Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PRZECZYTAJ CAŁY TEMAT [uWAŻNIE I ZE ZROZUMIENIEM] A NIE TYLKO KAWAŁEK! JEŻELI NIE CHCE CI SIĘ TO ODPUŚĆ JUŻ TERAZ!

Witam,
Tak jak w temacie czyli szukam ludzi do Team'u (Nazwa zostanie ustalona po zebraniu graczy aby każdy był z nią zgodny) którzy są chętni do grania 5vs5 na poważnie a nie dla FUN'u.
Mam już dość Team'ów które rozpadają się po kilku grach lub dniach i ktoś odchodzi bez słowa lub po prostu twierdzi, że to nie jest dla niego czy też uważa się lepszego od innych. Takim delikwentom mówimy stanowcze Nie!
Szukam osób które chciałby by coś osiągnąć na tle w tym momencie Polski a później może czegoś więcej a raczej napewno
W późniejszym czasie po zgraniu, "poznaniu" siebie wzajemnie jak, powstaniu tej "fajnej" atmosfery oraz wbiciu tego min. Diamentu V w Team'ówkach gdyż wtedy by to "odzwierciedlało" Nasz poziom wspólnej gry itp. a następnie zacząć brać się za przeróżne turnieje i inne tego typu rzeczy by zdobywać coraz większe doświadczenie, "respectu" jak drużyna i pojedyczne jednostki, dobrze bawić się przy tym i być może zdobywaniu jakichś nagród, następnie oczywiście przenieść się na West gdyż jak wiadomo tam w tych "wyższych" ligach jest o wiele większy poziom i to jest warunek wystartowania w Coke-Zero Challenger Series.
Jeżeli zaczniemy wygrywać większość turniejów itp. to spróbować wystartować do Coke-Zero Challenger Series i walczyć o miejsce w LCS'ach...jeżeli nie wyjdzie za pierwszym razem próbujemy aż do skutku tylko po to by piąć się najwyżej jak się da i z najbardziej możliwym skutkiem...
Team ma się składać z osób które chcą lub mają zamiar zostać profesjonalnymi graczami jak i drużyną więc nie chcę ludzi którzy zrezygnują po kilku dniach/tygodniach bo to i tamto więc zastanów się zanim się zgłosisz do mnie...
Traktuje tą sprawę na poważnie więc Ty też potraktuj.

Szukam osób które mainują swoją linie i mają spory wachlarz championów którymi umie grać na dobrym a raczej bardzo dobrym poziomie byśmy mieli możliwość wymyślania ciekawych kombinacji championów jak i taktyk w grze itd...

Szukamy ludzi na linie:
Musi wiedzieć co jest grane z jego linią, znać mete aktualną, wykorzystywać ich potencjał, używać inteligentnie TP'ka jak i komunikować się z resztą Team'u...
-Jungle
Szukamy komunikatywnego junglera który nie wstydzi się otwierać buzi że robi ganka albo chce podjąć smoka czy też oddać blue miderowi...przecież od tej pozycji zależy bardzo wiele więc jeżeli nie potrafisz otworzyć tej buźki lub wydrzeć się to nawet nie pisz bo to strata czasu...musi wykazać się nie tylko grą w buszu ale również analityczną rozstawą wardów na mapie jak i ocenić gdzie może być enemy jungler czy też wiedzieć kiedy zrobić ganka a kiedy nie...czy przyniesie to korzyści drużynie czy też nie...
-ADC [ZAJĘTE]
Wiadomo...musi wiedzieć jak grać, jak farmić, jak zrobić skuteczną wymiane z enemy botem oraz jak zdominować przeciwnika
-Supp [ZAJĘTE]
Co jest najważniejsze to wardy, wizja na mapie itd...potrafić się wbić rozważnie, mieć dobrą synchronizacje z adc, dobrze zrobić wymiane więc adc jak i supp muszą być gadatliwi bo tak to nie ma sensu i zgadywać co zrobi Twój kolega na linii i co miał na myśli robiąc to...
Mile widziany jest DUO BOT który ze sobą dużo już czasu grywał ale solo również będą brani pod uwagę...

Czyli tak jak napisałem osoby muszą być komunikatywne, gadatliwe, jeżeli jesteś cichy i nie potrafisz się odezwać to nie ma sensu marnować mój jak i Twój czas bo nic to nie wniesie...
Jeżeli ktoś jest callerem to równie dobrze i jeżeli będziesz się zgłaszał to jako pierwsze powinieneś to wymienić gdyż to ważna rzecz a jeżeli nie będzie callera to ja nim zostanę bo jednak to w większości rola midera, junglera lub supporta czyż nie?
Tylko to nie tak że ktoś napisze mogę grać tu czy na innej lini...Jeśli ktoś wyskoczy mi z takim tekstem od razu usuwam z znajomych bo to tylko strata czasu...chcę osoby które mainują swoją linie a nie takich co grają na różnych i twierdzą, że tu i tam idzie im dobrze
A tutaj mały haczyk dla tych co mają w d***e to co napisałem i udają, że to przeczytali itd...więc jeżeli naprawdę jesteś w tym momencie czytania tej "lektury" to tutaj podaje  "kod" który powinieneś mi podać zaraz po tym jak zaakceptuje Twoje zaproszenie...dopóki nie napiszesz tego to nawet się nie odezwe więc zacznij rozmowę od przywitania się oraz "NGNL". Wybaczcie ale mam dosyć ludzi którzy udają, że to przeczytali i po prostu insta zapro i potem piszą bzdety i wychodzi w trakcie, że jednak coś i coś i po Team'ie...

-Jeśli ktoś Lubi bawić się w trenera albo osobę która pomoże Nam taktycznie np. w oglądaniu meczów które rozegramy na turniejach. Spostrzeżeniu błędów które wykonujemy albo podaniu pomysłów na grę również zapraszamy. Zagwarantujemy tej osobie w poźniejszym etapie dobrą posadę trenera a także sprzęt który zaoferuje Nam Gaming gdyż jeżeli będzie to "Dream Team" to Gaming w 100% będzie...

Wymagamy:
-Platyna+ [Najlepiej wysokie Diamenty chociaż sam posiadam Diamond V] (Zdarzają się wyjątki typu "wyjątkowy" Gold czy inne)
-KDA postaciami ze "swojej linii" czy też main'ami 3.0+
-Wiek 18+ ze względu na różne turnieje które niestety nie dopuszczają osoby poniżej tego roku życia a także organizacje nie szukają dzieci tylko osób które mogą poświęcić troszkę czasu a także przyjechać na turniej OFFLINE ...
-Sporo czasu na grę i trenowanie/szlifowanie swoich jak i drużynowych umiejetności, dlatego najlepiej jakby zgłaszały się osoby które naprawdę mają tego czasu cholernie dużo by grać (Musisz posiadać ten czas od np. 18/20 do 23/24)
-Posiadania TS3 to obowiązek jak i sprawnego mikrofonu!
-Posiadanie dobrego komputera jest najważniejsze jak nie możesz posiadać WOLNEGO neta bo wtedy odpadasz...jeżeli masz problemy z netem to nie pociągaj ze sobą całej drużyny przez to...
-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)
-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią co było wymienione nieco wyżej)
-Żadne trolle i dziwni ludzie co potem podczas gry zacznąć odwalać różne rzeczy czy też pickować coś dziwnego bez nie wiadomo co
-Bez żadnego flame'u na reszte Team'u czy też płaczu i innych typowych akcji po przegranej grze/linii czy też padnięciu bez sensu itd
-Dostrzeganie błędów swoich jak i reszty drużny oraz tłumaczeniu i pomocy w ich eliminacji
-Jesteś walnięty pozytywnie i potrafisz zbić spiętą atmosfere czy raczej siedzisz cichutko? Potrzebujemy raczej osób które potrafią zrobić "tą" atmosfere jak i nie znikać po grach gdyż to według mnie nie ma sensu bo tak to nic nie wniesiemy do Team'u a przecież musimy czuć się pewnie itp. [Przepraszam ale nie wiedziałem jak to nazwać ^^]
-Mile widziane doświadczenie w różnych turniejach (LAN'y, ESL itp.)
-Dodatkowym atutem by było mieszkanie gdzieś w okolicach Gdańska gdyż wtedy można by było robić jakieś wypady itp. ^^ ale to tylko dodatek który nie wpływa absolutnie podczas "rekrutacji"
-Musisz być gotowy wiele poświęcić oraz czy jesteś gotów i "zacząć" grę na poważnie, osiągnąć coś z niej i bawić się tak jak inni gracze sławnych drużyn przy tym zarabiając...Nie jesteś gowoty? Nie pisz

Oferujemy:
-Nowe doświadczenia jak i rozwijanie się w ambitnym Team'ie w gronie osób o tych samych ambicjach, potencjale czy też marzeniach
-Miłą atmosfere
-Zajebistą zabawę
-Ciekawych ludzi a być może potem przyjaciół
-Sporą aktywność
-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach
-Serwer TeamSpeak3 [Aktualnie mój padł więc używam "zastępczego" ale niedługo ponownie zainwestuje w swój]
-Wiele, wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany co do Team'u to pisz do AveJerem a nie pod postem gdyż nie czytam tego

PS. Chcemy stworzyć coś naprawdę dobrego by w końcu zacząć "większą" przygodę z tą grą i stanąć kiedyś na przeciw sławnych drużyn i mierzyć się z nimi a nie rozpadnięcie Team'u po kilku dniach jak wspomniałem to wcześniej więc jeżeli nie spełniasz jakiegoś wymagania to nie trać bezsensownie swojego jak i mojego czasu na zbędną dyskusje która do niczego nie doprowadzi.

Jeżeli to przeczytałeś to gratulacje i mam nadzieję, że się zgłosisz! ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Nick:Dr4eon

Region: EUW

Level : 3

Dywizja:Brak

Kontakt: Na forum lub w grze.

Dodatkowe informacje: Szukam osób do levelowania konta na weście. Ja mainuje mida więc tam chciałbym zawsze chodzić. Jak jest ktoś kto leveluje konto i gra na innej pozycji niż mid możemy razem pograć. Mam 17 lat ew. możemy gadać na skype lub ts. Jak ktoś jest toksycznym graczem to może nawet nie pisać bo po 1-2 meczach będę to wiedział i przestanę z nim grać. Poprostu nie lubie flame'u.

Opublikowano

Nick:  knowmyrules
Region:   EUNE
Level: 30
Dywizja: gold 2
Kontakt:  Nick w grze lub pw na mpc forum
Dodatkowe informacje:  Main mid lane

Opublikowano

Nick:  na pw
Region:   EUNE
Dywizja: gold 4
Kontakt:  pw 
Dodatkowe informacje:  Szukam ludzi do teamu, nie mam sporych wymagań,  team ma być po to żeby pograć razem, ale też wiadomo żeby coś osiągać i zgrać się :)

Wymagania:

- TS3 + mikro

- +16

- Ogarnięcie swojej lini

- Gold +

-nie spinać

Pozycje:

Jungle - Zajęte

Mid

Support

Adc- Ja 

Opublikowano

Nick: Canis Lycaon
Region: EUW
Level: 9
Kontakt: Skype sebado4
Dodatkowe informacje: Mam na imię Mariusz. Mam 15 lat, szukam ludzi do gry na serwerze EUW od nowa. Na EUNE mam plat 4.

Opublikowano

Nick: YölöSwager
Region: EUNE
Level: 27
Kontakt: W grze
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do wspólnej gry , mainuje topa , jungle , od czasu do czasu gram na midzie zedem , talonem , kha ,yasuo , posiadam ts.

nø regrets_eun1_92_1.png
Opublikowano

Nick: Na pw.

Dywizja: G4, pnę się wyżej.

Rola: Support, jungler only.

Szukam: Teamu do pogrania, partnera do DUO.

Dodatkowe informacje:

TS: CHECK!

Micro: CHECK!

Więcej info na PW.

Opublikowano
Nick:Manewre

Region:EUNE

Level:30

Dywizja:Silver/Brąz

Kontakt:Pw na forum lub GG:41903016

Dodatkowe informacje:Szukam dwóch osób do teamówek 5vs5.W gre wchodzi oczywiście również gra duo rankedów.

Wiek 18+/Komunikator głosowy(oczywiscie niezbedne mikro)/dystans do gry oraz poczucie humoru;D.

Szukam osób na adc/supporta.Kwestie ogrania bedziemy dyskutować.

#rein

Opublikowano

Nick:
Region:
Level: 
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt:
Dodatkowe informacje:

Nick: Frektes(smurf) Cpt Vezzie(main)

Level: 5

Dywizja: Platyna IV

Kontakt:w grze ,forum

Robię smurfa i szukam osoby do blindów.Max level to gdzieś tak 15, żeby run nie mieli i summonerów(-12).

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

5v5 Ranked Team

Szukamy dwóch osób do teamu:

ADC/MID

SUPPORT

Minimum Platyna 5.

Team bedzie sie skladal z samych platyn/diamentow zeby zachowac rownowage w umiejetnosciach, chcemy grac dla zabawy, ale takze chcemy cos osiagnac. W pozniejszym etapie chcemy brac udzialy w przeroznych turniejach. Wiecej informacji podamy jak sie zapoznamy.

Mamy wlasnego ts'a.

Kontakt: Na mpc albo WHY Sk1ppeR w League Of Legends

2yzq.png

Opublikowano

Szukam osób do grania w teamie.

Poszukuje adc, suporta, mid.

Konta muszą być w co najmniej w silwerze, ale może bronze I też się przynajmniej bo gramy dla przyjemności i dla zabawy.

Dni grania jeszcze ustalimy. Pora dnia raczej w godzinach wieczornych. 

Posiadamy własnego ts3.   

Kontakt: pw i konto na lolu (VeseMir2k).

Opublikowano

Nick:Idontwannaplay
Dywizja: (Opcjonalnie) silver 3
Kontakt: w lol'u lub skype : bielikm99
Dodatkowe informacje: szukam kogoś do duo nalepiej z bolem lub LeagueSharp 15 lat

Opublikowano

Nick:Darkstron

Lv:30

Dywizja:S1

Kontakt:PW lub gra

Dodatkowe informacje:Szukam supporta do DuoQ,najlepiej z S2-S1

Mainuje adc,głównie Vayne,ale innymi  adc też potrafię coś ugrać :)

Cel-gold w szybkim czasie

Szukam głównie ogarniętych supportów,ale jeśli naprawdę dobrze grasz na innej liniach w podanych wyżej dywizjach to też możesz pisać.

Opublikowano

Nick:podam pozniej
Dywizja: (Opcjonalnie)Gold 3 
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje:

Mam 16lat, posiadam ts i skype, gram glownie jungla/mid.

Opublikowano

Nick: Xespect
Region: EuNE
Dywizja: Platyna3
Kontakt: Najlepiej na lolu tam jestem najczęściej
Dodatkowe informacje: Moje main pozycje to mid/adc szukam ludzi do grania normali (ewentualnie rankedów 3v3 5v5). Mam 15 lat w lola gram od końca 2 sezonu

Opublikowano

Nick : podam na PW zainteresowanych

Region EUW

lvl 7 +

d. -

kontakt tutaj na PW

dodatkowo, zaczynam na west, tak po prostu, na eune d2

ts mile widziany

Opublikowano

photo-thumb-1008112.jpg?_r=1404666635

Nick: Podaje na skype .
Level: 30
Dywizja
: - G5
Kontakt: Skype : kusiu1996
Dodatkowe informacje: Szukam osoby do DUO BOL . G5-G1 .

76561198175931070.png

Opublikowano

Nick: Axeallll

Dywizja Silver 3

Kontakt: Skype: kacper.nowak99 lub ts3: srv2.multigaming.pl:10811 ---> siedze cały czas na ts3

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo ---> gram supporty, ale mogę też zagrać jungle.

Mam 15 lat

Opublikowano

Siemanko! 

Nick: FastLayan

Dywizja: Sreberko V

Kontakt: PW or feed xD Częściej jestem na fb niż tu - Daniel Mojsiej

Dodatkowe info: No chyba wiadome, że musisz posiadać skype lub ts bądź vt rzecz jasna z mikro :D 

Info ode mnie: Szukam spoko ludzi powyżej 17 lat z poczuciem humoru (płeć obojętna), którzy nie będą płakać bo ktoś afk lub feeduje, którzy nie wpisują /surrender i nie wciskają TAK. Po prostu heavy fun! ;] Ogólnie szukam 5 osób na summoner"s rift bo jak wiadomo nie dość że w grupie raźniej to w lolu wygrywa tylko zgrana gra zespołowa :) A i na koniec info o mojej grze - najlepiej się sprawdzam jungle, top. Dobrze mi idzie support, średnio mid (w ogóle na mida mam chyba tylko 4 postacie D:) Tylko w ostateczności gram na adc. 

Pisać, grać, wygrywać!! :D

Opublikowano

Nick: Na5tyczek

Region: EuNE

Dywizja: Gold 2

Kontakt: PW forum

Dodatkowe informacje:

Witajcie!

Chciałbym założyć drużynę rankingową z ludźmi, którzy chcieliby coś osiągnąć w "teamówkach".

Poszukuje ludzi na linie topa, jungle, adc, supporta.

Chciałbym aby zawodnicy, którzy się zgłoszą byli punktualni, wytrwali, z poczuciem humoru.

Od razu mówię, że chciałbym zrobić drużynę, która będzie ze sobą dłużej grała, a nie po 1 meczu się rozpada.

Chciałbym, aby drużyna rozegrała kilka meczy od godziny 18.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na PW.

Nazwa drużyny zostanie ustalona gdy bedzie juz skład, aby każdemu sie posobala.

Oczywista sprawa jest ze kazda osoba powinna miec TeamSpeak 3 wraz z dzialajacym mikrofonem.

Chcialbym aby zglaszajacy sie na PW mieli powyzej Golda 5, mieli mutacje :)

Zapraszam na PW.

Na5tyczek_eune_10_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...