Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Podam na pw
Region: EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie):Silver 1
Kontakt: pw 
Dodatkowe informacje:Szukam kogos do duo z bolem l# ;)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Nick: Seqences

Dywizja: platyna V

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje:

Szukam teamu do rankedów 5vs5. Dywizja G3+ oraz jakis komunikator głosowy.(ts/skype) Najlepiej żeby team był zorganizowany, a nie dwie gierki jednego dnia i tyle, a potem jeszcze trzy dni przerwy(przykład). Szukam czegoś na dłużej, gdzie mógłbym potem z takim teamem startować w turniejach. Mainuje suppa oraz mida. Ewentualnie mogę topa.

Opublikowano

Nick:DOM3L
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) B2 :(:(
Kontakt: na priv w grze lub forum
Dodatkowe informacje: Szukam ADC do wspólnej gry na bocie :) my main - blitz, morg i jakies poboczne supy :)

Opublikowano

Nick: InvisibleLastHit
Region: EuNe
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna 2  wcześniej platyna 1
Dodatkowe:  Main JUNGLE/ADC

Opublikowano

Nick: Skipi1
Region: EUW
Dywizja: (Opcjonalnie) Platyna 3
Dodatkowe:  Main MID (opcjonalnie jungla)

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : wbitego mam golda 1, w najlepszym momencie byłem seria do plat 2, no ale już nie mam siły na tych ludzi którzy tam grają, mam zamiar wbić platynę, i skończyć granie rankedów w tym sezonie... na swoją obronę, że nie jestem kolejny płaczącym dzieckiem "łee bo oni są słabi", a sam kończy grę 0/4, dodam linki 3 rankedów dla przykładu, dlaczego, aż taki drastyczny spadek....

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

1.......Szukam osoby do DUO, Diament/Platyna/Wysoki i ogarnięty GOLD, gram przede wszystkim na topie, ale potrafię grać też na innych liniach, jeżeli będzie taka potrzeba a ty jesteś zajebistym ADC, mogę ci suportować... to też mi wychodzi, weryfikacja nastąpi po analizie twojej historii gier.

2.......Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawdę spoko i gra z jego członkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

PS: nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

###EDIT :

moja historia gier : http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-history/EUN1/38229992

3 gry pokazujące o czym mówię :

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/952869123/38229992

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/952896391/38229992

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/953202854/38229992

Opublikowano

Nick: podam na pw.
Dywizja: (Opcjonalnie): Plat 2
Kontakt: pw forum
Dodatkowe informacje: Szukam druzyny rankingowej, main jungle / adc . 18 lat. Preferuje ts3

Opublikowano
Nick: xLui
Dywizja: (Opcjonalnie): Gold V
Kontakt: pw forum 
Dodatkowe informacje: Szukam druzyny rankingowej 5vs5 lub 3vs3 gram wszedzie :) najlepiej sie czuje na adc i topie i chetnie wymainuje jedna z lini niestety zwykle gry na to nie pozwlaja
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem graczem ligii od jakiś 2 lat. Wbity mam Diamond I i wspólnie z kolegą D4 założyliśmy team. Udało nam się już zebrać junglera i mid lanera lecz brakuje nam odpowiedniego top lanera. Jeżeli jesteś zainteresowany grą z nami zapraszam na pw lub w grze nick : Candymanikk . Płeć nie ma znaczenia wymagamy jedynie wieku 16+ ( żeby nie było problemem z lanami ) jakiegokolwiek doświadczenia na teamówkach dywizji Diamond++++ oraz sprawnego mikro.

02a964e007479a4f.png
Opublikowano

Nick: Tismas

Dywizja: Plat V

Kontakt: W grze lub pw forum

Dodatkowe informacje: Szukam Junglera i Mid lanera do druzyny rankingowej 5v5 (minumum platyna)

Opublikowano
Nick : PW

Region : RUSSIAN - Rosja

Level : 30

Dywizja : gold1/plat+

Kontakt : PW 

Dodatkowe informacje : Zbieram ekipę, co by ruskom pokazać, jak się gra w tą gre. Oczywiście chodzi o 5/5. Wbicie Challenger'a to kwestia kilku dni. Pisać na PW.

#bede edytował ten post i wpisywał, jak się to rozwija

##jest już nas 2 :) potrzeba jeszcze 3

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nick: KserkaN
Dywizja: (Opcjonalnie): Gold SII/SI
Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje:

Szukam partnera do duo/oraz normali. W przyszłości zmiana nicku, ustawienie jakiegoś tagu. Oczywiście ts/skype, duża aktywność. Mam 17 lat, wymagam też tak 16+ oraz dywizja to obojętnie, ja mam silver II/sI  dryfuje takie pomiędzy tymi dywizjami. Pisać na grze, nick ; KserkaN

Opublikowano

Szukam ludzi, którzy chcą do końca sezonu wbić gold 5vs5/3vs3/duo. I po sezonie coś więcej. 

Serwer: EUNE

Minimum silver 5. 

Kontakt: na razie forum.

Jestem w silver 3. 15 lat. Gram jedynie w nocy tak po 23.

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick: podam na pw
Dywizja: (Opcjonalnie): Gold 3 
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje: 

Mam lat 16

Gram glownie mid/jungla

Wymagam:

najlepiej 15-17lat

Granie bez cheatow

ts3/skype

Diwizja gold 5 - gold 1 

Troche myslenia w grze

Opublikowano

Nick: AvisPro
Dywizja: (Opcjonalnie): P4 (szukam w okolicach)
Kontakt: PW w grze
Dodatkowe informacje: 

Mam 21 lat i szukam kolesia na (L#/Bolu) do duoQ. Z SoloQ jest masakrycznie jak nie troll ez ap adc to jax top 0/8 czy gnar top 0/10 itp.

Gram glownie adc vayne/jinx/trist ( złapie skila na Dravena)

Wymagam:

Sprawny Mikrofon!

najlepiej 17-3x lat

Granie na cheatach bez explitów.

ts3 - mam swój server do którego podam IP.

Dywizja P 5 - D2 1 

Myślenie w grze jak się pozycjonować i wiedzieć kiedy możemy robić dr/nashor bez idiotycznych engagów bez możliwości ugrania Team Fighta.

Plan do 30 wbicie D5 obecnie jest P4.

Dodawać do FR w grze pisać jaka pozycja itp.

Opublikowano

Nick: mentalmaste

Kontakt: PW w grze

Dywizja: Platyna 3 

Dodatkowe informacje: Chciałbym wbić d5 najszybciej jak to możliwe,gram głównie adc (lucian,trist ewentualnie vayne ale nią gram rzadko). Bez ts nie mam mikrofonu bo zawsze gram solo a nie będę kupował mikrofonu tylko na tą okazje.

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : wbitą mam platynę 5, w najlepszym momencie miałem serie do plat 2

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

.......Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawdę spoko i gra z jego członkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

PS: nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

Opublikowano

Nick: Enfoorcer
Region: Eu/NE
Level: 30 3
Dywizja: (Opcjonalnie) Złoto V
Kontakt: Skype - pinizdz (nie ma literowki), ew. dodac do znajomych w LoLu 
Dodatkowe informacje:  Razem z kolega (Plat 3) chcemy wiząć udział w Mistrzostwach Polski.Poszukujemy TOP/MID/SUPPORT. Minimum Złoto V oraz 18 lat (wymagane do turnieju, nie moja wina). NIe liczymy, że wygramy (choć też nie wykluczamy), ale chcemy się sprawdzić i oczywiście miło spędzic czas podczas wyzwania :) Gdyby ktoś chciał jakiś inny kontakt niż skype czy LoL to piszcie priv. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: GG Seventh

Serwer; EUNE

LEVEL: 3, leveluje nowe konto

Dywizja: Main plat3

Dodatkowe: Ludzie do grania na podobnym levelu, szybkie levelowanko. 

35miook.png

Opublikowano

Nick: Kets
Region: EUW
Dywizja: Platyna
Kontakt: pw na forum ew. w grze
Dodatkowe informacje: Posiadam TS3 (własny serwer) + mikro etc.

Witam!
Szukam drużyny, jestem dyspozycyjny oraz gram bardzo taktycznie.
Main role: Support 
Dobrze radzę sobie również jako mid laner ;-)

Mam 20 lat.

http://euw.op.gg/summoner/userName=Kets

Uczeń
Opublikowano

Cześć!

Nick: Providence123 (zaraz przecena to zmienię sobię)

Region: EuPolska (EUNE)

Dywizja: Silver 5 

Kontakt: Pw na mpc, skype: the.providence

Dodatkowe informacje: Szukam supporta, który będzie mógł ze mną rozmawiać podczas gry. Wydaje mi się że potrafię się pozycjonować, cs'ować i mimo że zdarza mi się popełniać błędy zawsze daję z siebie wszystko i nigdy się nie poddaję! Szukam kogoś, kto ma ochotę wyjść z brązu/silvera i zdobyć gold, bądź może wejść jeszcze wyżej. Mainuję MFę, co nie znaczy że nie potrafię zagrać innymi championami. Dodam jeszcze że dziennie jestem w stanie zagrać do 4 gier codziennie. :)

Jeżeli chcesz dodać mnie na skype, to napisz mi, że jesteś z mpc. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...