Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalna zapowiedź: Rise of Metin (dyskusje, opinie)

RiseofMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wypowiedzial sie CM na Forum "Rise of Metin" :

23270884899226661675.png

Angielska wersja bedzie kompletnie inna niz Chinska i bedzie mozna atakowac kilka grupek mobow naraz, bedzie mozna bic z konia itd... a co do metinow to powiedzial ze beda metiny ale trzeba bedzie je bic w PT poniewaz beda wylatywaly z niego silne moby.

Pozdrawiam JuicyPussy.

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak wypowiedzial sie CM na Forum "Rise of Metin" :

23270884899226661675.png

Angielska wersja bedzie kompletnie inna niz Chinska i bedzie mozna atakowac kilka grupek mobow naraz, bedzie mozna bic z konia itd... a co do metinow to powiedzial ze beda metiny ale trzeba bedzie je bic w PT poniewaz beda wylatywaly z niego silne moby.

Pozdrawiam JuicyPussy.

O to dobrze, właśnie chciałam napisać, że brakuje w niej tego, co z mt2, czyli możliwości atakowania kilku mobów bez posiadania AOE.

Cóż, pograłam chwile, ale nie mogę zbytnio o niej dużo powiedzieć. Chiński jednak przeszkadza. Czekam na wersje EU.

Opublikowano

Jak angielska wersja będzie całkiem inna od chińskiej to to mi wygąda na prywatny serwer gry, któórą upodobnią do metina co jest troche bez sensu :D to tak jakby do metina nawaliś wszystkiego z wowa i nazwać to nowym wowem:D

Opublikowano

Jak angielska wersja będzie całkiem inna od chińskiej to to mi wygąda na prywatny serwer gry, któórą upodobnią do metina co jest troche bez sensu :D to tak jakby do metina nawaliś wszystkiego z wowa i nazwać to nowym wowem:D

To nie będzie miało nić wspólnego z privem, poprostu developerzy stwprzyli prequel metin2 na rynek chiński, a teraz pracują nad przetransportowaniem go na rynek Europejski( gdzie ludzie lubią grać inaczej), oczywiście nie ma tu mowy o żadnym piractwie, bo robią to te same osoby co robiły go na rynek chiński.

Opublikowano

To nie będzie miało nić wspólnego z privem, poprostu developerzy stwprzyli prequel metin2 na rynek chiński, a teraz pracują nad przetransportowaniem go na rynek Europejski( gdzie ludzie lubią grać inaczej), oczywiście nie ma tu mowy o żadnym piractwie, bo robią to te same osoby co robiły go na rynek chiński.

To. To, że wersja chińska wygląda inaczej to nie oznacza, że taka sama wystąpi w Europie.

Opublikowano

To. To, że wersja chińska wygląda inaczej to nie oznacza, że taka sama wystąpi w Europie.

no tak ale chyba wyglad postac i tekstur sie nie zmieni co a on jest fatalny , jakos w orginalnym i jedynym Metinie postacie w korei i chinach wygladaly tak samo jak tutaj , przeciez to jakas masakra jest juz wole grac na globalu M2 niz w ten shit oby to sie okazalo wielka klapa tylko o to teraz prosze Boga Smokow

wolalbym zeby tego nie stworzyli przeciez juz Last Chaos lepiej wyglada

ale rozumiesz ze to nie bedzie takie same jak wersja chinska?

interfejs bedzie zmieniony i wszystko upodobnione do metina

ale popatrz wgl jak to wyglada jak biega postac przeciez to jakas masakra jest na pewno nie o takim Metin3 marzylem

Opublikowano

no tak ale chyba wyglad postac i tekstur sie nie zmieni co a on jest fatalny , jakos w orginalnym i jedynym Metinie postacie w korei i chinach wygladaly tak samo jak tutaj , przeciez to jakas masakra jest juz wole grac na globalu M2 niz w ten shit oby to sie okazalo wielka klapa tylko o to teraz prosze Boga Smokow

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

wyglad postac

Jeśli będziesz chciał ograniczyć ilość klas dostępnych dla graczy będziesz mógł to normalnie załatwić funkcją (np. odczytywanie klasy z DB) ale najpierw dojdźmy do momentu jakiegokolwiek prywatnego serwera czy plików. : D

Opublikowano

No tak troszeczkę mnie zaskoczyło, odświeżam stronę MPCForum a tu nagle "Rise of Metin", nieźle na pewno zagram, mam nadzieje, że będzie bardzo ciekawie.

//

Hello, why do you think it's another version of Metin basis on which the game will be based? Good luck in production.

1zdobq.png

Opublikowano

Widzę, że konkurencja dla Metin2Mester English.

To nie będzie priv :)

Tylko nowa gra "Metin3"

Już doczekać się nie mogę :P

Opublikowano

Dobre coś tylko ciekawe czy to prawda i czy wogole kiedyś wyjdzie i jakie bd wymagania

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

6 klas

12 profesji

WEDŁUG MNIE TO PRZEBIJE METINA DWA :)

BĘDZIE TAK JAK Z POCZATKAMI METINA

NIKT NIE WIE CO I JAK :)

ZASTANAWIAM SIĘ KTÓRA KLASĄ GRAĆ ALE WYBIORE COŚ PODOBNEGO DO NINJI

CIEKAWE CZY W POLSKIEJ WERSJI WYPUSZCZAJĄC JEDEN SERWER CZY ODRAZU 10

WIDZE ŻE OBOK NICKU NIE MA POKAZANEGO LEVELA

TAK SAMO BYŁO Z METINEM ,A POTEM DODALI

TO NIECH TU ODRAZU TEŻ DADZĄ

TE JEBANE CHINOSY NIE MYŚLĄ

(SZAMANKA ZE SWOIMI CYCAMI SIĘ KRYJE PRZY TYCH KOBIETACH)

41196912334212939960.png

Opublikowano

Wojowownik może będzie ,ale aurę na pewno czymś zastąpią. Poza tym już widzę ,że się jaracie tym i sikacie a prawda jest taka ,że instalkę ściągniecie i od razu usuniecie. Wiecie co ciągnie do metina2? PVP. Po 30/40/50 mobów na spot i napierdzielacie ostro ,a jak to włączycie i zaczniecie bić po jednym mobie ,maksymalnie 3-5 to odrazu wam się odechce w to grać. Pewnie poleci hejt ,ale poczekajcie i sami przyznacie racje ,że ktoś coś takiego na mpcforum pisał...

hersygna.png
Opublikowano

Wojowownik może będzie ,ale aurę na pewno czymś zastąpią. Poza tym już widzę ,że się jaracie tym i sikacie a prawda jest taka ,że instalkę ściągniecie i od razu usuniecie. Wiecie co ciągnie do metina2? PVP. Po 30/40/50 mobów na spot i napierdzielacie ostro ,a jak to włączycie i zaczniecie bić po jednym mobie ,maksymalnie 3-5 to odrazu wam się odechce w to grać. Pewnie poleci hejt ,ale poczekajcie i sami przyznacie racje ,że ktoś coś takiego na mpcforum pisał...

Jakbyś oglądał filmiki to dam widać, że na nie kiedy można brać spoty tak jak w metinie 2 :) a jeszcze zuważ, że bijąc 1 mooba dostajesz tyle co na metin2 PL za spota więc bez różnicy to jest

Opublikowano

Jakbyś oglądał filmiki to dam widać, że na nie kiedy można brać spoty tak jak w metinie 2 :) a jeszcze zuważ, że bijąc 1 mooba dostajesz tyle co na metin2 PL za spota więc bez różnicy to jest

Oglądając ten filmik dlatego napisałem 3-5 ,może 7 ,ale to i tak jest za mało. Pamiętasz grając w metina2 ,stawiając w nim pierwsze kroki jak brałeś całe spoty dzikusów w m2? Potem całe spoty orków? To było coś ,a tu od 1 do 7 mobów (niech już stracę pisząc 7) i tak pewnie do końca gry. Zawsze to mnie odrzucało w innych grach takich jak Lineage ,WoW czy Aion. Bardzo ubolewam nad tym. Myślałem ,że chociaż tyle zostawią ze starego metina ,a tu lipa. Metina3 mogliby zrobić na starym silniku ,ale mocno ulepszonym ,bo ten co widzimy w obecnych prywatnych serwerach to tyle co zamiana ikonek. Jest wiele pomysłów na takie projekty jak metin3 i wiele pomysłów zrealizowanych ,ale jak widać nawet webzen potrafi coś nazwać kontynuacją metina2 i spierdolić robotę. Szkoda :(

hersygna.png
Opublikowano

Wiem, że nie jest to najlepsze tłumaczenie, ale starałem się ;p + jestem zmęczony :D.

Jeśli chcecie abym przetłumaczył reszte pw.

English --> Polish

Thumbs up for RISE OF METIN --> Łapki w góre za Rise of metin
(Developed by the original Team from Metin2) ( stworzona przez oryginalny team z gry metin2 )

AUDIENCE EXPECTATION! --> Wymagania ludzi!

RISE OF METIN - COMING TO YOU IN NOV 2013 --> Rise of metin - Wychodzi w środku listopada.

Genre: Classic Oriental MMORPG (Hack & Slash - Area hit) --> typ gry : Klasyczna orientalna MMORPG ( Hack & Slash - pkt. uderzenia )

Category: Free-2-Play --> Kategoria : Darmowa-do-grania

Platform: PC --> Platforma : PC

Gamesite: www.riseofmetin.com (Still in development) --> Strona główna www.xx.com ( ciągle w udoskonalaniu )

[zdjecie]

Choose from 6 powerful & mighty race and 12 different character classes! --> Wybierz jedną z 6 potężnych & magicznych stworów oraz 12 innych charakterów.

[zjdęcie]

Customizable characters! Enhanced graphical effect! Legendary weapons! --> Konfigurowalne klasy! Wzmocnione efekty graficzne! Legendarne bronie!

[zdjęcie]

Exciting player-versus-player battlefield. A sequel that shall be consistently entertaining! --> Ekscytujące pojedynki gracz-vs-gracz. Dalszy ciąg powinien być wciągający ( nw. jak to przetłumaczyć ;x )

[zdjęcie]

Strictly a non-mediocre development of a highly anticipated MMORPG with excellent graphical content! --> Strictly a non-mediocre rozwój z wysokimi ambicjami MMORPG z świetną oprawą graficzną!

[zdjęcie]

Fight the way to meet your worse nemesis! --> Znajdź sposób do walki ( tu chyba chodzi o bronie :D ) i poznaj swojego najgorszego wroga!

[zdjęcie]

Variety of legendary and mystical beast which you have to tame and win their trust to fight alongside your toughest battle! --> Wielki wybór legendarnych i mistycznych bestii które musisz okiełznać oraz zdobyć ich zaufanie aby walczyć po ich stronie.

[you tube bla bla ]

graphic.png
Opublikowano

Noo ... To my metinowcy czekamy już na pliki serwerowe tej o to przepięknie obrobionej graficznie gry :D

@topic

Z strony kantów modeli przypomina to Metin2 :D

Szacuję, że waga tego clienta to jakieś 1-2 gb ;P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...