Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ogarnięcty Top/sup i Jungler/adc/Top szuka teamu który :
- Gra często 5

- +17 lat

-Miłego

-Chcącego coś osiągnąć 

Wypadała by również wyrozumiałość jak i z naszej strony jak i z waszej. Aktualnie jesteśmy obaj w silver :/ gdyż poprostu dobór teamu może inaczej orangutanów do teamu jest poprostu śmieszny gramy z brązami na gold/platyny .

Chcielibyśmy pograć wspólnie z jakimś teamem gwarantujemy zgranie oraz możliwość częstych gier gramy ze sobą już około pół roku 

Zainteresowani pisać 

Serv EuNe

Nick: PyrkaxD

Kontakt najlepiej przez gre iż nie chcę narazie podawać swoich danych osobowych 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Pw MPCForum
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold 3
Kontakt: Pw MPCForum
Dodatkowe informacje: Cassio, Syndra, Katarina, Akali, Kalista, Vayne :) Osoby chętne i ogarniające zapraszam do wspólnej zabawy szukam stałego partnera. Nie może być to wymoczek 2/8 udyrkiem :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nick:LeoSantos
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie)D4 51 LP
Kontakt: Pw na lolu 
Dodatkowe informacje:Szukam osoby do duoq ogarniętej minimum d5

sIbMQDw.png

Opublikowano

Nick: GiorgoSmelo15
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V
Kontakt: Pw tutaj
Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby do grania duoq

Opublikowano

SZUKAM TOPLANERA DO TEAMU RANKINGOWEGO 5V5! 

Chętnych proszę o kontakt poprzez forum lub bezpośrednio w grze, mój nick: Aerim

(EUNE)

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Opublikowano

Nick:PW
Dywizja: GV
Kontakt:Skype :)
Dodatkowe informacje:Szukam graczy,którzy będą na bolu/sharpie lub bez tego zeby powbijać dywizji :D nie flamuję ^^

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nick: PW
Level: 30
Dywizja: Platinum
Kontakt: pw na MPC
Dodatkowe informacje: Poszukuję ludzi do normali oraz ew. mogę pograć w jakimś teamie. W grę wchodzi raczej top / mid.

Opublikowano

Mid/adc szuka teamu do grania. Bez żadnej spiny,po prostu dla luzu,zabicia czasu. Moge grac wieczorami ile wlezie,byleby było z kim.

Platyna,Eune,Rasn.

Ps. Nie lubie tsa.

Opublikowano

Nick:DrelasPLx
Dywizja: (Opcjonalnie):Bronze I
Kontakt: Pw/Ts/Skype
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do duo 

Opublikowano

Nick: Palaj
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) d5
Kontakt: pw forum - potem mogę podać ts/skype
Dodatkowe informacje: Szukam osoby w tych okolicach do grania duo q, ważne żeby miała mutacje i troche dystansu do siebie :)

Opublikowano
Witam serdecznie moja dywizja to gold razem z dwoma kumplami z reala gramy bardzo dużo i posiadamy już jakieś zgranie ostatnimi czasy odbył się I Gorlicki turniej lola o czym możesz się więcej dowiedzieć na stronie np polscygracze.pl dostaliśmy się tam do 1/8 turnieju to byloo na prawdę coś przeżyć coś takiego i powiedzieliśmy sobie ze to nie jest koniec to jest dopiero początek naszej drużyny z którą możemy bardzo dużo osiągnąć to się czujee te emocje ten pierwszy turniej bardzo nas zmobilizował do dalszej pracy kto wie jak by nasz jungler miał kompa i potrenował wcześniej czy nie zaszlibyśmy dalej w tym turniejuu ale nie ma co tylko na niego zwalać trudno nie udało się na pewno się nie poddamy i teraz to co chce wam przekazać poszukujemy do naszego teamu (nazwy oficjalniej jeszcze nie mamy) JUNGLERA ORAZ TOP LAINERA . Teraz bardzo ważne jest to żeby mieszkał w Małopolsce lub jej okolicach po to żeby miał możliwość do nas dojechać na finały danego turnieju jak to będzie Krakowie,Katowicach,Gorlicach musi się tam stawić i na to liczmy hmm dywizja? nieważna jeśli spełniasz choć te 2 warunki jesteś z Małopolski i grasz top/jungle napisz do mnie nick w grze to : Biansh lub mail to [email protected] częściej będzie można mnie spotkać w grze ewentualnie pw na mpc. co oferujemy 

*bardzo dobra zabawę i atmosferę 

*ostre i męczące treningi 

*komunikacje z teamem (ts)

*udziały we wszelkich turniejach (np III ogólno polski turniej lola[data jeszcze nie znana ale zapowiedzi są],go4lol,II gorlicki turniej lola i więcej)oczywiście każdy turniej ma na celu nas zmobilizować do walki pracy i do osiągania sukcesów na polskiej scenie e-sportu.

Jeśli jesteś poważnie zainteresowany tą propozycją odezwij się do nas . Pisane na szybko mogłem popełnić kilka błędów ortograficznych . Proszę o poważne propozycje . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick: Belossi
Dywizja: Platyna IV
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do duo, gold II +, wyluzowanej, zdystansowanej.Mam 17lat.

Ps. Ostatnio mi nie idzie, ale trzeba się w końcu przełamać :)

Opublikowano

Nick: Käntek
Dywizja: Plat, Diamond 
Kontakt: LOL Pw 
Dodatkowe informacje: Poszukuję jednej osoby do grania 3v3 rankedow/normali  :) pisac pw lub dodac na lolu 

Opublikowano

Nick: Gucio6
Region: Turcja
Dywizja: Bronze 5
Kontakt: LOL Pw / MPC

Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby do grania rankedów, ts3+ może być l# czy tam BoL.

­

Opublikowano

Hej.

Po szukaniu teamu dla siebie i wkurzaniu się, że wszyscy szukają D+, a sami w części wykazują umiejętności gry na Silverze, a także po rozpadaniu się teamów po 2 tygodniach lub pierwszej porażce, postanowiłem założyć własny team.

Szukamy junglera do naszego teamu. Mamy już 4 osoby.

Kompletnie nie obchodzi nas dywizja, może być to Bronze V, ale mamy po prostu kilka wymagań dla owego:

- umiejętność grania nową metą,
- ts + mikrofon (przez który cię zrozumiemy :) )
- oczywiście posiadanie większości supportów z mety.

My gramy zazwyczaj od 19/20 do 23/24, więc nie powinno być problemu. Średnia wieku to 19 lat, także zapraszamy powyżej 16+

Więcej u: GooDan w grze.

Opublikowano

Witam poszukujemy do teamu 5v5  ADC jest nas czworo jungle support top i mid gramy juz od roku razem wszystko dziala jak nalezy. Chcesz do nas dołaczyć ? pisz na priv ! miniumum diamond.Only #LS z mozgiem nie guzikiem wcisnietym teamspeak lub skype Kidy Precz ZERO FLAME =) Nick Katarinakitykill : ) FAST

Opublikowano

Nick: Dam na PW
Dywizja: G5
Kontakt:  MPC

Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby do grania rankedów, może być z ts/skype lub bez. Z L# albo BoLem

Opublikowano

Nick: PuZi

Region: EuNe

Dywizja: Platyna 4

Kontakt: LOL Pw / MPC

Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby do grania team'ówek, normali. Najlepiej Ts3. Main ADC

gmhq5mn.png

Opublikowano

Nick: NWM Treom
Dywizja: Diamond V
Kontakt: NWM Treom w lol-u
Dodatkowe informacje: szukam 1 osoby do gier rankingowych 3vs3 . Team w silver III 6/7 gier wygranych

Opublikowano

Hej.

Po szukaniu teamu dla siebie i wkurzaniu się, że wszyscy szukają D+, a sami w części wykazują umiejętności gry na Silverze, a także po rozpadaniu się teamów po 2 tygodniach lub pierwszej porażce, postanowiłem założyć własny team.

Szukamy supporta do naszego teamu. Mamy już 4 osoby.

Kompletnie nie obchodzi nas dywizja, może być to Bronze V, ale mamy po prostu kilka wymagań dla owego:

- umiejętność grania nową metą,
- ts + mikrofon (przez który cię zrozumiemy :) )
- oczywiście posiadanie większości supportów z mety.

My gramy zazwyczaj od 19/20 do 23/24, więc nie powinno być problemu. Średnia wieku to 19 lat, także zapraszamy powyżej 16+

Więcej u: GooDan w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...