Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: PAKUR
Region: EUW
Level: 11
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: LOL
Dodatkowe informacje: Wbijam z kolegą 30 lvl na customach zapraszac

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Crowley06
Region: Eune.
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver III
Kontakt:GG:35694104
Dodatkowe informacje:  Szukam kogoś do duo. Głównie gram topa i mida.

Opublikowano

Nick: chakeRek

Region: EUNE

Level: 30

Dywizja: Gold IV (był Gold 2 i quali ale wiadomo jak to bywa w tych dywizjach -___-)

Kontakt: chakeRek / pm na forum

Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętego teamu 5v5, który będzie się starał grać chociaż jedną grę dziennie.

Nie chce randomowych ludzi, najlepiej 3/4 osoby, które już siebie znają. Mainuję Mida. Osoby w teamie nie niżej niż platyna/gold1.

16 lat, reszta teamu nie młodsza niż ja. Zgranie, bez flame'u i skupienie podczas gry.

Komunikacja tylko i wyłącznie ts3.

Opublikowano

Nick: daje na pw przez dzieci na mpc.

Level: 22, kilka expa do 23.

Kontakt: skype (radi0008)

Dodatkowe informacje: Gram jako support lub ap. Poszukuję jednej osoby do wspólnego grania. Bola mam, cracked skrypty też do trollowania xD. Czego chcieć więcej? Flamuje czasami jak się wkurze. Jestem także zabawny xddddd

Opublikowano

Nick: Divine Legends

Dywizja: Silver

Kontakt: Lol

Dodatkowe informacje: Gram jungle i support szukam kogos do gier rankingowych

Opublikowano

Nick: PW
Level: 30.
Kontakt: PW
Dodatkowe informacje: Gram wszedzie, najgorzej adc oraz support. Main mid/top. Mam tsa i skype'a jak cos. Dywizja G5.

Opublikowano

Nick: BestBeatver

Dywizja: Brąz III...

Kontakt: PW

Dodatkowe: Szukam duo na serwer EUNE, jestem w brązie III szukam kolegi do duo który gra na poziomie gold + by pomógł mi wyjść z brązu. Gram na ADC, MID, TOP.   Nie chodzi o to by goldowi czy platynie spadało mmr tylko grał np na smurfie.

Opublikowano

Nick: 4likrev4

Dywizja: Złoto I

Kontakt: Skype: patryk.godlewski11

Dodatkowe: Szukam kogoś do duo, który w miarę często gra. :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Siemka :D
Nick w lolu: RuscinTheRat
Szukam kogoś Gold I+, smurfuje konto, gram only Twitch (win rate 65%, gold 3 z mmr plat5) 
Wymagam: Komunikacja głosowa (dostosuje się) absolutny brak jakiegokolwiek flame'u, oraz troszkę oleju w głowie :).
Kontakt: Proszę pisać na lolu. 

RuscinTheRat_eune_29_0_text.png

Opublikowano
Team Senpai Learning Black poszukuje Topera Diament+. Obecny sklad:

TOP: -------

JUNGLE: Diament 5

MID: Diament 1

ADC: Diament 1

SUPP: Diament 5

Pisać do mnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick: WhySoS3xY
Region:EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie)
Kontakt: gra
Dodatkowe informacje:  Poszukuje graczy do ranked teamu :) nie wazna dewizja licza sie checi i microfon ;) Zapraszam

kontakt poprzez LoL: WhySoS3xY

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Nick: Soldier94

Dywizja: unranked

Kontak: gra, PW na mpc 

Dodatkowe informacje: szukam supportu do luźnego grania normali.

Opublikowano

Witaj,

Szukam osoby, która potrafi grać na poziomie diamond/challenger, wystartowalem z nowym kontem ktore posiada w tym momencie Platynowe ELo z diamond MMR

szukam osob ktore:

- potrafia grac bardzo dobrze na casswhooping,syndra lub kazdy inny mocny mid laner ze skryptami ( bez tez o ile potrafisz)

lub

- potrafia bardzo dobrze junglowac, grac na supporcie

oraz

- dokladnie wiedza na czym polega gra, nie robia glupich bledow, maja duze doswiadczenie w grze

Oferuje:

- latwe gry, szybkie elo, mila atmosfere na czacie

Nick: podam przez PW.

Dywizja: PLAT1

Dodatkowe informacje: szukam pro graczy ktorze wiedza o co chodzi i maja ochote na DuoQ.

edit: ja mainuje AD CARRY

Opublikowano

Nick: Tekmachi
Region: EU NE
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) Silver IV
Kontakt: PW tutaj, najlepiej dodac w LoLu i napisać do mnie ;)
Dodatkowe informacje: Najlepiej gram Mid/Adc/Jungle dostosuje się. Szukam osoby 18+ z mikrofonem dla której lol to gra a nie priorytet życiowy.

Opublikowano

Nick: DonSeva

Dywizja: Gold 1

Kontakt: Gra/ skype(  DonSeva. )

Dodatkowe informacje: 16 lat.

Szukam obojętnie jakiej osoby do gry. Normale czy rankedy, jaki lvl nie ma znaczenia. 

Opublikowano

Nick: PISZ PW

Dywizja: Silver I

Kontakt: Gra

Dodatkowe informacje: Mam 16 lat szukam kogoś kto wraz ze mną będzie grał na BoL'u oczywiście mam VIP'a oraz kilka płatnych skryptów dla niego ogólnie gram Top Ryze Mid Cassio/Syndra Support Annie/Morgana szukam kogoś ogarniętego na adc lub junglera :) do gry

Opublikowano

Siemka wszystkim,

Gram na serwerze: EUNE

Dywizja: Platinum 5 (były nawet serie do 3 [a dzisiaj do 4] i bardzo wysokie MMR ale paręnaście gier pod rząd przegranych i się spierdoliło - muszę to odrobić).

Gram na: ADC/MID

Czego oczekuję: Kogoś z Platyny2+  kto chciałby się również wbić do Diamentu (albo jak ma już diament to wybić się do wyższego :D)  (potrzebuje takiej osoby aby lekko ustabilizować moje MMR), mam teraz wakacje (po maturkach) więc myślę, że da rade. Szukam osoby z która bez przeszkód mógłbym grać przy pomocy BoLa z VIPem - gralibyśmy mid + adc z racji że te dwie pozycje mają największy wpływ na zadawane obrażenia co prowadzi do wygrywanych team fightów. Mogę zapewnić płatne skrypty.

Liczę na PW, wtedy się dogadamy obowiązkowo na TS3. Jestem dobrym graczem, który podejmuje dobre decyzje, aczkolwiek często nie mogę poradzić sobie na rankedach gdyż 90% moich gier to SoloQ, a osoby duo które są w moim teamie to zazwyczaj "żal.pl". Gram w okolicach 8-13 oraz 16-22.

Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc z diamentu etc. to mogę nawet zaoferować jakiś bonus w postaci skinów czy PayPala : )))

Opublikowano

Witam (pisze z telefonu, wiec bez formulki :/)

Gram na Eune - nick TotalKillerz

Szikam kogos z s3 kto jest chetny pograc rankedy :). Mainuje supp wiec fajnie by bylo, gdyby znalazl sie adc,mid (mocno ogarniety) bo chce wyjsc z silvera. Moim main champem jest sona. Czesto gram do 22 od 17 lub 19 (taka szkola :/). Piszcie Pw lub w grze ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Dam na gg, ewentualnie PW
Level: 8
Dywizja: (Opcjonalnie) : Brak
Kontakt: PW na MPC
Dodatkowe informacje:

Szukam kogoś do luźnej gry na niskich levelach. Nie jestem za dobry, to moje pierwsze konto i szukam kogoś z kim będę mógł pograć rozmawiając np. na ts3. Zero flejmu, a jak przegrywamy to trudno.

Wiek nie gra roli

Opublikowano
Nick: Mazai

Dywizja: Silver IV

Dodatkowe informacje: Szukam kogos kto gra na poziome gold+ zeby pograc 2/3 mecze dziennie :D  , preferuje mid/top/jungle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...