Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Rívën
Region: EUNE
Level: 22
Kontakt: w grze
Dodatkowe informacje: Jest to nowe konto założone przeze mnie, na mainie mam d4. Poszukuję osób do pogrania normali, bo wbijanie lvla samemu jest nudne. ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: lolmicb12

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: silver1 seria do golda

Kontakt: PW na forum

Dodatkowe informacje:

Szukam adc ,jungla do teamu

Top-platyna

Mid- ja

Supp -gold

Opublikowano

Nick: Skrzypa
Level: 30
Dywizja: Unranked
Kontakt: w grze i na forum
Dodatkowe informacje: Niedawno wbiłem 30 LvL myślę że ogarniam nwm możemy sprawdzić , szukam kogoś do zabawy często chodzę adc(Draven) albo Jungler (Vi). Posiadam mikro więc z rozmową nie będzie problemu :] Skończyłem matury więc teraz mam wakacje i dużo czasu na granie oczywiście głównie wieczorami siedzę :] 

Zbieram +

Opublikowano

Cześć.

Server: EUNE

LVL: 8 (nowe konto na starym wylądowałem w bornzie dzięki podpowiedzi kolegi "graj solo będzie ok" grałem jako adc wiec skutek był taki że albo support katarina... albo ks minionów i potem wyzywanie od nooba bo adc 0 dmg) ogarniam grę dość dobrze.

Kontakt: PW i w grze Badumm

Dod. info.

Mam 20 lat w lola gram ponad rok, konto wcześniejsze sprzedałem za piwko bo miałem dość tej gry. Teraz wróciłem gram solo topa ale powoli tracę nerwy odnośnie gry np "Ja SOLO TOP i jungler... ale oczywiście master idzie ze mną na topa... eh nie mogę. Początkowe lvl ciężkie są ze wzgledu na to że mid kompletnie leży. Tak wiec szukam kogoś do gry nie koniecznie mega pro oby nie feedował:) i pomagał carować gre:)

Opublikowano

Nick: PLMaximPL
Dywizja: Gold V
Kontakt: Skype - karoga11
Dodatkowe informacje: Main - mid/top

Opublikowano

Nick: TheStyPro  / BestVayneĘU
Region: EUNE / EUW
Level:  30/9
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold II / Unranked
Kontakt: PW ,następnie podasz adres ts3  ( na skype szumi ,mam laptopa )

Dodatkowe informacje: jak ktoś ma szumy to nawet niech nie piszę

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nick: jadeczolgiem
Region: EUWest
Dywizja: Nie czaje co to 
Kontakt: lol
Dodatkowe informacje: szukam kogos zeby pograc i tyle

Opublikowano

Nick: Divine Legends
Dywizja: Silver
Kontakt: W grze.
Dodatkowe informacje:  Szukam osoby do duo , minimum silver 1.

Gram jungle i topa ,posiadam ts3 (w razie potrzeby :)) chce wbic gold +

Opublikowano

Nick:AveJerem
Region: EuNE
Dywizja: Plat IV/III
Kontakt: Gra, PW na forum
Dodatkowe informacje:

Witam, szukamy ludzi do Team'u którzy są chętni do grania 5 vs 5 oraz w późniejszym czasie po zgraniu i wbiciu jakiejś normalnej dywizji w 5-tkąch wystartowania na ESL.

Szukamy osób które mainują swoją linie oraz wiedzą jak grać jak i szybko się uczą współpracy z nowymi graczami.

Wymagamy:

-Wiek 16+ najlepiej [Mutacja]

-Poczucie humoru

-Sporo czasu/Dużej aktywności w grze

-Posiadania TS3

-Doświadczenia (Nie chcemy dzieci które nie znają podstaw lub nie mają żadnego pojęcia co i jak)

-Mainowanie swojej pozycji (Spory wachlarz postaci na daną linie oraz obeznanie z nią)

-Bez żadnego flame'u i płaczu po przegranej linii czy grze...potrafienie dostrzegania własnych błędów i uczeniu się na nich

Oferujemy:

-Sporo Humoru

-Miłą atmosfere

-Ciekawych ludzi

-Sporą aktywność

-Graczy z doświadczeniem i potrafieniem nauczania się na własnych błędach

-Serwer TeamSpeak3

-Wiele innych

Jeżeli jesteś zainteresowany dodaj AveJerem i napisz ;)

Opublikowano

Nick: lewux10
Dywizja: Gold V
Kontakt: W grze lub pw tut.
Dodatkowe informacje:  Szukam osoby do duo. Po prostu oczekuje, ze bedziesz umiał grac :D

Gram na każdej lini, lecz najlepiej na topie ;) Posiadam ts3 i skype. Jeśli ktoś chetny to zapraszam.

Opublikowano

Nick:   Podam na priv jak będe zainteresowany
Dywizja: (Opcjonalnie) : Platyna 3
Kontakt: Priv na forum
Dodatkowe informacje: szukam kogoś do grania duo , lub dołączenia do ranked teamu 5v5 ( szukam osób takich , które się nie spinają po jednej słabej akcji albo po 2-3 rankedach przegranych pod rząd , wkońcu to tylko gra :)      ). Mam 18lat , mainuje supporta / jungle (w ostateczności) . TS3 + mikro posiadam także nie ma problemu :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Nick: ASI0R
Dywizja: Unranked / diament w s3
Kontakt: w grze

Chce ktos pograc normale i pogadac na skype  to zapro ;d

Opublikowano

Nick: Nie mam imienia1
Level:  30
Dywizja: Silver IV
Kontakt: PW/skype adacha6/ bądź w lolu
Dodatkowe informacje:15 lat niedawno awansowalem

main: top/bot adc

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

nick Dämian
lvl 30
dywizja plat 5 (mialem gold w s3 ale dlatego ze zacząłem grać 1 miesiąc przed zakończeniem sezonu i nie udało mi się wbić niczego wiecej, teraz mam plat 5 ale to tez tylko wbiłem i tak stała ta platyna) 
Szukam druzyny 5 vs 5 z 4 osobami z platyny lub wyżej którzy chcą grać drużynowe rankedy 5 vs 5 NIE DLA FANU A NA POWAŻNIE 
Main lane to ADC, brakuje mi 2 adc którzy i tak są po za metą 
Ts + sprawne nieszumiące mikro mam.
ADC gram już bardzo długo i na obecnym rankingu z dobrym supportem robię około 10/3/X a może i nawet lepiej. Umiem się pozycjonować w TF i takie tam. Nie bd wiecej pisal bo po co wam to xD 
Jak ktos chce mnie do temu jako Marksman to pisać, nick podałem wyżej

OD RAZU PISZE ZE SZUKAM TEAMU A NIE GO SKŁADAM WIEC NIE CHCE ZEBY PISALI DO MNIE OSOBY KTÓRE TEZ TEAMU SZUKAJĄ

Opublikowano

Nick: Hetman94
Dywizja: Bronze I
Kontakt: w grze i na forum
Dodatkowe informacje: Poszukuję osoby do grania dou rankedów, przez długi okres nie grałem dlatego wylądowałem w bronzie, poszukuję osoby do grania duo z doświadczeniem. Mam konto od 2010r, więc doświadczenie mam. Poszukuję także teamu 5V5 jeżeli ktoś wyrazi zainteresowanie zapraszam. 

Opublikowano

Nick: N0uZ
Dywizja: (Opcjonalnie) Gold V
Kontakt: w grze, forum
Dodatkowe informacje: Szukam teamu rankingowego, gram na pozycji jungle/mid.

Szukam teamu na stałe, wiek 16+  , jakieś ligi, treningi.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nick: mustefaga
Dywizja: Silver V (ponieważ nie gram rankedów od dłuższego czasu)
Kontakt: PW LoL lub mpc, gg
Dodatkowe informacje: Silver V tylko z powodu nie grania żadncyh rankedów, szukam kogoś na podobnym poziomie do próbowania wyjść duo, moją grę oceniam na Gold ~IV. Gram mida (Nidalee, Kassadin, Kha'Zix, Kayle, Twisted Fate i czasem Zed) i jungle (Kha'Zix, Lee Sin, Udyr).

Opublikowano

Nick: PiecuPL
Dywizja: Silver V
Kontakt: PW (MPC/LoL) , Skype
Dodatkowe informacje:
Szukam teamu ranked 5v5, nie mogę wytrzymać już w #yoloQ z trollami więc poszukuję teamu - z którym mógłbym się wybić :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nick: IDeLti12

level: 26

kontakt: gra lub pw

dodatkowe informacje: poszukuje kogoś do stałej gry a nie że pogra 2 tygodnie i już nie wchodzi na lola.

Opublikowano

Nick: skumbag fantasim
Region: EUNE
Dywizja: DV, 3 razy promo w plecy xD
Kontakt: w grze lub tutaj
Dodatkowe informacje: Poszukuje teamu, gram adc i nie interesują mnie teamy "jesteśmy z silvera ale przegrywam przez team, dawaj 1v1". Chcę pograć na normalnym poziomie. Tyle, dziękuje, żegnam

Opublikowano

Nick: Shimitru

Dywizja: Gold I

Kontakt: PW tutaj lub w grze, 5997365 (gg)

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat. Moge grac na wszystkich pozycjach jesli tego wymaga sytuacja, lecz mainuje mid i adc. Szukam osoby do grania rankedow duo. Ewentualnie jakiejs druzyny rankingowej. Nieopanowany rage podczas gry nie jest mile widziany, wyzywanie, afk, surr bo enemy team ma fb.. takim osobom z gory dziekuje. Najlepiej zeby ta osoba rowniez ogarniala swoja pozycje i zeby dywizje nie roznily sie znacznie od siebie (:

Opublikowano

Nick:Sn4PII
Region:EUEN
Dywizja:Plat5
Kontakt: skype
Dodatkowe informacje:szumam ogarniętego jngl ktory gra mumia lub kimś z dobrymi cckami zaczolem mainowac kate narazie same win. Min gold1

Opublikowano

Nick: na PW podam

Dywizja: Gold III
Kontakt: LoL + Forum + Skype (takie informacje podam wyłącznie na PW)
Dodatkowe informacje:
Poszukuję osoby do duo na bolu w celu szybkiego osiągnięcia diamentu. Robię to wyłącznie dla swojej przyjemności, a po osiągnięciu kryształowej dywizji planuję zakończyć grę. Wiem, że wiele osób również używa skryptów i jak wiadomo nie każdą grę da się wygrać nawet z ich pomocą.

Oczekuję poważnych propozycji od osób które mają dosyć matchmakerowej loterii :)

Postacie jakimi głównie gram: orianna,cassio,ryze

Mogę grać: katariną, akali, nidalee

Chciałbym tworzyć kompozycję typu: mid+top/mid+jungla/top+jungla 

Wymagany BOL ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...