadanie zgrac wybrane osoby,(na chwile obecna NIE mysle o niczym waznym typu Turniejach, NAJPIERW trzeba sie zgrac i podzszkolic) w zwiazku z czym poszykuje Osob chetnych do gry na Serwerze EU Nordic&East (EU polnoc&wschod)

Przyjmuje osoby w dywizji od Silvera III Do Plat IV! Chetnych zapraszam aby dostosowali się do wzoru ktory wysla mi prywatna wiadomoscia TUTAJ na Forum!

Potrzebny:ADC

Top-Laner

Mid-Laner

Support

Oraz 2 Rezerwowych

Ja osobiscie znajduje sie w Goldzie 4 i bede pelnil role Junglera!

WZOR:

Nick w grze:

Dywizja:

Main (champ):

Linia:

Czy posiadasz TeamSpeaka z mikrofonem!?

Czy posiadasz dobre Runy?

Czy jestes ogarnietym graczem?

Czy zachowujesz sie fair?

Zapraszam

Opublikowano

Nick: podam na pw.
Region:EUNE
Dywizja: Plat V
Kontakt: Forum.
Dodatkowe informacje: Jungler szuka teamu. Kiedyś mainowałem junglę, teraz po zmianie jungli nie zagrałem w lesie ani razu. Dywizje obojętne, mogą być nawet gracze z Bronze. Jedynie najważniejsze żeby team nie rozpadł się po tygodniu, oraz żeby gracze byli w miarę dużo na lolu.

Opublikowano

Szukam ludzi do teamu!

Nieaktualne

Nick: -

Kontakt: Gra

Opis:
Po szukaniu teamu dla siebie i wkurzaniu się, że wszyscy szukają D+, a sami w części wykazują umiejętności gry na Silverze, a także po rozpadaniu się teamów po 2 tygodniach lub pierwszej porażce, postanowiłem założyć własny team.

Nie jest ważna dywizja, ważne jest to, aby każdy był słowny i punktualny, a także chętny do gry. Nie szukam także spinaczy, luźna atmosfera.

Poszukuję:
MIDera, ADC, Supporta i Junglera.

Więcej informacji po kontakcie ze mną tylko w grze.

Opublikowano

Nick: PuZi 

Dywizja: Gold II

Dodatkowe informacje: Szukam osób do normali najlepiej z ts3

gmhq5mn.png

Opublikowano

kto przygarnie biednego d5, który nie potrafi wyjść z tej dywizji do tem? nie jestem idealny ale chetnie usłysze konstruktywna krytyke, mam mikrofon i wszelkie komunikatory, mógłbym grac na midzie topie lub adc! EUNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...