Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz osób do gry? Zajrzyj!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: maciubio121
Region: EUNE
Level: 30
Kontakt: GG 6204372
Dodatkowe informacje: Najlepiej gram supportem. Szukam ogarniętych adc i nie tylko. Wymagany sprawny mikrofon (komunikacja poprzez TS lub skype po uprzednim kontakcie na GG). Proszę o kontakt na GG, bez tego nie przyjmuję do znajomych w grze. Wymagam 30 lvl'a. Gralibyśmy w rankedy.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick ; Hi im Carol

Serwer ; Eune

Kontakt ; pw forum

Dodatkowe info ; szukam kogos do duo na ls badz bolu. Ja lece na bolu VIP gram zazwyczaj mida. dywizja gold IV. Moge grac codziennie od 15 do 23/24.

Opublikowano

Nick:PW

Region:EUNE

Dywizja: Plat 3

Kontakt: LoL

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do gry na l#, grywam mida jak i adc na L# mogę też iść na topa. Zapraszać i lecimy wysoko !

Opublikowano

Nick: PW
Level:  30
Dywizja: (Opcjonalnie) ...
Kontakt:  pw
Dodatkowe informacje: szukam kilku osób do rozgrywania rankedów w drużynie (5vs5) ts,mikro.

Opublikowano

Nick:Sel3a
RegionEUNE / Silver 4/5
Kontakt:W Lolu Zapraszac :) 

Dodatkowe informacje  Witam Poszukuje 1 Osoby Do gier Rankingowych Najlepiej jak by to byla osoba Ktora Ogarnia w duzym stopniu Supporta , Ja ogolnie preferuje Adc

Ale Topa jak i mida tez daje rade

Mam Silver 4 i chcialbym  poprostu z tego wyjsc jest Mozliwosc Kontaktu Glosowego Skype/Ts czy cos innego :)

Wiec Jesli Chcialbym Zagrac Pisz :) 

Opublikowano

Nick:FADASBADASALASAD
Region:eune
Dywizja: (Opcjonalnie)s1
Kontakt: na pw w grze lub tu 
Dodatkowe informacje:

szukam kogos do duo rankedów osobiście lubie grać suppem na morganie lub zileanie ale na innych liniach tez daje rade ,najpierw gram normala jak sie spodoba to próbnego rankeda 

Opublikowano

Nick: Ká Bum
Region: EU NE
Level: 30
Dywizja: Plat I 
Kontakt: LoL
Dodatkowe informacje: Poszukuje kogos do duo , badz team'u 5 vs 5 lub 3 vs 3

Opublikowano

Nick: Skrzypa
Dywizja: (Opcjonalnie) : Aktualnie S4 
Kontakt: Zapraszam do LoLa bądź PW na mpc ;] 
Dodatkowe informacje: Mam 19 lat , spędzam w grze tyle czasu ile tylko mogę, ulubione linie to Jungle i Bot ADC. Nie ma problemu z kontaktem głosowym TS/Skype/Ventrillo itp. Zapraszam do wspólnej gry na pewno się dagadamy;] 

Zbieram +

Opublikowano

Nick:PW

Dywizja: Plat 3

Kontakt: LoL

Dodatkowe informacje: Szukam kogoś do gry na l#, grywam mida jak i adc na L# mogę też iść na topa. Zapraszać i lecimy wysoko !

Opublikowano

Nick: xBluenote
Region: Nordic.
Dywizja: (Opcjonalnie) G5
Kontakt: Gra + forum. 
Dodatkowe informacje: Szukam osoby mainującej ADC, (sam mainuje supportów) do pogrania DUO + do pózniejszego szukania teamu. 

Opublikowano

Nick: Perku
Dywizja: (Opcjonalnie): Bronze 1
Kontakt: na lolu normalnie pisz gdy online jestem
Dodatkowe informacje: Szukam free boostingu ;d.. mam serie do silver 5 bo niedawno przez focus tanky bronzów spadlem do bronze i chce do konca sezonu miec silver znowu. Dobrze gram suporta Threshem. Pomcy pls xD

Opublikowano
Nick:Nessqik

Dywizja: D5

Dodatkowe informacje: Szukam teamu 3vs3 lub 5vs5 nie dla rankingu tylko żeby wygrywać gry po nagrodę (warda), dywizje i komunikacja obojętna.

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Nick: nie jest to teraz wazne
Region: eune
Dywizja: (Opcjonalnie) szukam ludzi dIII+
Kontakt: forum/gg 10640222
Dodatkowe informacje:  Szukam 2 ludzi na bardzo latwego triumphant ryze + rp :) (turniej, w ktorym beda max dV)

Opublikowano

Nick: Aqwal

Dywizja : platyna 5

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Dodatkowe informacje:

.......Szukam teamu 3 vs 3 / 5 vs 5, żeby wbić nagrodę w postaci warda, nie ważne dla mnie jest czy team będzie się składał z brązów czy challangerów, ważne dla mnie jest, żeby ludzie w nim byli aktywni i było grane dziennie chociaż 3 gry. Jeżeli team okaże się naprawdę spoko i gra z jego członkami okaże się przyjemnością, mimo wbicia nagrody mogę grać dalej w teamie. Nie gram na SKYPE, tylko i wyłącznie TS3

nie używam BOL'a, ale nie będzie mi przeszkadzać jeżeli inni w MOIM TEAMIE będą go używać ;D

PS: Dostaje mega dużo propozycji teamów, ale żaden jeszcze nie spełnił moich oczekiwań więc apeluje o nie wysyłąnie zaproszeń, jeżeli masz zamiar zagrać 1 gre zapoznawczą a potam przez miesiąc cisza, najlepszej, żeby team miał ustalona stała godzinę o której spotykają się w grze.

Opublikowano

Nick:  uLtRAls

Dywizja : Diament 5

Kontakt: wysyłać zaproszenia w grze

Szukam teamu aby pograc 5vs5 rankedy . Moja pozycja to adc mam ts3.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Nick: Recently Died 
Region: Nordick&East
Level: Na tym koncie 6, ale na starym 30
Dywizja: Gold IV (na starym koncie)
Kontakt: gg - 44519651 lub na lolu ;)
Dodatkowe informacje: A więc chodzi mi o gre 4fun do 30lvla. Stawiam głównie na zabawe podczas wbijania 30 poziomu. Czego wymagam od gracza? Dobrego poczucia humoru, kultury no i przynajmniej te 16 lat (chodzi mi o głos). Oczywiście teamspeak podczas gry itp itd. 

Opublikowano
Nick:Nessqik

Dywizja: D5

Dodatkowe informacje: Szukam teamu 3vs3 lub 5vs5 po warda' komunikacja, wiek, dywizje nie ważne 

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Poszukuję dywizji (nie pojedyncze osoby) na stronę YoungWolves.pl

Oferuję:

* Kanał TS3

* Napiszę ważne dla was newsy np. kiedy zajęliście 1-3 miejsce na jakimś turnieju

* Będziecie mieć możliwość dodania meczu na stronie

* Kategorie na forum

Wymagam:

* Rejestracji każdego członka na stronie

* Odwiedzanie strony co najmniej raz dziennie

* Nazwa drużyny ma być "YoungWolves.pl" albo "YoungWolves" w zależności czy da się pisać kropkę

Kontakt: http://youngwolves.pl/index.php?site=contact

Opublikowano

Nick : na pw

Region : EUNE Dywizja Silver 1 Promotion/Gold V

Kontakt : PW mpc.

Dodatkowe Informacje: Poszukuję osoby która majnuje supporta do wspólnej gry normali i rankedów osoba ta powinna posiadać jakieś doświadczenie mikrofon i być komunikatywna Osobiście preferuję ADC ale zagram też na jungli. ostatecznie supp. 

Dodatkowe Informacje 2: Poszukuję ranked teamu gram na pozycji ADC do końca sezonu będzie gold grałem w sezonie 2 z przerwą w 3 ... więcej info moge podesłać na pw.

Preferuję tylko kontakt ts3

Opublikowano

Siema, szukam osób do trollowania na nowym exploicie, szybko, zanim go naprawią, pykam teraz. Serv obojętnie, mogę zrobić konto, nie mam 30 levela na nobo kontach, na mainie nie będę grał, pisac pw.

Nick: FatRetard
Region: FatRetard na EUW, mogę założyć gdzie kolwiek

1qQSmS3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...