Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam kogoś z S1 z mmr 1,5 +  ewentualnie Gold'a który pomoże pokonać wejście do Golda 5 na koniec sezonu zamierzam rozegrać mecze jutro od godziny 6:00 jak ktoś chętny z S1/G5+ to proszę o pw. o 6 rano zaczynamy ;) resztę odeślę na pw.
Osobiście gram adc/jungle (poszukuję dodatkowo dobrego supporta i teamu )
(serie do golda miałem już 2 x)
Jak by ktoś pytał o wiek: 18.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ick: PatatinusPL

Region: Eune

Level: 30

Dywizja (Opcjonalnie): G5

Kontakt: PW, GG: 20042773 Skype/TS3 (PW)

Dodatkowe informacje: 17,5 roku, brak spiny, czekam na nowy sezon.

...................\/...................

Opublikowano

Nick: Equener

Region: EUNE

lv:30

Dywizja: S2 seria do S1

Kontakt: PW w grze forum

Dodatkowe Informacje: Ktoś nockę ewentualnie jutro Road to gold? jak cuś to pisać pw w grze lub na pw, pozdro. 

NE8h1XT.png

Opublikowano

Nick: LordCarlo
Region:EU Północ\Wschód
Level: 12
Kontakt: GG 49182835
Dodatkowe informacje:
Witam
Szukam kolegów\koleżanek nauczycieli do gry w Leauge of Legends. Mój problem tkwi w tym że nie umiem zabijać bohaterów drużyny przeciwnej :) chciałbym się podzszkolić w tym fachu. Preferowane wyższe levele od mojego żebym miał od kogo się uczyć. Wiek od 18+ wzwyż, kontakt poprzez GG bądź w grze. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: podam na pw

lv:30

Dywizja: s2

Kontakt: PW na forum

Dodatkowe Informacje: Prawdopodobnie będę dziś pykał cały dzień, bo chciałbym wbić tego golda. Mam jeszcze nadzieje, wiare :v

Opublikowano

Chce założyć team do gry 5v5 i poszukuje osób, moje konto jest sII, poszukuje ludzi z EUNE.

Gram top, jungle,adc. Nie ważnie na jakich liniach gracie ja się dostosuje, zainteresowanych pisać.
Pw albo LoL, pisać na BustersSLK

Opublikowano

Szukam kogoś do duo Q z S1/G5+ do wbicia golda (majnuje adc ale mogę zagrać jungle lub suppa) Kontakt pw. cały czas jestem online liczę na skype or ts3 (mój wiek 18)

Opublikowano

Nick: LSC VenoM

Dywizja:Gold V
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam osób / teamu do rankedów 3v3/5v5 . Moge iść na : Topa , Jungle i Mida

nø regrets_eun1_92_1.png
Opublikowano

Rekrutacja do drużyny rankingowej 7IREC otwarta !

Wymagania to gold +wiek + 15, częsta aktywnośćchęć do gryoraz ts'3.

Czym jest 7IREC? Jest to projekt realizowany przeze mnie i kilku znajomych, w którym planujemy osiągnąć swoje w niejednej grze, więc jeśli nie podoba Ci się nasza drużyna w grze LoL, zapraszamy na PW, dowiesz się o innych grach !

7IREC - Drużyna pełnodoświadczonych pasjonatów z XXI wieku:)

3317414157064161276425.jpg

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nick: xVez

Region : EUNE

Level : 30

Dywizja : Gold II

Kontakt : Na MPCForum ewentualnie na LoLu.

Dodatkowe informacje : Szukam teamu rankingowego do grania 5vs5. Posiadam mikrofon. Wiek : 14lat. Dobrze radze sobie na jungli, lecz zaprzestane na niej grać w 5 sezonie. Mainuje mida - Konkretnie postacia Ahri, lecz innymi sobie takze radze. 

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Nick: Endviv
Region: EUNE
Level: 30

Dywizja:Gold V - pewnie unranked bo zaraz nowy sezon
Kontakt: Pw/LoL
Dodatkowe informacje: Szukam kogos do duoQ na poziomie gold/plat obojetne mi to czy ta osoba uzywa wspomagaczy.

Opublikowano

Nick:xKaprysek
Region:EUNE
Level: 29
Dywizja: Challenger
Kontakt: LOL
Dodatkowe informacje: Mainuje mida dianą na bolu (KDA 0/30/0) lub alistara na supporcie

Opublikowano

Nick : PW

Region : EUW

Lvl : 30

Dywizja : gold 3

Kontakt : PW

Dodatkowe info : Jak wiecie zaczyna się przedsezon...Chciałbym znaleźć jakąś drużynke z którą moglibyśmy sie przygotować,zgrać przed startem nowego sezonu :) nie mam zamiaru znaleźć team aby pogram sobie dla FUNu , wiadomo że zabawa i dobra atmosfera też się liczy, jednak ja chciałbym sie w jakiś sposób rozwijać i lecieć coraz dalej !

Coś o mnie...mam 17 lat , mieszkam w Polsce , w lola gram już jakieś 2 lata..Pozycja na której chciałbym grać to midlane , coraz lepiej się tam czuje i chciałbym dalej 'szlifować' się na tej pozycji :)

Mam nadzieję że ktoś napisze , czekam na propozycje :]

pozdrawiam.

Opublikowano

Nick: xxx

Dywizja: Gold 4

Kontakt: LOL, tutaj na forum tez moze byc.

Dodatkowe informacje: Szukam jakiegoś teamu 5 vs 5 na stałe, z ogarem, stałym składem. (goldy+)

Mam golda 4, ale to kwestia czasu i wyjde z tego gówna, bo dopiero teraz zacząłem tryhardować.

Moge grac przeciwko wyższym ligom na lini i tak ich wy*ebie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick : pw 

region : eune

dywizja : diament 4 

Kontakt : pw/ skype zalsers(telepizza)

Dodatkowe informacje : Chce stworzyc druzyne zarowno 5vs5 jak i 3vs3. Wymagany czas w wieczory + w weekendy . Nie interesuje mnie czy uzywasz wspomagaczy czy nie ( ja obecnie uzywam leaguesharpa , ale diament wbilem wczesniej bez wspomagaczy)

Dywizja min plat 4 , ja gram adc reszta narazie jest wolna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I ZNOWU TEAM!
Zgłosiły się do mnie 2 osoby (mid i top), ja gram w jungli, poszukuje adc i supporta (najlepiej jakby to było zgrane duo, nie zgrane też mże być ogarnie się z czasem)
PW albo LoL - BustersSLK

Opublikowano

Nick: TheCalamity / IamMason / WsneOakyW
Region: EUW / EUW / EUNE(tu rzadko zaglądam)
Level: 30/16/30
Dywizja: Gold 3(EUW)
Kontakt: PW / ING
Dodatkowe informacje: Grałem głównie na pozycji adc, również  trochę mid'a i top'a

Opublikowano

Nick: SirMythal
Dywizja: Silver I-V aktualnie V :v
Kontakt: PW/LoL
Dodatkowe informacje: Mainuje teraz supporta. Szukam raczej teamu 5vs5 na sezon piąty,ale nie pogardzę dobrym adc do duo.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

Nick: podam jak coś na pw

Level:30

Dywizja: Silver V

Kontakt: PW / 21889922 gg

Dodatkowe informacje: Zaczynam swoją przygodę z L#. Mainuje adc i mida. Jeśli ktoś jest chętny duo w preasezionie z L# to pisać na pw/gg.

Opublikowano

Nick:WTFJP
Level: 30
Dywizja:S4 zakończony z S4 Idzie w góre :)
Kontakt: W grze Nick /\ wyzej 

Dodatkowe informacje:Szukam 4-5 osób do gry Rankedów   5 vs 5 Team...  Skype/Ts3 ||| My main Mid ||| Ogarniete osoby zadnych troli .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...