Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:sbqazzz
Region:EUNE
Level: 30
Dywizja: GOLD V
Kontakt: w grze lub pw.
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś z kim będę mógł zagrać rankeda. +16lat. Dywizja wymagana: GOLD V wzwyż .

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: BrklynGames
Region: EUNE
Dywizja: (Opcjonalnie) Brak
Kontakt: w grze oraz skype niemamnicku8 oraz na forum
Dodatkowe informacje: szukam kogoś do duelków na rankedach kto ogarania a nie troluje jak typowe polaczki.

lh0j.png

Opublikowano

Nick:Milekx94
Dywizja: (Opcjonalnie)Braz 3 > w s3 był Silver 2
Kontakt: Milekx94
Dodatkowe informacje:Szukam do duo ludzi na rankedy zeby wyjść z brązu.

Opublikowano

Nick: kamix150

Dywizja: (Opcjonalnie) Silver V - Tamten sezon Silver III

Kontakt: Chat w grze, ewentualnie ts/skype

Dodatkowe informacje: Brak

kamix150_eune_25_0_logo.png

Opublikowano

Nick: Zafiriusz

Dywizja: Sezon 3 - Silver I, Sezon 4 - walka o najwyższą stawkę :P

Kontakt: TS/Skype wymagany

Dodatkowe informacje:

Poszukiwani rozsądni gracze po mutacji głosowej, którzy mają nieco większe aspiracje niż jakiś tam zakichany Silver czy Gold 5. +/-18 lat, nie odchodzą na afk w trakcie meczu, "bo obiad im stygnie", albo "bo przegrywamy". Najlepiej, aby byli przynajmniej Gold 5+ za Sezon 3 lub aktualnie w goldzie.

Czekam na wiadomości na PRIV lub na LoL'u.

Opublikowano

Nick:MrStevener
Level:30
Dywizja: (Opcjonalnie):brąz 4 spadłem z brąz 3 i chyba nie musze tłumaczyć przez kogo...
Kontakt: Pisać na lolu ewentualnie dam skype
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś z kim mógłbym wyjść z brązu do duo rankedów pisać na lolu :D

Opublikowano

Witam. Szukam kogoś do DUO który ogarnia tą grę .. +mikro dwizja +silver 3 .. wystarczy że ogarnia .. Ja jestem gold v.. ale w s3 byłem PLAT 2 .. Ogarniam wszystkie linie ale preferuje JUNGLE.. PW NICK RasteR

Opublikowano

Nick: Jestepinkie
Region: EUW
Level: 10
Dywizja: (Opcjonalnie) brak
Kontakt: Na pw, lub w lolu
Dodatkowe informacje: Szukam kogoś z kim mogę wylewelować konto ^^

Opublikowano

Nick:  ßoniek

Region: EU West
Dywizja: Gold III (W poprzednim sezonie Platyna V, planuje znowu wejść do Platyny)
Kontakt: PW, Chat na Lolu
Dodatkowe informacje: Szukam ludzi którzy mają już 30 lvl do grania normali, a do grania Rankedów szukam ludzi z Golda - Platyny.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Nick: RayoNN
Level: 30
Dywizja: (Opcjonalnie)   Gold V
Kontakt: RayoNN
Dodatkowe informacje: Szukam ogarniętch ludzi do duo, mam zamiar wbić Platyne ale z randomami to praktycznie nieosiągalne, bo jak nie afk to rage quity lub blame..
Najlepiej żeby była to osoba komunikatywna, z która da sie dogadać i nie poddawać tylko brnąć do przodu! Czekam na Ciebie

Opublikowano

Nick: Duchux

Dywizja: Silver IV/III Kontakt: w grze lub pw.

Dodatkowe informacje: Wraz z kumplem (Gold V) szukamy ludzi do grania rankedów drużynowych 5vs5, 3vs3 a osobiście szukam kogoś do duo :) Wymagania to 17lat + mikro i ts.

Opublikowano

Nick: MateuszMesiu
Dywizja: Silver 3, seria do Silver 2
Kontakt: w grze lub pw.
Dodatkowe informacje W s3 gold 5 uwielbiam grać na midzie i topie, moim mainem jest yasuo, mam 13 lat, wiem, że młody bardzo, ale gram w lola 2 lata i wszystko ogarniam, pomagam się wybić również z bronzu, wymagam mikrofon skype/ts3 i żadnych flamerow duzo postaci, potrzebuje junglera, adc.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Nick: D4rkSavior
Dywizja: (Opcjonalnie) Złoto 1 82 pkt
Kontakt: Ts, Skype

Dodatkowe informacje: Hmm mam 14 lat, w trakcie mutacji ale już bliżej końca oraz jestem opanowany ;) Mainuje Mid Lane i postać Orianne. Szukam teamu na rankedy :) Gdyby ktoś chciał mnie przygarnąć, to proszę o kontakt PW i o poważne traktowanie(nie zważanie na mój wiek)

Opublikowano

Nick: Madesiox3

Region: Turcja

Dywizja: Gold V i idzie w góre

Kontakt: TS: 37.59.47.22

Dodatkowe informacje: Mile widziane osoby chętne do gry 3vs3

bez yt.

Opublikowano

Nick: pink166
Dywizja: (Opcjonalnie) aktualnie G2
Kontakt: na pw bądź w lolu
Dodatkowe informacje: szukam kogoś do pogrania 3v3, bez spiny, na luzie. Mikro i ts mile widziany :)

Opublikowano

Nick: Isoril

Dywizja: Złoto V

Kontakt: Forum i LOL

Dodatkowe informacje: Szukam ludzi do gry. Poprostu.

Opublikowano

ogsy.jpg

Nick: Lazy Wiwciu

Dywizja: SILVER III

Kontakt: PW na LOL'u lub tutaj, GG: 37790397

Dodatkowe informacje:

Szukam kogoś do grania DUO rankedów, kogoś kto naprawdę potrafi carrować gry. Nie wiem, może to być Jungle, TOP, MID, obojętnie...

Mam już po dziurki w nosie totalnych nieogarów. 5 gier przegranych pod rząd, gorzej już być nie może... :)

Na ss'ie widzicie mojego PRO Solo Topera. Niektórzy z was mnie poprą, inni zhejtują bo staty 4/7, ok. Tyle że na linii nie miałem najlepszego Supporta, mimo to wygrałem ją, miałem 3/1/2 na początku... Ale... później? Było już tylko gorzej, jak tylko przyszedł pan Garen (16/2) i panna Katarina.

W ostatnim TF dostałem 2 Uti na mordę, doszło do tego, że Varus (BRONZE IV) zrobił na nas Pentę, o taak <3.

To jest tylko przykład. W każdej przegranej grze mam najwięcej Golda ze swojego teamu. Powie mi ktoś dlaczego? -,-

Dlaczego to mi się trafiają takie nooby? Ktoś powie, że przegrywam, bo nie potrafię pomagać innym. Pytanie: jak mam pomóc Topowi z Bota, na którym mnie ciągle Gankują? ;x

1 przegrany ranked - 2/14 VI w naszej jungle.

2 przegrany ranked - ...

... Z resztą co ja się wam będę żalił, nic mi to przecież nie da.

Nie, nie płacze. Chce tylko sprawiedliwości, wyrównanej i ciekawej gry, a nie shitu.

Naprawdę, kiedy wygrywam linię potrafię pomóc chociażby tym ADC, nawet gdy moje dwie linie dostają w dupe.

Aktualnie kisze się w tym p**r******* Silver 3, jeszcze jedna porażka i spadam do S4..., ale myślę ze zasługuję na dużo więcej, nigdy się nie poddam ;]. Zrozumie mnie ktoś i zamiast hejtować zechce pomóc? :). Dzięki.

"Welcome to Silver IV -,-".

Opublikowano

Nick:BratniaDusza
Dywizja: (Opcjonalnie) Brąz III
Kontakt:W grze.
Dodatkowe informacje:Szukam kogoś do duo, żeby wybić się do golda. Za dużo jest Nie ogarów/Trolli/Noobów i innych zer, żeby solo carrować grę. Mile widziany kontakt na Skype/Ts3.

Opublikowano

Witam szukam 2 osoby do 3vs3. Wymagam:
-po mutacji
-gold V+ (sam jestem gold1)
-ts
-wiedzy o lolu i grze 3vs3.
kontakt w lolu: xReene

Opublikowano

Nick: EvileTome
Dywizja: Plat 5 (sezon 3  - Plat 1 prawie Diament)
Kontakt: Zaproś mnie na LoL'u albo na GG 41230773
Dodatkowe informacje: Main Mid, szukam kogoś do gry , dla mnie liga nie jest ważna ale gram z osobami już z mutacją :) (nie chce mieć na ts3 pisków :)  PS "dziewczyn to nie dotyczy oczywiście" ) Jeśli juz raz mnie dodałeś to prosze cie nie spam mi wiadomościami na GG czy odbiorę zaproszenie ... ja na 100% je odbiorę tylko akurat w tym momencie nie mam czasu lecz jeśli znajdę chwilkę to odpowiem na zaproszenie. Mam dużo wolnego czasu tak więc jeśli będzie to wymagane poświęcę więcej czasu na LoL'a niż normalnie.

Jh%C3%ADn%20TheVirtuoso_eune_238_2.png

Opublikowano

Nick:KarouPL
Dywizja: (Opcjonalnie):Silver 4- sezon 3. Bronze 1 sezon obecny (gram jedynie po 22:30)
Kontakt:skype:werasam54 LoL:KarouPL

Dodatkowe informacje: Jestem dziewczyną. Gram jedynie po 22:30, ponieważ internet nie pozwala wcześniej. Zazwyczaj gram na topie/jungli. Nie jestem osobą zatruwająca grę, ani nie składam na innych przegranej no chyba, że to rzeczywiście ich wina. Podczas gry, czasem trochę mnie ponosi na ts3, skype, (choć na ts3 nie będzie aż tak słychać). 

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Nick: MonPysiu
Dywizja: (Opcjonalnie): Bronz III, niedawno wbiłem do ligi
Kontakt: LoL: MonPysiu, Skype: jakubik1000
Dodatkowe informacje: Mainuje ADC i mida Ezem, czasami pójdę innym champem. Mam 12lat.

Nie zwracajcie uwagi na wiek i dywizję, ponieważ jestem ogarniętym człowiekiem.

Opublikowano

dopiero zaczynam :)

Nick: cycek35
Region : EUNE
Level: 11 (dopiero zaczynam)
Dywizja: (Opcjonalnie) --------
Kontakt: Skype :  - GG: 49819033 , można się zgadać na jakiś serwer TS/ ewentualnie podam skypa na GG.
Dodatkowe informacje: Dopiero zaczynam w tą grę grać lecz samemu to tak trochę trudno i nudno :D

Szukam kogoś kto będzie aktywny, czasami może zarywał nocki i tak dalej.

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

@up Kilka dni temu wbiłem Platynę, teraz jestem w Plat 4 55 LP, idę do góry. Jeśli tworzysz team, jestem chętny na topa, ale nigdzie indziej :)

Nick: GG I AFK

Region: EU NE

Dywizja: Platinum 4, niedawno wbite więc na pewno sie tam nie zatrzymuję

Kontakt: steam losek_newbie, na LoLu

Dodatkowe informacje: Mam zamiar założyć nowy team, tak samo potrzebuję 4 utalentowanych graczy :) Oczywiście dywizja minimum Gold, granie na luzie i bez flamu w drużynie, Skype, mutacja. Zajmuję solo topa, post będzie aktualizowany w miarę jak (może) zdobędę kilku graczy

Toplane: GG I AFK

Jungle: xReene

Midlane: posteq

AD carry: Glinek

Support: ctomek1

Zapraszam, warto by wbić jakąś porządną ligę jako drużyna i poznać nowych ludzi :)

@EDIT: Dziękuję, team złożony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...