Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Lazy Wiwciu

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: GOLD IV ( 55 LP ) [tak ze 2 tyg temu byłem Gold II ale spadłem]

Kontakt: PW na LOL'u lub TU / GG: 37790397

Dodatkowe informacje: Mam 16 lat i szukam kogoś w podobnym wieku (>14/15+) i dywizji (GOLD V+) do DUO Rankedów. Dobrze by było, aby ten ktoś dobrze radził sobie w Jungle (bo to jedyna linia na której mi nie idzie) oraz ADC / SUPP. Posiadam takie cuś jak "mikrofon" :D. Jak pisałem już wyżej około 2 tygodnie temu byłem Gold 2 66 LP, ale teraz przegrywam większość gier - i to niekoniecznie z mojej winy:

91181921384114957112.jpg

W efekcie znowu spadłem niżej, mam niskie MMR. Piszcie :P.

Opublikowano

Nick: SobavPL
Dywizja: Silver V
Kontakt: PW Lub dodaj do znajomych na lolu

Dodatkowe informacje Szukam osoby która by mnie dodała do swojej drużyny rankingowej.Minimalnie Gold V.Nie musze nawet grać chodzi mi o to aby mieć tą dywizje.Dla ciebie to kilknięcie dla mnie to może i skin na koniec sezonu :)

Opublikowano

Nick: RuscinTheRat

Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold II (54lp)
Kontakt: dostosuję się, PW w lolu.
Dodatkowe informacje: szukam team rankingowego 5v5 oraz 3v3 od gold 5+ (chodzi o warda na koneic sezonu) gram jako adc, mainuje twitcha, cait i luciana. poprzednie konto było w diamond 4. 

RuscinTheRat_eune_29_0_text.png

Opublikowano

Nick: chakeRek, LeeCarryCompany,

Dywizja: G, P2

Kontakt: w grze

Dodatkowe informacje: Szukamy ADC i SUPP platyna+ do Teamu 5v5. Koniecznie ogarnięci, z poczuciem humoru, po mutacji, ts3, mózg, mechanics. Obeznani na swoich pozycjach, dość duży champ pool miło widziany.

Zdolni grać min. 1 grę dziennie w godzinach popołudniowych. Potrafiący zgrać się, nie flamować, grać zespołowo, nie narzekać, za każdym razem starać się wygrać.

Opublikowano

Nick: OverCreed

Dywizja:Gold III (Dziś spadłem z II )

Kontakt: W grze

Dodatkowe informacje: Gram gównie adc, szukam supp lub team 'u 5 vs 5.Mam 19 lat i mikrofon.

Opublikowano

UWAGA !

Moje nerwy sięgły zenitu, jestem zażenowany POZIOMEM gry na niższych dywizjach. Osoby z którymi przyszło mi grać rankedy nie wiedzą jak grać danym champem, nie odnajdują sie w grze. Od dwóch tygodni ciągle spadam w dywizjach. Problemem tego nie jest moja gra lecz gra teamu. Więc przejdzmy do sedna: szukam osoby z którą mogę zagrać duo, która ogarnia mechanikę gry, wie jak mieć więcej niz 10 minionów przez 10 minut ( !!!! ), wie co to last hit ! Jestem ze srebra, chociaż sam nie dam rady wykerować wszystkich gier aby wybić się wyżej. Zawsze trafi sie jakis osioł który nafeeduje, albo cait 0/20 w 10 minucie, tf adc z runami pod ap, czy kha jako adc. Wiem że samemu nigdy nie wyjde z tego gówna, ludzie grajacy w tej lidze nie mają pojecia o grze. Większość meczy  gram z takim pro playersami którzy pod koniec meczu (patrz 30 minuta) mają 60 farmy, ultuja miniony na jungli (patrz nocturn). Grywam na midzie i na supporcie. Ludzie, niech się ktoś odezwie a na pewno coś zdołamy ugrać na tych *** dywizjach.

Dziękuje za uwagę

Kontakt: na forum

Opublikowano

Szukam supporta, po resecie olałem trochę lola (sezon 2 i 3 gold) i przez nieaktywność zrzuciło mnie do SILV V, aktualnie SILV III z serią 9 rankedów wygranych z rzędu. 

Jednak mam wymagania : TS3 (najlepiej +18)

Jedna z tych 3 postaci : Leona, Braum, Tresh

No i oczywiście skill :) Planuje do końca przyszłego tygodnia zagościć ponownie w goldzie. Nick szakpun (EUNE)

Opublikowano

Nick:F0ud

Region:EUW

Level: 13

Dywizja: (Opcjonalnie)-

Kontakt: lol oraz pw

Dodatkowe informacje: szybko 30 i do diamentu. jestem graczem z eune z dywizji plat 3 więc licze na poziom silver 1+ można zaczynać od 0 lvl'a

Opublikowano

Nick:Taffan

Level:30

Dywizja: Srebro 3 (ten sezon już odpuszczam z soloQ).

Kontakt: Gra ,tutaj 

Dodatkowe info: Pref Support>Jungle>Mid>ADC>TOP

Opublikowano

Nick: EnkeiShido
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) S4
Kontakt:  mpc
Dodatkowe informacje: mainuje jungle oraz supporta, daj mi dobrego adc a wygrasz gre, na thresha zbieram a tak to karma annie morgana leona takze do wyboru do koloru, mam spora wiedze na temat gry jak i kompozycji zespolu, co wiecej wiem jak zainicjować walke co  w silverze jest niesamowite, i nie lece na kille tylko na turrety takze dawac adc albo kogos na mida i kerujemy gre, w jungli tez sobie spoko radze, generalnie rzecz biorac szukam kogos do gry bo w tym silverze  nie da sie wytrzymac, to jest istne rambo mode nikt nie ma pojecia o roamingu o rotacji czy o wardach, po prostu kurwa katastrofa chyba sie naogladalem za duzo chelengerow i teraz chce grac jak oni tylko jest jeden problem, w druzynie tylko ja wiem jak sie gra, ale dwie osoby to nie jedna takze yolo

PS: bez komunikatora glosowego

Opublikowano

Nick: Taysunn

Level:  30
Dywizja: s4
Gram teraz na tym koncie i wbijam platyne, na innym koncie mam Diament, jesli jest ktos w silverze/ bronzie i uwaza sie za zajebistego to pisac.

Opublikowano

Nick:Sn4PII
Region:EuEN
Dywizja: PlatV
Kontakt:skeyp wiernyjaracz albo gra
Dodatkowe informacje:szukam naprawde dobrego gracza mam zamiar wbic d5 ale sie nie da z takimi ludźmi wiedz potrzebuje kogoś kto gra dobrze adc/supp/mid do duo dziennie mam dużo czasu niedługo wakacje chce aby ktoś pomógł mi zrealizować mój cel mainuje yas mysle ze gram  nim bardzodobrze gram rowniez adc lucian/varus/caitl i vayne i w jngl kha  lee 

Opublikowano

Nick: JaLurek

Dywizja: Silver V

Kontakt: Steam, Skype, GG,  LOL, TS, Forum(Wszystkie informacje w profilu)

Dodatkowe informacje: Gram głównie na midzie/topie/supporcie. Szukam jakiegoś junglera lub adc ale jak ktoś gra na innych liniach to też będzie ok.

76561198053546969.png

Opublikowano

Czołem wszystkim!

Nick: na pw napisz ;)

Region: Eune

Dywizja: aktualnie s3... byłam s1 ale spadłam, eh.

Kontakt: pw na forum:)

Dodatkowe inf: w sumie szukam kogoś do wspólnej gry, mogą to być normale, rankedy, teamówki. liczy się zabawa ; ) . wymagania? mieć dystans i nie denerwować się z powodu ewentualnych porażek. <; ahh i mainuje adc/mid/supp.

Opublikowano

Nick: numberdesc0
Dywizja: Platyna 4
Kontakt: MPC lub L0L
Dodatkowe informacje: Mainuje mida 0czywiście m0gę iść na inne linie. P0szukuję teamu 5v5, w drużynie wszyscy min. platyna

Opublikowano

Nick: klama1010
Dywizja: (Opcjonalnie): Silver V, właśnie spadłem z IV
Kontakt: w lolu nick w/w , gg: 26580087
Dodatkowe informacje:  Szukam w miarę dobrego gracza do duetu. Mogę grać na każdej linii. Za to co mi losuje do teamu to ja podziękuję. Nie mogę wyjść z tego gówna i to nie z mojej winy. O czym tu mowa jak jest 3 vs 5 bo 2 afki w meczu albo gościu idzie solo vs 3. Proszę tylko o osobę, która potrafi grać na przyzwoitym poziomie. Z góry dzięki za kontakt. :) Pozdrawiam

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Plat IV/III
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukamy ludzi do Team'u którzy są chętni do grania 5 vs 5 oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL.

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz potrafią grać jeszcze 1-2 innych w razie braku kogoś na daną linie zamieniamy kimś kto także ogarnia tą linie.

Szukamy ludzi wszędzie oprócz praktycznie mida ;)

Wymagamy:

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany dodaj AveJerem i napisz ;)

Opublikowano

Nick: SkrecamLOLE
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver lll
Kontakt: dodaj do gry SkrecamLOLE
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi zgranych do teamu minimum silver lV  , 0 flame, skill , elastyczne godziny do gry i sprawny microfon wymagany.Mutacja obowiązkowa,kultura.

Opublikowano

Nick: callo123

Region: EUW

Level: 1 ( szybko wbije wyższy )

Dywizja: Gold 4(EUNE)

Kontakt: Pw w grze, pw na forum, skype callometa

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do wbicia 30 lvl bez spiny. Znudziły mi się rankedy na EUNE, więc chciałbym zobaczyć jak jest na West.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Nick: Arayu
Dywizja: Diamond V
Kontakt: PW na forum
Dodatkowe informacje: Szukam gracza do duoQ, wymagam D4+ oraz mainowania pozycji jungle/top ewentualnie support.

Gram Midlane/AD Carry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...