Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Bocz3k

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Silver V ( Spadek z Silv 2 :D brak aktywności)

Kontakt: GG;6696594 PW, W LoLu

Dodatkowe info: Za owocną współprace mam do rozdania pare skórek RP etc. :) 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: dudekn
Region:eune
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie)silver 1 (miałem promo do golda ale wiadomo co się stało)
Kontakt: GG: 51315670 lub na MPC FORUM
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do wspólnego wbijania dywizji. Gram zazwyczaj mid, ew. adc, jungle support nie lubię grać topa. Moje mainy to zed/fizz/kha zix/warwick. Gram dobrze, jednak nie mogę wyjść przez feederów i ciągłych afków.

Opublikowano

Poszukuję 3 osób do teamu 5v5 na serwerze tureckim.

Nie ma to być team "Prosów", lecz tylko zabijacz czasu.

Miło gdyby wszyscy posiadali skype, bądź TS3. 

Jeśli ktoś jest zainteresowany prosiłbym o PW tutaj lub w grze mój nick : Diamond ADC

Pozdrawiam.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : wbitą mam platynę 3, do końca sezonu będzie diamond :D

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

.......Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawdę spoko i gra z jego członkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

PS: Dostaje mega dużo propozycji teamów, ale żadnek jeszcze nie spełnił moich oczekiwań więc apeluje o nie wysyłąnie zaproszeń, jeżeli masz zamiar zagrać 1 gre zapoznawczą a potam przez miesiąc cisza, najlepszej, żeby team miał ustalona stała godzinę o której spotykają sięw grze i czynią swą powinność...

Opublikowano

Witam,

jak wiecie niedługo koniec sezonu, a gold sam sie nie wbiję. Walczyłem z awansem do golda już długi czas. Niestety duża liczba afkerów, ludzi obrażających się i chodzących na obiad bo mama woła (nie wiadomo dlaczego tacy ludzie rozpoczynają grę rankedową) czy po prostu ,,I can play only mid" ludzi, sprawiła, że niechęć do Lola rosła bardzo szybko z dnia na dzień. Większość moichznajomych miała albo szczęście albo po prostu lepiej grali postaciami AP którymi łatwiej carrować gry. Jeden szczęśliwiec wygrał 25 gier pod rząd. Poprzeskakiwał ligi i siedzi w platynie (przez co grać razem nie mamy jak). Drugi bardzo podobnie. Jak pewnie sie domyślacie jestem na serverze East gdzie takie rzeczy sie wyrabiają. Na Wescie mam konto w Goldzie gdzie dojść nie było najmniejszego problemu. Natomiast tu majtam się ciągle między promo do Gold v a Silverem II. Apeluje do ludzi którzy smerfią w silverze/brązie lub grają na kontach swojego młodszego rodzeństwa o pomoc. Chce mieć do już za sobą i dojść do złotej ligi przed końcem sezonu. Jeżeli byłby ktokolwiek skory do pomocy piszcie tu lub na priv, ale reszte dogadamy potem:) Dodam jeszcze, że zawsze staram sie być miły i puszczam ludzi na ich ,,Mainowe" linie, lecz niestety bardzo żadko to skutkuje. Tu w silverze nikt nie chce grać supportem i wolą przegrać mida niż pozwolić innym zając się daną linią, nawet jeżeli wszyscy ładnie proszą. Z góry dziękuję za zainteresowanie się moim problemem i podaje podstawowe infornacje o moich umiejętnościach gry.

Top: 

Main: Pantheon

Inne: Gangplank, Tryndamere

Mid:

Inne: Akali, Talon, Ryze

Jungle:

Main: Hecarim, Jax

Inne: Xin, Pantheon, Tryndamere, Amumu

Adc: 

Main: Ezreal, 

Inne: Cait, Tristana, Varus, Sivir

Support:

Main: Leona

Inne: Teemo,Kalye

19 lat, ts3

Opublikowano

cześć wszystkim

krótko mówiąc, soloQ stało się dla mnie nudne, chciałbym znaleźć team 3v3  / 5v5    EUNE

aktualnie studiuję, mam dużo czasu wieczorami, 20 lat wszelkie komunikatory jakie tam sobie wymarzycie posiadam, w tym sezonie diament 5 ale grałem tylko przez ostatie 2 miesiące bo miałem przerwe :) jestem na bieżąco, dostosowuję się pod team,

dodatkowe info, soloQ carrowałem midem, oprócz tego gram supportami, sporadycznie topem, ale i tak jest to klasa gry wyższa od przeciętnej, nawet jeżeli nie gram metą to ją kontruję, a jak chcecie wiedzieć coś jeszcze to zapraszam na pw

16k7y4p.png

Opublikowano

Nick: na PW
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) : z P III spadłem do G III chce wrócić
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje:

Szukam kogoś z BOLEM / L# najlepiej do carrowania gry

Dywizja obojętna jeżeli masz coś z tych programów jeżeli nie to szukam conajmniej GOLDA z móżgiem który pomoże mi ugrać + KTÓRY GRA CZĘSTO

Mam ts , mikro , 19 lat

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nick:V Ramsay Dahmer
Region: EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) Diament III
Kontakt: W grze/priv na forum
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do wbicia diamentu w drużynach 3vs3/5vs5, oczywiście z możliwością kontaktu głosowego (jeżeli dużo kurwujesz/słuchasz rapu/masz dunning krugera = No thanks).

Czasu na granie mam mnóstwo, mogą to też być godziny b.późne, nie przeszkadza mi to kompletnie.

Opublikowano

Witam. Poszukuję ludzi do drużyny rankingowej na topa oraz junglę. Na początku w planach mamy tylko granie rankedów, po pewnym czasie jakieś małe turnieje. Gramy w weekendy po kilka godzin w godzinach wieczornych.
Wymagania:
-dywizja: minimum gold
-wiek minimum 15 lat
-kultura osobista
-sprawny mikrofon, komunikator skype/ts3
Obecny skład drużyny:
-mid diamond 4
-support gold 1
-adc unranked (smurf z gold 2)
Poszukujemy osób, które walczą do końca oraz nie odejdą z teamu po kilku tygodniach. Kontakt ze mną poprzez klienta gry, nick: Sunshine.

Opublikowano

Nick: Kajo
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver V
Kontakt: W grze, na forum, skype:kajokin
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś ogarniętego do duo rankedów. Siedzę w S5 i jak tylko mam okazję wygrać grę to od razu w drugiej grze trafia się feeder/afker/flamer (jak to na EUNE, czyli polacy+grecy = elohell).

Mainuje mida z LeBlanc (poziom gry conajmniej Goldowy, jukes, etc.) lub Xerathem.

Czasem pojdę na jungle Xinem (w miarę dobrze).

Jestem też świetny na supporcie Morganą.

korwin.gif

Opublikowano

Nick : Cukrowyziemniak

Region : EUNE

Level : 6 :D

Dywizja : BRAK !

Kontakt : Skype : cukrowyziemniak lub PW na mpc.

Dodatkowe informacje: Dopiero zaczynam preferuje mid lub adc. Mogę grać dużo codziennie ,ponieważ nie mam w co innego grać xD Szybko pojmuję jeśli ktoś dobrze tłumaczy i potrafi zrozumieć błędy początkującego. Preferuję rozmowę podczas gry. Więcej info na pw lub skype .

Opublikowano

Nick: lenovo171
Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie)  gold 4 spadek z gold 3
Kontakt:  pw  forum/lol
Dodatkowe informacje: moge grac supportem z  kims adc, albo ktos jungler ja mid/adc... najlepiej smurf jakis  lub  ogar...

Opublikowano

Nick: JaQuś
Region: Eune
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold II
Kontakt:  PW
Dodatkowe informacje

Poszukuje kogoś do pogrania sobie o podobnej dywizji co moja . Nie chce żadnych napinaczy czy debili , którzy po tym jak ktoś im coś zepsuje wyjdą z gry . Dodatkowo chętnie dołącze do teamu 3v3 / 5v5 . Najlepiej czuje sie na pozycji adc ale moge też pójść do jungli .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

[!] Team rankingowy poszukuje toplanera [ EUNE ]
Witam. Wraz ze znajomymi postanowiliśmy stworzyć jakiś mocny team rankingowy.
Nasze doświadczenie i dywizje różnych kont to od golda/platyny po diament.
Jak w temacie - poszukujemy toplanera. Nasze wymagania:

• granie na EUNE
  • możliwość komunikacji głosowej
  • spędzanie dość sporej ilości czasu przy grze, a nie np 1 mecz dziennie
  • umiejętności grania champami z aktualnej mety na topie np: maokai/ryze/rumble itp.
  • doświadczenie w grze
  • humor i ogarnięty głos - byle nie piskliwy, przed mutacją, więc zakładamy jakieś 16 lat +

Kontakt - PW na forum. Piszcie, jeśli jesteście zaintereoswni porobieniem jakiś dobrych plejsów na 5v5 :D

123

Opublikowano

Nick: Podam na pw

lvl: 30

Dywizja: Plat 2

Kontakt: Pw forum

Dodatkowe informacje: Szukam teamu 5v5 który gra dosyć często, preferuje ts3, gram jungle, do konca sezonu chciałbym wbić gold/plat na 5v5

Opublikowano

Nick: Trasnip
Region:TR(turcja)
Dywizja: Diamond 1
Kontakt:gg w profilu, pw tutaj, zaproś w grze
Dodatkowe informacje: witam, szukam kogoś do duo na turcji minimum ten diament 5 cel master tier,chall, szukam tez teamu na turcji obojetnie jakie dywizje byle zeby wbic jakies tam dywizje na 3v3 i 5v5

Opublikowano

Witam ! :) A wiec przejde do rzeczy , chciałbym stworzyć wkońcu ten śmieszny team  ! 
Szukam ludzi z dywizjami minimum platyna :D Sam nią nie jestem ale oceniam swoje możliwośći na troche wyżej . 
Również chciałbym żeby gracze z którymi miałbym grać byli w miare doświadczeni :)

Wolne Linie : 

-Jungle
-Mid
-Adc
-Supp

Ja preferuje każdą z nich dostosuje się pod graczy ! Pisać w grze Luffino nick ! 

Opublikowano

Czesc ! :) , Jesli szukasz kogos do teamu , odrazu przestan czytac tutaj nie znajdziesz.

Jestem doswiadczonym graczem Platyny/Diamentu(Byl diament , spadlemz powodu braku aktywnosci) osobiscie uwielbiam grac na jungli , najwieksza frajda staram sie wtedy zawsze pomagac swojej druzynie :)

Chce stworzyc druzyne z ludzi z Srebra/Brazu , i doprowadzic was conajmniej do golda :) , pokazac ze da sie , jesli sie wspolpracuje poszukuje wiec:

MUSISZ MIEC PRZYNAJMNIEJ CZAS NA 2 GRY NA DZIEN : ) ( Wyjatki sie zdarzaja)

- Mid ( Rezerwa tez)

- Top ( Rezerwa tez)

- Adc ( Rezerwa tez)

- Support ( Rezerwa tez)

# Zakaz grania na bolu , jesli zobacze dziwne zagrywki z twojej strony , wylecisz szybciej niz wszedles :) , team ma byc uczciwy .

pisac na :

GG 8165785

Lol : Rarlon

Serwer: East oczywiscie :)

Opublikowano

Nick : Placeeko

Level : 30

Dywizja : Silver V (spadek z Silver III )

Kontakt : PW na forum lub w LOL-u

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do duo, ogarniętego. Nie moge wyjśc a tylko spadam, jak wygram tu ladnie idzie to w najstepnej grze 0 gankow lub celowy feed. 

Opublikowano

Nick : enkeishido

Level : 30

Dywizja : GV

Kontakt : pw w lolu

Dodatkowe informacje: na mojej liscie rozkurwiatory odbytow czyli ludzi do duo znajduje sie tylko jeden kumpel z klasy, pora rozszerzyc liste. Szukam osoby która jest w stanie grać caly czas na tym samym poziomie bez wzgledu na team. Już tłumaczę o co chodzi. Zdarzają się osobty ktorym trafi sie dobry mecz bo przeciwnik slaby, ja szukam kogos stabilnego ktory bez wzgledu na przeciwnika zagra swoje, zebym mogl na niego liczyc.  bez ts mam 7 lat i sie wstydze dlatego tylko komunikacja ze tak poweim pisemna, mainuje supporta mam kazda postac na ta role oprocz brauma, ale mam zamiar go kupic na drugi sezon, ogarniam supporta na conjamniej poziomie platynki takze jesli ktos gra adc i jest tak jak pisalem wyzej stabilnym rozkurwiatorem odbytow to czemu nie, dawaj pw i lecimy z kurwami pozdrufki jp2

Opublikowano

Nick: NicoLLas Phage
Dywizja: (Opcjonalnie) : Plat IV
Kontakt: ingame
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do pogrania 5tek, nie koniecznie teamówki mogą być rankedy :) Mile widziany mikrofon ts/skype

wait for invs ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: WrocLove Dziffko
Dywizja: Silver V
Kontakt: W grze. 
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do gry, duo/teamówki. Nie gram normali. 

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Nick: Podam na pw

lvl: 30

Dywizja: Plat 2

Kontakt: Pw forum

Dodatkowe informacje: Szukam teamu 5v5 który gra dosyć często, preferuje ts3, gram jungle, do konca sezonu chciałbym wbić gold/plat na 5v5

Opublikowano

Nick: Shizu223
Region: eunA
Dywizja: SILVER 4 ALE NAPIERDALAM NA BOLU EVADE SMIGA W H*J CZASEM XERAT ZLE CASTUJE Q ALE JEST GIT. ULT 2/10. PODCZAS RZUCANIA Q POTRAFIE FARMIC.
Kontakt:Shizu223 / facebook Paweł aka frajer, peace.
Dodatkowe jestem gejem, z kobietami nie gram. hej :*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...